;
راز خوشمزگی اسفناج پلو و فوت و فن اسفناج پلو خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی سالاد آمریکایی و فوت و فن سالاد آمریکایی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی سالاد آمریکایی و فوت و فن سالاد آمریکایی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی سالاد آمریکایی راز خوشمزگی سالاد آمریکایی و فوت و فن سالاد آمریکایی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. سالاد آمریکایی، که به سالاد …

راز خوشمزگی کباب انگشتی و فوت و فن کباب انگشتی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی کباب انگشتی و فوت و فن کباب انگشتی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی کباب انگشتی راز خوشمزگی کباب انگشتی و فوت و فن کباب انگشتی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. کباب انگشتی، یک غذای ایرانی …

راز خوشمزگی مارمالاد سیب و فوت و فن مارمالاد سیب خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی مارمالاد سیب و فوت و فن مارمالاد سیب خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی مارمالاد سیب راز خوشمزگی مارمالاد سیب و فوت و فن مارمالاد سیب خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. مارمالاد، که نوعی مربای صاف …

راز خوشمزگی اسفناج پلو

دمی اسفناج پلو کته اسفناج پلو اسفناج پلو شمالی اسفناج پلو با مرغ طرز تهیه اسفناج پلو بدون گوشت اسفناج پلو ساناز سانیا اسفناج پلو ساده اسفناج پلو دونفره

راز خوشمزگی اسفناج پلو و فوت و فن اسفناج پلو خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

اسفناج پلو، غذایی سنتی و لذیذ ایرانی، که کمتر به آن پرداخته شده، از اسفناج بهره می‌برد، سبزی‌ای با عطر ممتاز و فواید برجسته. این دستور پخت امکان بهره‌گیری از اسفناج را در پلویی مغذی و خوش طعم فراهم می‌آورد، مخصوصاً برای کسانی که ممکن است نسبت به بو و طعم منحصر به فرد اسفناج حساسیت داشته باشند.

این سبزی، که به خاطر غنی بودن از آهن به شهرت رسیده، علاوه بر پیشگیری از کم‌خونی، در سلامتی و تغذیه نقشی اساسی دارد و می‌توان آن را در سالادها، خورشت‌ها و حتی به صورت نوشیدنی به کار برد. پیشنهاد می‌شود اسفناج را به جای سرخ کردن، بخارپز نمایید تا ارزش غذایی‌اش حفظ شود. این پلو، که هم برای ناهار و هم شام مناسب است، به دلیل فواید تغذیه‌ای و دارویی‌اش، مانند کمک به سلامت استخوان‌ها، بهبود گوارش و مقابله با بی‌خوابی، توصیه می‌شود هفتگی یک بار در برنامه غذایی گنجانده شود.

مواد اولیه برای تهیه اسفناج پلو

اسفناج: ۵۰۰ گرم

برنج: ۳ پیمانه

گوشت چرخ ‏کرده: ۴۰۰ گرم

پیاز (رنده‏ شده): ۱ عدد

روغن مایع: به مقدار لازم

پودر فلفل قرمز: به مقدار لازم

نمک: به مقدار لازم

زعفران: ۲ قاشق سوپ‏ خوری

کره (ذوب ‏شده): ۱۰۰ گرم

طرز تهیه اسفناج پلو

۳۰۰ گرم اسفناج را نگینی خرد کرده و در یک تابه با کمی روغن داغ به خوبی تفت دهید تا آب آن تبخیر شود و به خوبی سرخ گردد. (در صورت تمایل به عدم سرخ کردن، فقط تفت دهید تا آب اسفناج گرفته شود.)

برنج خیس‌خورده را آبکش کرده و برای ۱۰ تا ۱۲ دقیقه درون قابلمه‌ای مملو از آب جوش بریزید تا نیم‌پز شود، سپس آن را آبکشی نمایید.

موادی شامل گوشت چرخ‌کرده، پیاز خرد شده، اسفناج خام باقی‌مانده، فلفل و نمک را در یک کاسه ترکیب نموده و به خوبی ورز دهید تا مخلوط یکدست و چسبناک شود.

از مخلوط به دست آمده، قطعات کوچک برداشته و به شکل کوفته‌های کوچک فرم دهید.

کوفته‌های فرم‌داده‌شده را در تابه‌ای مملو از روغن داغ قرار دهید و تا زمانی که طلایی و ترد شوند سرخ کنید، سپس روی دستمال کاغذی بگذارید تا روغن اضافه آنها گرفته شود.

در قابلمه‌ای که ته آن را با مواد دلخواه برای ته‌دیگ فرش کرده‌اید، مانند سیب‌زمینی، نان یا کاهو، ابتدا لایه‌ای از برنج بریزید، سپس لایه‌ای از اسفناج سرخ‌شده و کوفته‌ها را افزوده و با لایه دیگری از برنج بپوشانید.

لایه‌ها را به همین منوال تکرار کنید تا تمام مواد استفاده شود.

کره و زعفران آب‌شده را به گوشه‌ای از برنج اضافه کنید، درب قابلمه را ببندید و برای تولید بخار حرارت را افزایش دهید.

پس از آنکه بخار کاملاً بلند شد، حرارت را کاهش داده و اجازه دهید پلو برای ۳۰ دقیقه دم بکشد.

پلوی اسفناج آماده شده را در ظرف مورد نظر انتقال دهید و سرو نمایید.

راز خوشمزگی اسفناج پلو

برای طعم‌دار کردن پلو، از ترکیبی ملایم از ادویه کاری، دارچین، زردچوبه و اندکی پودر لیمو استفاده کنید، مراقب باشید که از این ادویه‌ها به میزان اندکی بهره ببرید. همچنین می‌توانید برای افزودنی، باقالی را پیش از اضافه کردن به برنج، بصورت جداگانه بپزید. زرشک را فقط برای چند لحظه در روغن داغ سرخ کنید، به گونه‌ای که فقط کمی تفت بخورد و سپس آن را از روی حرارت بردارید؛ زرشک‌ها را پس از دم کردن برنج به عنوان تزئین روی پلو بپاشید. نیز، زعفران ساییده را بعد از دم کشیدن برنج، به آن اضافه نمایید تا طعم و رنگ زیبایی به برنج ببخشد. برای لایه زیرین برنج، می‌توانید از سیب‌زمینی، برنج دیگر یا حتی ته چین بهره بگیرید.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 1 فروردین 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچُم و لینک مستقیم بلا مانع است.