تزیین آش برای ماه رمضان + زیباترین ایده ها برای تزیین آش با کشک و نعناع داغ
راز خوشمزگی آش کارده و فوت و فن آش کارده خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی آش کارده راز خوشمزگی آش کارده و فوت و فن آش کارده خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. آش کارده، این غذای …
راز خوشمزگی آش رشته جو و فوت و فن آش رشته جو خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی آش رشته جو راز خوشمزگی آش رشته جو و فوت و فن آش رشته جو خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. آش …
راز خوشمزگی آش خانگی و فوت و فن آش خانگی خوشمزه
راز خوشمزگی آش خانگی راز خوشمزگی آش خانگی و فوت و فن آش خانگی خوشمزه در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. آش، این غذای اصیل و پرطرفدار …
تزیین آش برای ماه رمضان
تزیین آش برای ماه رمضان + زیباترین ایده ها برای تزیین آش با کشک و نعناع داغ همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
آش رشته یکی از غذاهای پر طرفدار و خوشمزه ای است که در ماه مبارک رمضان از جایگاه ویژه ای برخوردار است آش و حلیم دو غذایی بسیار مناسب برای سفره های افطار هستند .
آش برای ماه رمضان طرفداران بسیاری دارد. شما می توانید به آسانی با تهیه انواع آش برای ماه رمضان سفره های افطاری خودتان را متنوع کنید. طرز تهیه انواع آش برای ماه رمضان بسیار ساده است. کافیست شما مواد اولیه انواع آش برای ماه رمضان را در خانه داشته باشید.
خیلی از افراد عادت دارند روزه شان را با سوپ یا آش باز کنند .حالا خیلی فرق نمی کند نوع آن چی باشد فقط یک ترکیب آبکی برایشان کافی است. سوپ برای افطار ترکیبی سبک تر و آبکی تر از آش دارد و طرفداران خاص خودش را همیشه داشته است.
مواد لازم برای تهیه آش رشته ۱/۲ لیوان لوبیا چیتی ۱/۲ لیوان لوبیا سفید ۱/۲ لیوان نخود ۱/۲ لیوان عدس ۵۰۰ گرم سبزی آش خورد شده (تره، جعفری، گشنیز) ۵۰۰ گرم اسفناج درشت خورد شده ۳۰۰ گرم رشته آشی کشک به مقدار لازم پیاز داغ، نعنا داغ و سیر داغ به مقدار لازم.
ابتدا لوبیا چیتی، لوبیا سفید و نخود که از شب قبل خیسشون کرده بودیم رو با مقداری آب داخل قابلمه ریخته و در قابلمه رو هم میذاریم تا بپزن. برای طعم و بوی بهتر حبوبات هنگام پخت مقداری از پیاز داغ و سیر داغ رو بهشون اضافه میکنیم تا با هم بپزن.
بعد از حدود ۱ الی ۲ ساعت که حبوبات پختن، سبزی آش، اسفناج و عدس رو هم به مواد اضافه میکنیم و در قابلمه رو میبندیم تا سبزی و عدس هم بپزن.
بعد از حدود ۱ ساعت سبزی و عدس هم پختن حالا رشته رو اضافه میکنیم و آش رو کمی هم میزنیم تا رشته ها به هم نچسبن و اجازه میدیم تا رشته ها بپزن و حجیم بشن.
به آش مابقی سیر داغ و نعنا داغ رو هم اضافه میکنیم تا آش خوشمزه تری داشته باشیم. ( فقط مقداری از سیر و پیاز داغ رو برای تزیین نگه میداریم)
حالا آش ما آماده اس میتونیم کشک رو بهش اضافه کنیم و برای حدود ۵ دقیقه بهشون حرارت بدیم یا اینکه کشک رو جداگانه سرو کنیم تا هر کس بر طبق سلیقه اش از کشک استفاده کنه. در نهایت روی آش رو با نعنا داغ، پیاز داغ، سیر داغ، کشک و کمی زعفرون دم کرده تزیین کرده و آش رو سرو میکنیم.
حتما آب حبوبات خیس کرده رو دو الی سه بار تعویض کنین تا نفخشون بره. میتونین اسفناج رو با مابقی سبزی ها ریزخورد کنین، اما در صورتی که اسفناج درشت تر خورد شده باشه آش خوش قیافه تر و خوش طعم تر میشه چون مزه اسفناج ها کاملا در دهان احساس میشه. قابلمه آش حتما باید بزرگتر از مقدار آش باشه تا به راحتی جا برای هم زدن آش مخصوصا وقتی رشته هارو میریزیم داشته باشیم تا رشته ها خمیر نشن.
وقتی که رشته هارو اضافه میکنین آب آش نباید کم باشه چون رشته ها مقدار زیادی از آب آش رو به خودشون جذب میکنن و در صورت کم بودن آب، آشتون خمیر میشه. بعد از اضافه کردن رشته گاهی آش رو هم بزنید تا ته نگیره.
هر چقدر پیاز داغ آش بیشتر باشه آش خوشمزه تری خواهیم داشت. برای اضافه کردن نمک خیلی باید دقت کنین چون هم کشک و هم رشته نمکی هستن و ممکنه آشتون شور بشه.
مقدار روغنی که پیاز رو باهاش سرخ میکنیم نباید کم باشه چون این روغن به شفاف شدن آش و بهتر جا افتادنش کمک میکنه.
شما میتوانید بر حسب سلیقه تان مواد آش مثل رشته، حبوبات و سبزی را کم و زیاد کنید؛ که این بستگی به میل شما دارد. یادتان باشد اگر رشته زیاد بپزد، وا رفته و خمیر میشود. در این صورت گاهی آش قابل خوردن نیست. فقط باید حدود ده دقیقه صبر کنید تا مغز رشته پخته شود.
کشک را در آش رشته نباید جوشاند چون تفاوت حرارت کشک و آش رشته باعث می شود کشک ببرد. میتوان آش را بدون کشک (برای کسانی که کشک نمیخورند) سرو کرد که در این صورت هم تفاوت رنگ سبزی، رشته و کشک بهتر نمایان میشود و هم آش رشته خوش رنگتر و زیباتر میشود.
کمی زعفرون به کشک بزن تا بتونی روی آش رو تزیین مجلسی بزنی. از شابلون هم میشه استفاده کرد. کشک رو کمی سفتتر توی کیسه فریزر بریز و سه گوش ببر و با مهارت روی آش طرح بکش.
سیر رو زیاد تف نده تلخ میشه فقط با روغن داغ یه کمی حرارت بده. با کشک سفید و زرد، نعنا داغ، پیازداغ، سیر داغ و کمی از حبوبات پخته آش رو تزیین کن.
برای طرح کشک روی آش یا کشک بادمجان از قیف یا کیسه فریزر میشه استفاده کرد. از ترکیب رنگهایی مثل زعفران و اب لبو میشه کشکهای رنگی داشت.