راز خوشمزگی ترشی مخلوط زردرنگ و بهترین سرکه برای ترشی مخلوط
راز خوشمزگی کوکو رشته ای و نکات کوکو رشته ای خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی کوکو رشته ای راز خوشمزگی کوکو رشته ای و نکات کوکو رشته ای خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. کوکو رشتهای، یکی از …
راز خوشمزگی کیک در فر و نکات پخت کیک در فر و دمای مناسب فر
راز خوشمزگی کیک در فر راز خوشمزگی کیک در فر و نکات پخت کیک در فر و دمای مناسب فر در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. کیک یک انواع …
راز خوشمزگی رولت هویج و فوت و فن رولت هویج خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی رولت هویج راز خوشمزگی رولت هویج و فوت و فن رولت هویج خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. رولت هویج، این دسر …
راز خوشمزگی ترشی مخلوط
راز خوشمزگی ترشی مخلوط زردرنگ و بهترین سرکه برای ترشی مخلوط در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
مواد لازم برای ترشی مخلوط چیست
برای تهیه ترشی به مواد زیر نیاز دارید:
یک کیلو خیار
نیم کیلو پیاز ریز
چند عدد فلفل سبز
چند عدد فلفل قرمز
۵۰۰ گرم کلم بنفش
۲ کیلو گل کلم
۵۰۰ گرم هویج
۵۰۰ گرم بادمجان قلمی
۵۰۰ گرم سیب زمینی ترشی
سه بوته سیر
۲۰۰ گرم موسیر خشک
۲۵۰ گرم نعنا و پونه
۵۰۰ گرم کرفس
نمک به اندازه لازم
۲ لیتر سرکه سفید
۲ لیتر آب
یک قاشق سوپخوری زردچوبه
دو قاشق غذاخوری سیاه دانه
یک قاشق غذاخوری گلپر و تخم گشنیز روی هم
یک قاشق زیره سبز
کمی فلفل سیاه
طرز تهیه ترشی مخلوط حرفه ای
تمامی مواد مورد نیاز را تهیه کرده و با دقت شسته و خشک کنید. سپس مواد را ریز خرد کرده و در یک ظرف بزرگ مخلوط کنید.
برای تهیه محلول ترشی، آب و سرکه را در یک قابلمه بر روی حرارت گاز قرار داده و آن را به جوش بیاورید. زمانی که آب و سرکه جوشید، حرارت را کم کرده و اجازه دهید آن خنک شود.
سپس محلول ترشی را داخل ظروف شیشهای قرار داده و مواد ترشی را به آن اضافه کنید. سپس تمامی ادویهها را با هم آسیاب کرده و به محلول ترشی اضافه کنید. همچنین مقداری نمک را نیز به ترشی اضافه کنید و مواد را به همراه ترشی قاطی کنید.
در نهایت، روی درب شیشههای ترشی یک پلاستیک قرار دهید و درب را محکم ببندید تا از ورود هوا به داخل شیشه جلوگیری شود. سپس شیشههای ترشی را در یک جای خشک و خنک نگهداری کنید. بهترین زمان برای رسیدن طعم ترشی، حدود ۱۵ روز است.
راز خوشمزگی ترشی مخلوط
تلاش کنید تا ترشی های خود را در بطری های شیشه ای نگه دارید و از ظروف پلاستیکی استفاده نکنید. همچنین، ترشی ها را به دور از نور خورشید نگه داری کنید.
پیش از تهیه ترشی، به دقت اطمینان حاصل کنید که تمامی مواد ترشی کاملاً خشک و از رطوبت پاک هستند تا به کپک زدگی نیفتند.
هرگز گل کلم را نچیده و آن را بجای آن، بصورت خام استفاده کنید تا ترشی سفید و ترد باقی بماند. همچنین، می توانید از پودر انبه و یا از نعنا و پونه نیز برای اضافه کردن عطر و طعم به ترشی استفاده کنید.
اگر بخواهید، می توانید به جای کلم بنفش، برگ کلم سفید را اضافه کنید. برخی افراد همچنین لوبیای سبز خرد شده را به ترشی اضافه می کنند.
اگر پیاز خشک در دسترس ندارید، می توانید از پیاز خوراکی ریز شده استفاده کنید، اما بهترین گزینه همچنان استفاده از پیاز خشک است.
ضروری است که موسیر در ترشی حضور داشته باشد اما استفاده از سیر به دلخواه است. عطر و طعم ویژه موسیر این ماده را برای ترشی حتماً لازم می کند.
برخی افراد نعنا و پونه خشک را به ترشی خود اضافه می کنند. همچنین، اگر امکانش هست، سعی کنید از سرکه طبیعی استفاده کنید.
ترشی آماده شده را در بطری قرار داده و با غذاهای دیگر سرو کنید.
فوت و فن ترشی و شور چیست
با توجه به یک فرمول ساده، می توان به راحتی شور و ترشی درست کرد. برای تهیه شور یا ترشی، می توانید از هر کدام از سرکه و آب یک فنجان و شکر یک دوم فنجان و نمک یک قاشق غذاخوری استفاده کنید. اضافه کردن ادویههای مختلف به شور و ترشی، می تواند طعم مورد علاقهتان را به آنها بدهد. با استفاده از این فرمول ساده، شما می توانید همیشه شور و ترشی خوشمزه و بدون کپک درست کنید.
در صورتی که میخواهید نسبت شور و ترشی را بیشتر یا کمتر کنید، میتوانید مقدار مواد را به تناسب نیاز خود تغییر دهید. به عنوان مثال، اگر میخواهید بیشتر درست کنید، میتوانید مقادیر مواد را به نسبت دو برابر افزایش دهید و برعکس اگر میخواهید کمتر درست کنید، مقادیر مواد را به نصف کاهش دهید.
نسبت آب و سرکه در ترشی چیست
اگر سرکه شما خیلی تند است، می توانید با ترکیب آن با آب به نسبت یک به سه و قرار دادن آن روی حرارت، آن را تلطیف کنید. برای این کار، ابتدا یک قوری سرکه را با سه قوری آب مخلوط کنید و آن را روی حرارت قرار دهید. پس از رسیدن به نقطه جوش، آن را به مدت حدود ۵ دقیقه بیشتر نگه دارید تا به آرامی به جوش بیاید و سپس اجازه دهید کاملاً خنک شود. با این روش، می توانید سرکه را به طور موثری تلطیف کنید و به طعم و مزه آن کمک کنید که بهتر و متعادل تر شود.
نکات مربوط به سرکه در ترشی مخلوط
بهترین نوع سرکه برای تهیه ترشی، سرکه انگور، کشمش و سیب است. این سرکهها مواد ترش کنندهی مؤثری را دارا هستند و به عنوان انتخاب مناسبی برای ترشیها شناخته میشوند.
همچنین، جهت جلوگیری از کپک زدن ترشیها، باید سرکه را با دقت انتخاب کرده و از سرکههای ناخالص و با کیفیت پایین خودداری کرد. برای پاکسازی سرکه و از بین بردن باکتریها و میکروبها، میتوانید سرکه را به مدت چند دقیقه جوشانده و پس از خنک شدن آن را برای ترشی خود استفاده کنید. به عبارت دیگر، جوشاندن سرکه میتواند باعث از بین رفتن میکروبها و باکتریهای مضر در سرکه شود و سرکه را برای استفاده در ترشی بهترین شکل خالص و پاک کند.
نکات مربوط به سبزی در ترشی مخلوط
برای تهیه ترشی سبزی، بهتر است از سبزیهای تازه و با کیفیت استفاده کنید. هفت نوع سبزی معطر شامل شوید، نعناع، جعفری، مرزه، گشنیز، ترخان و ریحان میتوانند به عنوان انتخاب اصلی استفاده شوند. همچنین، میتوانید سبزیهای دیگری را نیز به صورت اختیاری اضافه کنید.
برای آماده کردن سبزیها، ابتدا آنها را پاک کرده و با آب و نمک شستشو دهید. سپس سبزیها را به مدت دو ساعت در آب و نمک قرار دهید تا برای جذب سرکه آماده شوند. در این مرحله، مقدار شوری آب و نمک باید مانند آب برنج باشد.
پس از این مرحله، سبزیها را در آبکش ریخته و آب روی آنها را بگذارید تا برود. سپس آنها را خرد کنید و روی یک پارچه نخی بریزید و به مدت یک روز خشک کنید. بهتر است سبزیها را در مکان خشک و خنک نگهداری کنید.
در نهایت، سبزیهای خشک شده را برای استفاده در ترشی آماده کنید. برای این منظور، سرکهای که انتخاب کردهاید را به مقدار مورد نیاز با آب مخلوط کرده و به جوش بیاورید. سپس سبزیهای خشک شده را به آن اضافه کرده و حدود ۵ دقیقه روی حرارت باقی بگذارید تا به آرامی به جوش بیاید. پس از آن، اجازه دهید تا ترشی خنک شود و سپس آن را در بطریهای مناسب برای نگهداری در یخچال بریزید.
نکات مهم دیگر در تهیه ترشی مخلوط
بهتر است میوه هایی که قرار است در ترشی استفاده شوند، قبل از استفاده به مدت کوتاهی در سرکه جوشانده شوند تا طعم بهتری به ترشی ببخشند. همچنین برای تهیه ترشی، ظروفی که از جنس سفالی، بلوری یا چوبی هستند بهترین گزینه هستند و باید از ظروف پلاستیکی یا فلزی برای این منظور استفاده نشود.
پس از تهیه ترشی، ظروف باید در جای خنک و خشک نگهداری شوند و بهتر است هر چند وقت یکبار آنها را بررسی کرده و در صورت لزوم سطح ترشی را تمیز کنید. همچنین، در نگهداری ترشی باید به این نکته توجه کنید که هرگونه ماده شناور در سطح ترشی یا سرکه باید بلافاصله برداشته شود تا از آلودگی ترشی جلوگیری شود.
ادویه های مورد استفاده در ترشی مخلوط
عادتا در تهیه ترشی از انواع مختلف ادویه استفاده می شود تا به آن طعم و عطر خوبی بدهد. ادویه های پر استفاده در تهیه ترشی شامل: نمک، میخک، فلفل سبز، فلفل قرمز، فلفل سیاه، شوید خشک، زنجبیل، سیاه دانه، گلپر، هل، زیره، نعناع خشک، پودر خردل، زردچوبه، برگ مو، برگ آلبالو و سایر ادویه هایی هستند که به ترشی طعم و عطری دلپذیر می بخشند. برای بهترین نتیجه، بهتر است از ادویه های تازه و با کیفیت برای تهیه ترشی استفاده کنید.
بهترین سرکه برای ترشی مخلوط
یکی از عوامل مهم در تهیه ترشی، استفاده از سرکه با کیفیت است. سرکه انگور یا کشمش بهترین نوع سرکه برای تهیه ترشی است و باید خالص باشد. در صورتی که از خالص بودن سرکه مطمئن نیستید، بهتر است سرکه را قبل از استفاده برای تهیه ترشی چند جوش بدهید. این اقدام ممکن است به دلیل خالص نبودن سرکه، به کیفیت ترشی کمک کند.
علت نرم شدن مواد ترشی
نرم شدن مواد ترشی یکی از مشکلات رایج در تهیه ترشی است که میتواند دلایل مختلفی داشته باشد. استفاده از سرکه با کیفیت پایین و یا رقیق شدن سرکه با آب، یکی از مهمترین دلایل نرم شدن مواد ترشی است. سرکه باید به اندازه کافی غلیظ باشد تا بتواند مواد ترشی را سفت و محکم نگه دارد. همچنین استفاده از نمک یددار نیز میتواند باعث نرم شدن مواد ترشی شود. نمک یددار باعث تجزیه پکتین در میوهها و سبزیجات میشود و در نتیجه آنها نرم میشوند. بهتر است از نمک سنگ برای تهیه ترشی استفاده کنید. علاوه بر این، قرار دادن ترشی در معرض نور مستقیم خورشید و یا حرارت نیز میتواند باعث نرم شدن آن شود. ترشی را در مکان خنک و تاریک نگهداری کنید. همچنین استفاده از میوهها و سبزیجات بیش از حد رسیده و یا له شده نیز میتواند باعث نرم شدن ترشی شود. از میوهها و سبزیجات سفت و تازه برای تهیه ترشی استفاده کنید.