تزیین شله زرد برای ماه رمضان + ایده های بسیار زیبا و ساده برای تزیین شله زرد
مدل مانتو جدید برای عید 1403 + شیک ترین و مجلسی ترین مانتوهای عید را اینجا ببینید
مدل مانتو جدید برای عید ۱۴۰۳ مدل مانتو جدید برای عید ۱۴۰۳ + شیک ترین و مجلسی ترین مانتوهای عید را اینجا ببینید همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما …
مدل کت سارافون برای عید 1403 + شیک ترین و زیباترین مدل های کت سارافون
مدل کت سارافون برای عید ۱۴۰۳ مدل کت سارافون برای عید ۱۴۰۳ + شیک ترین و زیباترین مدل های کت سارافون همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار …
مدل کیک تولد پسرانه با تم های متنوع و زیبا از شخصیت های کارتونی ترند
مدل کیک تولد پسرانه مدل کیک تولد پسرانه با تم های متنوع و زیبا از شخصیت های کارتونی ترند همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. جشن تولد …
تزیین شله زرد برای ماه رمضان
تزیین شله زرد برای ماه رمضان + ایده های بسیار زیبا و ساده برای تزیین شله زرد همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
شله زرد از دسرهای شیرین و خوش طعمی استکه این روزها در بیشتر سفرههای افطار به چشم میخورد. این پیش غذا گرچه در مقایسه با شیربرنج و فرنی از ارزش تغذیهای بالایی برخوردار نیست، ولی وجود آن در سفره افطار میتواند بر تنوع خوردنیهای این وعده بیفزاید و مصرف شش تا هفت قاشق آن انرژی از دست رفته را جبران و بی حالی و خستگی روزه دار را رفع کند.
یکی از مواد غذایی که برای تزیین شله زردها میتواند مورد استفاده قرار بگیرد و اتفاقا خیلی هم به خوشمزه شدن آن کمک میکند، دارچین است.
یکی از مواد غذایی که برای تزیین شلهزرد، میتواند مورد استفاده قرار بگیرد و اتفاقا خیلی هم به خوشمزه شدن آن کمک می کند، دارچین است. این پودر خوشمزه میتواند معجزهگری باشد در دستان شما. شما میتوانید با تکیه بر استعداد و هنر درونیتان و پودر دارچین؛ انواع و اقسام طرحها را روی شلهزرد پیاده کنید. حتی میتوانید از قالبهای مخصوص هم برای اینکار استفاده کنید. بعد هم آنها را کنار هم قرار دهید و از دیدن آثار هنریتان لذت ببرید.
ترکیب رنگها در زیبایی سفره افطار شما، بسیار تاثیر گذار است. پس سعی کنید در تزیین شلهزرد و حلواهایتان از انواع مواد که رنگهای متنوع و دوستداشتنی دارند استفاده کنید. مثلا برای تزیین شلهزرد، علاوهبر دارچین، میتوانید از پودر پسته و گل محمدی هم استفاده کنید که با زیبایی ظاهری که به آن میبخشد، طعم آن را نیز بینظیر میکند.
گاهی هم انتخاب یک ظرف مناسب برای شلهزردها از هزار تا تزیین، کاربردیتر است. شلهزرد همان طور که از اسمش پیدا است، زرد رنگ است؛ پس بهترین ظرفهایی که به آن اجازه جلوهگری میدهد، ظرفهای آبیرنگ هستند.
یکی دیگر از چیزهایی که میتواند به شما در تزیین شلهزرد ماه رمضان کمک کند، خلال پسته و بادام است. با خلال پسته و بادام انواع و اقسام طرحها را میتوانید روی شلهزردها پیاده کنید و از آنها لذتت ببرید. عکس بالا یکی از این نمونهها را به شما نشان میدهد. اگر به آنها به چشم اثر هنری نگاه کنید،
برای تزیین شلهزردها میتوانید از قالب هم استفاده کنید. در بازار انواع و اقسام قالبها وجود دارد از ساده گرفته تا طرحدار و فانتزی که میتوانید آنها را تهیه کرده و برای تزیینات شلهزرد رمضان، به کار ببرید.
برای تزیین شله زرد میتونید از خلال بادام و پسته و دارچین و همچنین گل سرخ استفاده کنید. چون طبع کلی شله زرد به خاطر برنج سرده، گرمای دارچین معتدلش میکنه.
مهمترین نکته اینکه برنج شله زرد بهتره نیم دونه باشه ولی میتونید از برنج کامل هم استفاده کنید فقط کمی زمان پختش بیشتر میشه و حدود یکی دو پیمانه آب بیشتری میبره. و در نهایت شاید برنجش بیشتر مشخص بشه تو شله زرد.
برای اینکه شله زردتان ته نگیرد بعد از اضافه کردن شکر باید دائماً شله زرد را هم بزنید. یک نکته خیلی مهم هم این است که هر چقدر می خواهید شله زردتان قوام داشته باشه باید بگذارید اول برنجتان به حالتی غلیظتر از آن چیزی که می خواهید شله زردتان باشد برسد، و بعد شکر را اضافه کنید، چون بعد از اضافه کردن شکر شله زرد یک کمی شل تر از حالتی که برنج خالی تان داشته می شود.
اگر شله زرد به مقدار کم درست می کنید می توانید شله زردتان را بعد از آماده شدن داخل ظرف پیرکس بکشید و برای چند دقیقه داخل فر بگذارید تا آب آن کشیده شود. می توانید پس از آماده شدن شله زرد بر روی شعله پخش کن به مدت ۳۰ دقیقه بگذارید تا آب آن کاملا کشیده شود. در مرحله آب کشی استفاده از دم کنی تمیز خیلی می تواند مفید باشد.
شله زرد یکی از دسرهای سنتی ایرانی است که سفره افطار را زیبا و خوش رنگ میکند. اگر چه این دسر بسیار خوش طعم است اما به دلیل وجود شکر زیاد پرکالری بوده مصرف زیاد آن برای بدن مضر است. به ویژه افرادی که به دنبال کاهش وزن در رمضان هستند نمیتوانند شله زرد را با خیال راحت صرف کنند.
مصرف شله زرد شیرین برای افرادی که به دیابت مبتلا هستند و بیماران قلبی و عروقی مضر است. همچنین مصرف آن برای افرادی که دارای اضافه وزن هستند یا متخصص تغذیه مصرف شکر را برای آنها محدود کرده اشکال دارد.
شله زرد یکی از غذاهای قدیمی و سنتی ایرانی است که به عنوان دسر هم شناخته میشود. نکته جالب در مورد شله زرد این است که مانند غذاهایی مثل عدس پلو و قیمه به عنوان یک غذای مناسبتی شناخته میشود و به همین دلیل معمولا در مناسبت های خاص مذهبی برای پخش کردن به صورت نذری به مقدار زیاد طبخ میشود.
برای تزئین شله زرد عالی مجلسی، میتوانید پودر دارچین و خلال پسته را بهصورت و مقدار دلخواه روی سطح شله زردها بپاشید. همین طور تزیین شله زرد با گل محمدی نیز جالب خواهد بود.
برای اینکه شله زرد نرم و لطیفی داشته باشید، بهتر است حدود ده ساعت قبل از پخت برنج را با نصف لیوان عرق شاهسپرم و نصف لیوان آب خیس بدهید.
بهتر است برای پخت شله زرد از برنج نیم دانه استفاده کنید. اگر برنج نیم دانه در دسترس ندارید و از برنج درسته استفاده میکنید، میزان آب برنج را بیشتر کنید تا دانههای برنج کاملا له شوند و درشت نباشند.
در زمان پخت برنج اگر احساس کردید که آب برنج کم شده و برنج هنوز کال است، حتما آب جوش به برنج اضافه کنید و از اضافه کردن آب سرد خودداری کنید.