راز خوشمزگی تاس کباب و نکات پخت تاس کباب حرفه ای
راز خوشمزگی مانی پلو و فوت و فن مانی پلو خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی مانی پلو راز خوشمزگی مانی پلو و فوت و فن مانی پلو خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. مانی پلو، یکی از …
راز خوشمزگی مربای گیلاس و نکات پخت مربای گیلاس خوشمزه و خوشرنگ
راز خوشمزگی مربای گیلاس راز خوشمزگی مربای گیلاس و نکات پخت مربای گیلاس خوشمزه و خوشرنگ در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. مربای گیلاس یکی از لذت بخشترین مرباها …
راز خوشمزگی پاستا آلفرنو و فوت و فن پاستا آلفرنو خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی پاستا آلفرنو راز خوشمزگی پاستا آلفرنو و فوت و فن پاستا آلفرنو خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. پاستا آلفرنو، این غذای …
راز خوشمزگی تاس کباب
راز خوشمزگی تاس کباب و نکات پخت تاس کباب حرفه ای تاس کباب در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. یکی از غذاهای سنتی و محبوب در ایران است که در زیر نکاتی برای بهتر پختن آن ذکر شده است:
بهتر است برای پخت تاس کباب از گوشت تازه و از قبل یخ زده استفاده کنید. با دمای بالا، گوشت ممکن است آسیبهایی مانند ترشح آب و تغییر رنگ و طعم ببیند.
قطعات گوشت باید برای پخت تاس کباب یکسان و به اندازه باشند. همچنین برای پخت تاس کباب، بهتر است از قطعات گوشت نسبتاً چربی مانند گردن، شانه و گوشت پا استفاده کنید. برای بهبود طعم و نرمی گوشت، میتوانید از مواد افزودنی مانند پیاز، نمک، فلفل، زردچوبه و… استفاده کنید.
برای پخت تاس کباب، بهتر است از تخته چوبی استفاده کنید تا گوشت روی صفحه نچسبد و همچنین در اثر حرارت سریع و شدید پخت گوشت، طعم چوبی و خاصیت آن به گوشت منتقل شود.
گریل بهترین گزینه برای پخت تاس کباب است. با استفاده از گریل، گوشت با حرارت یکنواخت پخته میشود و چربیهای آن روی آن سوخته میشود که باعث میشود طعم و بوی خوبی به آن داده شود.
برای چرخاندن تاس کباب در حین پخت، از دستمال استفاده نکنید زیرا این عمل ممکن است باعث بستن منافذ هوایی گوشت شود.
محتویات تاس کباب
تاس کباب، یکی از غذاهای محبوب ایرانی است که برای تهیه آن از مواد اولیه مهم و خاص استفاده میشود. در سابق، این غذا با ترکیب گوشت گوسفند یا بز و به در فصل مبارک رمضان تهیه میشد و طعم و خواص بی نظیری داشت.
اما امروزه، تاس کباب با ترکیب مواد مختلفی مانند آلو، سیب، پیاز و سایر مواد بهترین شکل خود را به خود نشان میدهد. این غذا مناسب برای ۴-۵ نفر است و زمان آمادهسازی مواد اولیه آن حدود ۳۰ دقیقه و زمان پخت و انتظار آن حدود ۱.۵ تا ۲ ساعت است. برای بهترین طعم و ارزش غذایی، استفاده از گوشت تازه و باکیفیت و مواد اولیه اصلی توصیه میشود.
در تهیه تاس کباب، برای حفظ طعم و خواص گوشت، بهتر است از گوشت تازه و یخزده استفاده کنید و قطعات گوشت را به یک اندازه یکسان تقسیم کنید. همچنین، برای بهبود طعم و نرمی گوشت، میتوانید از مواد افزودنی مانند پیاز، نمک، فلفل، زردچوبه و سایر مواد استفاده کنید.
نکاتی در مورد سس تاس کباب
برای تهیه این سس، ابتدا پوست پیاز متوسط را بردارید و آن را به صورت خلالهای نازک خرد کنید. سپس از ۲ قاشق غذاخوری روغن یا کره در تابهای داغ استفاده کنید و پیاز خرد شده را به آن اضافه کنید. آن را تفت دهید تا به رنگ طلایی درآید. سپس زردچوبه و رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه کنید و برای حدود ۲ دقیقه روی حرارت متوسط به پایین تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود.
سپس ۱/۵ فنجان آب جوش را به تابه اضافه کنید و به آن نمک، فلفل سیاه و در صورت تمایل زعفران ساییده را نیز اضافه کنید. وقتی سس به جوش آمد، حرارت را کم کنید و مشغول آماده کردن دیگر مواد شوید. بعد از آماده کردن دیگر مواد، سس آماده شده را روی مواد موجود در تابه ریخته و تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا سس به جوش آید و مواد به طور کامل با هم ترکیب شوند. با این کار سسی غنی و خوشمزه برای غذای شما آماده شده است.
راز خوشمزگی تاس کباب
برای سرو کنار نان و سبزیجات، میتوانید خوراک تاس کباب تبریزی خوشمزه را به دست آورید. این غذای سنتی ایرانی با گوشت و سبزیجات درست میشود و برای خوشمزه شدن آن نکات بسیار مهمی وجود دارد. در گذشته، مادربزرگهای ایرانی این غذا را زیاد پخته بودند و امروزه نیز پرطرفدار است.
تاس کباب تبریزی به عنوان یکی از خوراکهای گوشت قرمز شناخته شده است. زمان آمادهسازی مواد و مایحتاج آن حدود ۱۵ دقیقه و زمان پخت و انتظار آن حدود ۴ ساعت و ۰ دقیقه است. این خوراک را میتوانید در وعدههای نهار و شام سرو کنید.
لطفا توجه کنید که دستور تهیه و مقادیر مواد اولیه برای خوشمزه شدن تاس کباب تبریزی برای ۴ نفر مناسب است.
نکاتی در مورد ادویه تاس کباب
ادویه های مورد استفاده در تاس کباب تبریزی شامل ۲ قاشق غذاخوری زردچوبه، ۳ قاشق چایخوری پودر زیره سبز، ۱٫۵ قاشق چایخوری دارچین، ۱ قاشق چایخوری برگ بوی پودر شده، ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه، ۱ قاشق چایخوری پودر چیلی، ۱ قاشق چایخوری پودر پاپریکا، ۱ قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز، ۳/۴ قاشق چایخوری پودر هل، ۱/۴ قاشق چایخوری پودر جوز هندی، ۱ قاشق چایخوری پودر زنجبیل، ۱ قاشق چایخوری پودر سیر است. این ادویه ها با ترکیب مناسب به عنوان طعم دهنده اصلی تاس کباب تبریزی به کار میروند.
مواد لازم برای پخت تاس کباب
مواد لازم برای تهیه تاس کباب تبریزی به شرح زیر است:
گوشت گوسفندی: ۱ کیلو
سیب زمینی: ۲ عدد
پیاز: ۲ عدد بزرگ
به: ۱ عدد
هویج: ۳ عدد
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار کافی
دستور پخت تاس کباب حرفه ای
برای شروع کار، بهتر است تمامی مواد را به تکههای کوچکتری برش دهید. به عنوان مثال، گوشت را به چند تکه تقسیم کرده و سپس سیب زمینی، هویج و پیاز را به صورت حلقهای برش دهید. همچنین، میوه به را به صورت قاچ برش دهید.
سپس یک قابلمه مناسب را انتخاب کنید و مقداری روغن داخل آن بریزید. بعد از آن، یک ردیف از پیاز حلقهای شده را در کف قابلمه بچینید و روی پیازها تکههای گوشت را قرار دهید. به تکههای گوشت کمی فلفل و زردچوبه اضافه کنید و به همین ترتیب هویج و بهرا را روی گوشت بچینید و در آخر سیب زمینیهای حلقه شده را در قابلمه قرار دهید.
سپس نصف پیمانه آب را به همراه مقداری نمک و ادویههای دیگر به قابلمه اضافه کنید و روی حرارت گاز قرار دهید تا بجوش آید. در این مرحله قابلمه را بسته کرده و اجازه دهید غذا بهطور آرام حدود ۳ تا ۴ ساعت آب بیندازد و پخته شود. اگر آب غذا تمام شد، حتماً مقداری آب به آن اضافه کنید تا پیازها ته نگیرد.
فوت و فن های طلایی تاس کباب
برای بهبود طعم تاس کباب، میتوانید به جای اضافه کردن نمک، فلفل و زردچوبه بر روی هر لایه از مواد پخته شده، از مخلوطی از این مواد به علاوه ادویههای دیگر مثل کمون و پاپریکا استفاده کنید. همچنین، برای جلوگیری از له شدن سیبزمینیها، میتوانید آنها را به همراه سبزیجات و دیگر مواد به تاس کباب اضافه کنید و به مدت کوتاهی بپزید تا نرم شوند.
اگر از طعم شیرین در تاس کباب خوشتان نمیآید، به جای افزودن آب لیمو یا آبغوره، میتوانید از استفاده از چاشنیهای تند و تیز مثل فلفل سیاه و چیلی استفاده کنید. همچنین، استفاده از گیاهان خشک شده مانند ریحان و یا ادویههای خشک دیگر مثل زعفران و سرخ کردن ممکن است به طعم تاس کباب کمک کند.
با سرو کردن تاس کباب با نان و سبزیجات تازه میتوانید طعم غذا را بهبود بخشید. همچنین، در صورتی که از روغن استفاده نمیکنید، میتوانید از روش پخت سرخ کردن با استفاده از فر یا گریل استفاده کنید.
برای ۸ نفر، یک تاس کباب با حدود ۲-۲.۵ کیلوگرم گوشت کافی است. هر چند که میتوانید از گوشتهای دیگر مثل مرغ، بوقلمون و یا گوشت قرمز نیز استفاده کنید. قبل از پخت گوشت، بهتر است آن را با پیاز و نمک بپزید تا نرم شود و سپس مواد دیگر را به آن اضافه کنید.
کالری تاس کباب دکتر کرمانی
تاس کباب یکی از غذاهای محبوب ایرانی است که در رژیم دکتر کرمانی نیز مجاز است. با این حال، مقدار کالری تاس کباب بستگی به مواد مورد استفاده در آن و همچنین روش پخت آن دارد. به طور کلی، هر ۱۰۰ گرم تاس کباب با گوشت گوسفندی و بدون روغن اضافی، حدود ۲۰۰ تا ۲۵۰ کالری دارد. در صورت استفاده از گوشت گوساله و یا مرغ، کالری تاس کباب کاهش مییابد. همچنین پخت تاس کباب در فر و یا روی گریل به جای سرخ کردن آن در روغن، باعث کاهش کالری آن میشود. در رژیم دکتر کرمانی، مصرف تاس کباب در حد متعادل و با رعایت نکات لازم مانند استفاده از گوشت کم چرب، عدم مصرف روغن اضافی و پرهیز از مصرف نان و برنج در کنار آن، مجاز است.
نفس شماازجای گرم بلندمیشه گوشت یلوی۴۰۰۰۰۰تومان کی داره بیاره معلوم خوشمزه میشه یک گیلوگوشت توخیلی پولداری
بااین تبلیغ دندون های زشتی که توگذاشتی آدم حالش به هم میخوره مطلب رو بخونه!!!
تبلیغات رندوم میان و ما انتخابشون نمی کنیم