راز خوشمزگی سس همبرگر و فوت و فن سس همبرگر خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی کباب چنجه تابه ای و فوت و فن کباب چنجه تابه ای خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی کباب چنجه تابه ای راز خوشمزگی کباب چنجه تابه ای و فوت و فن کباب چنجه تابه ای خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان …
راز خوشمزگی قلیه تخم مرغ و فوت و فن قلیه تخم مرغ خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی قلیه تخم مرغ راز خوشمزگی قلیه تخم مرغ و فوت و فن قلیه تخم مرغ خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. قلیه تخم …
راز خوشمزگی ماهی کبابی و فوت و فن ماهی کبابی خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی ماهی کبابی راز خوشمزگی ماهی کبابی و فوت و فن ماهی کبابی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. میتوان گفت بدون اغراق که …
راز خوشمزگی سس همبرگر
راز خوشمزگی سس همبرگر و فوت و فن سس همبرگر خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
سس، عنصر کلیدی است که ویژگی منحصربهفردی به غذا میبخشد و آن را از سایر غذاها متمایز میکند. اگرچه بسیاری از رستورانها برای غذاهای رایجی چون هات داگ، همبرگر و پیتزا از دستورالعملها و مواد اولیه مشابهی استفاده میکنند، اما سسها هستند که تفاوت اصلی را ایجاد میکنند. امروز قصد داریم شما را با دستور تهیه یک سس همبرگر خاص آشنا کنیم.
سسها در انواع بیشماری وجود دارند، تا جایی که میتوان گفت تقریبا به اندازه تنوع افراد، انواع سس موجود است، چرا که هر فرد میتواند سس مخصوص به خود را بسازد.
مطمئناً آگاه هستید که یکی از دوستداشتنیترین سسها در جهان، سس کچاپ یا سس گوجهفرنگی است که پس از آن، سسهای سویا، سالسا، خردل و تند در رتبههای بعدی قرار دارند.
ما امروز به شما نحوه تهیه یک سس همبرگر بینظیر را آموزش خواهیم داد، سسی که میتواند همبرگر شما را به یک تجربه طعمی جدید ببرد. مطمئن باشید این دستور تهیه را از دست ندهید و آن را امتحان کنید؛ پشیمان نخواهید شد. البته، بدانید که همبرگر شما همچنان میتواند با سس کچاپ نیز سرو شود، اما اضافه کردن این سس خاص اختیاری است و تجربهای متفاوت را ارائه میدهد.
مواد اولیه برای تهیه سس همبرگر
½ پیمانه سس مایونز
۲ قاشق غذاخوری کچاپ
۱ قاشق غذاخوری رلیش (آب خیار شیرین)
¼ قاشق چایخوری پودر سیر
¼ قاشق چایخوری پاپریکا
نمک
طرز تهیه سس همبرگر
تهیه این سس بسیار آسان است و تنها کافیست تمامی مواد فوقالذکر را با یکدیگر به دقت مخلوط کنید. اما توصیه میشود پس از تهیه، سس همبرگر را بهمدت حداقل دو ساعت در یخچال قرار داده و اجازه دهید تا به خوبی خنک شود و طعم خود را بهبود بخشد.
راز خوشمزگی سس همبرگر
اطمینان حاصل کنید که سس را برای استراحت کافی درون ظرفی محکم و در یخچال قرار دهید. در صورت عدم دسترسی به آب خیار شیرین، میتوانید از آب خیارشور به جای آن استفاده کنید تا سس شیرین نشود؛ با این حال، اگر تمایل به طعم شیرین دارید، افزودن مقداری شکر در پایان امکانپذیر است. همچنین، استفاده از خردل در دستور پخت سس همبرگر به سلیقه شما بستگی دارد. اگرچه بسیاری از ایرانیها به طعم تند خردل علاقهمند نیستند، امتحان کردن آن ممکن است برایتان جالب باشد.