;
راز خوشمزگی مرغ بریان و فوت و فن مرغ بریان خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی رولت خامه ای و نکات پخت رولت خامه ای چیست

راز خوشمزگی رولت خامه ای و نکات پخت رولت خامه ای چیست

راز خوشمزگی رولت خامه ای راز خوشمزگی رولت خامه ای و نکات پخت رولت خامه ای چیست در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. رولت خامه‌ای یکی از شیرینی‌های بسیار …

راز خوشمزگی کتلت روسی و فوت و فن کتلت روسی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی کتلت روسی و فوت و فن کتلت روسی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی کتلت روسی راز خوشمزگی کتلت روسی و فوت و فن کتلت روسی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. کتلت روسی، که به کتلت …

راز خوشمزگی خلال بادام و نکات تهیه خلال بادام خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی خلال بادام و نکات تهیه خلال بادام خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی خلال بادام راز خوشمزگی خلال بادام و نکات تهیه خلال بادام خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. یکی از فاکتورهای مهم در ارزیابی کیفیت …

راز خوشمزگی مرغ بریان

طرز تهیه مرغ بریان در فر با جوجه گردان فیلم طرز تهیه مرغ بریان در جوجه گردان مرغ بریان در قابلمه طرز تهیه مرغ درسته سرخ کرده مرغ بریان در توستر طرز تهیه مرغ درسته در فر بدون جوجه گردان طرز تهیه مرغ بریان در دیگ مرغ بریانی در ظرف پیرکس در فر

راز خوشمزگی مرغ بریان و فوت و فن مرغ بریان خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

مرغ بریان عبارت است از مرغی که با ادویه‌جات مختلف مزه‌دار شده و بدون استفاده از روغن اضافه پخته می‌شود، به طوری که روغن حاصل از پوست مرغ باعث می‌شود تا سطح آن به خوبی برشته و ترد گردد.

تهیه مرغ بریان برای دعوت‌ها و مهمانی‌ها گزینه‌ای عالی به شمار می‌رود، زیرا با ادویه‌گذاری و پخت کامل مرغ، می‌توانید آن را زیبا و خوشمزه سرو نمایید. بنابراین، اگر به دنبال روشی نوین در پخت مرغ می‌گردید، توصیه می‌شود حتماً مرغ بریان را امتحان کنید.

مواد لازم برای تهیه مرغ بریان

مرغ کامل ۱ عدد

پیاز ۱ عدد

فلفل دلمه ای ۱ عدد

سیب زمینی ۲ عدد

کره ۲ قاشق غذا خوری

آبلیمو به میزان لازم

زعفران دم شده به میزان لازم

نمک، فلفل به میزان لازم

طرز تهیه مرغ بریان

برای تهیه این غذا، به یک مرغ کامل نیاز داریم. ابتدا، شکم مرغ را کاملاً تخلیه کرده و آن را به دقت شستشو دهید، سپس بگذارید تا آب اضافه آن کاملاً خارج شود.

پیاز و فلفل دلمه‌ای را درون دستگاه خردکن ریخته تا کاملاً ریز شوند، بعد از آن مخلوط حاصل را در کاسه‌ای بریزید و به آن آب لیمو، نمک، فلفل، کره و زعفران اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مخلوطی همگن به دست آید.

مخلوط آماده شده را روی کلیه قسمت‌های مرغ می‌مالیم، از داخل شکم گرفته تا زیر پوست، تا مرغ به خوبی مزه‌دار شود.

در این مرحله، سیب زمینی‌های پوست کنده و برش خورده را در ظرف پخت می‌چینیم و مرغ را روی آن‌ها قرار می‌دهیم، سپس کمی کره روی پوست مرغ می‌مالیم و آن را در فری که از قبل به دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم شده است، برای ۲ تا ۳ ساعت می‌گذاریم تا کاملاً پخته شود.

پس از آن زمان، مرغ بریان را آزمایش می‌کنیم و اگر به طور کامل پخته بود، آن را از فر خارج کرده و همراه با سیب زمینی‌های طعم‌دار شده و سبزیجات بخارپز به عنوان همراه سرو می‌نماییم.

راز خوشمزگی مرغ بریان

برای طبخ این غذا، مرغی با وزنی بین ۱/۵ تا ۲ کیلوگرم مناسب است.

ادویه‌هایی که ترجیح می‌دهید می‌توانند برای طعم‌دار کردن مرغ به کار برده شوند.

پیشنهاد می‌شود مرغ را برای مزه‌دار شدن از شب قبل در مخلوط ادویه‌جات قرار داده و روز بعد پخته شود.

مراقب باشید که آبلیموی استفاده شده بی‌طعم تلخ باشد تا بر کیفیت طعم مرغ تأثیر منفی نگذارد.

در اولین ساعت پخت، استفاده از فویل روی ظرف مرغ توصیه می‌شود و سپس برای اجازه دادن به تبخیر شدن مایعات اضافی و برشته شدن مرغ، فویل برداشته شود.

برای کسانی که رژیم غذایی خاصی دارند، می‌توان کره را حذف نمود تا مرغ فقط با روغن طبیعی خود و عصاره‌اش پخته شود.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 12 فروردین 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچُم و لینک مستقیم بلا مانع است.