راز خوشمزگی پنکیک و غلظت مایع پنکیک و چند روز در یخچال میماند
راز خوشمزگی گل کلم و فوت و فن گل کلم خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی خوراک گل کلم راز خوشمزگی گل کلم و فوت و فن گل کلم خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. گل کلم، این …
راز خوشمزگی گل کلم پلو و فوت و فن گل کلم پلو خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی گل کلم پلو راز خوشمزگی گل کلم پلو و فوت و فن گل کلم پلو خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. گل …
راز خوشمزگی شیرینی مادلن و فوت و فن شیرینی مادلن خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی شیرینی مادلن راز خوشمزگی شیرینی مادلن و فوت و فن شیرینی مادلن خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. شیرینی مادلن، این کوچولوهای …
راز خوشمزگی پنکیک
راز خوشمزگی پنکیک و غلظت مایع پنکیک و چند روز در یخچال میماند در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
روش هم زدن پنکیک
توصیه میشود در هنگام آمادهسازی پنکیک، مایه را بیش از حد هم بزنید. این کار تأثیر بسیاری در کیفیت پنکیک دارد. زمانی که مواد خشک را با شیر مخلوط میکنید، گلوتنها فعال میشوند و اگر مایه را بیش از حد هم بزنید، گلوتنها بیشتر در مایه پخش میشوند که موجب سفت و گاهی خمیری شدن پنکیک میشود.
بهتر است تنها تا جایی که مواد با هم مخلوط شدهاند و گلولههای آرد از بین رفتهاند، مایه را بزنید و از هم زدن بیش از حد آن خودداری کنید. اگر مخلوطی که آماده کردهاید کاملاً یکدست نیست، نگران نباشید زیرا این موضوع تأثیری بر کیفیت نهایی پنکیک شما نخواهد داشت.
استراحت دادن به مایه پنکیک
اگر میخواهید پنکیکهای با کیفیت و خوشمزه درست کنید، توصیه میشود مایه پنکیک را استراحت دهید. استراحت دادن مایه به معنای گذاشتن آن در حالت استراحت برای مدت زمانی مشخص است. این کار باعث میشود که گلوتنهای فعال شده در مرحله مخلوط کردن، آرام شوند و پنکیک شما طراوت و لطافت بیشتری پیدا کند. همچنین، نشاسته موجود در آرد، مواد مایع را جذب کرده و باعث جاافتادگی مایه میشود. زمان استراحت بستگی به دستور غذایی مورد استفاده دارد و معمولاً از ۵ تا ۳۰ دقیقه متفاوت است. برای پنکیکهای ساده، ۵ تا ۱۰ دقیقه زمان کاملاً مناسبی برای استراحت دادن مایه است.
بنابراین، توصیه میشود که مایه پنکیک را استراحت دهید، بهویژه برای پنکیکهای کرپ و هلندی. در این مدت، میتوانید سفره را آماده کنید، موادی را برای تزیین و یا کنار پنکیک سرو کردن آماده کنید، یا بههمریختگیهای ناشی از مراحل قبل بپردازید. بهطور کلی، استراحت دادن مایه، میتواند به کیفیت پنکیک شما کمک کند و به آن امکان بدهد که بهترین حالت خود را بگیرد.
دمای مناسب برای پخت پنکیک
در پختن پنکیکهایی با لبههایی ترد و درونی نرم و پفکی، داغ کردن ماهیتابه به درستی از مهمترین مراحل است. برای این کار، قبل از شروع به پختن، بهتر است زیر ماهیتابه را روشن کرده و آن را به دمای مناسبی برسانید. در صورت استفاده از روغن یا کره، حتماً باید داغ شود. با این حال، اگر بوی بد و دودی از آن برمیآید، باید دمای آن را کمی کاهش دهید زیرا این نشانه حرارت زیادی است که میتواند باعث سوختن پنکیکها شود. با تجربه و تمرین، دمای مناسب برای ماهیتابه را خواهید یافت.
همچنین میتوانید از تستر حرارتی استفاده کنید تا دمای ماهیتابه را بررسی کنید. برای پخت پنکیک، معمولاً دمای ماهیتابه بین ۱۶۵-۱۸۵ درجه سانتیگراد است. در صورتی که دمای ماهیتابه بسیار بالا باشد، پنکیکها سریعاً سوخته و نرم و پفکی نخواهند بود. همچنین، اگر دمای ماهیتابه کم باشد، پنکیکها به جای درونی و پفکی، سفت و بیطعم خواهند بود.
در نهایت، پیشنهاد میشود در پخت پنکیک، از ماهیتابه با پوشش ضد چسب استفاده کنید تا پنکیکهای شما به راحتی از ماهیتابه جدا شوند.
دمای ایده آل پخت پنکیک
برای پختن پنکیک، مراقبت و دقت لازم است. بهتر است شعله را در حد متوسط یا کمتر از متوسط نگه داشته و با حرکات کند و محکم پنکیک را درون ماهیتابه پختید. در صورتی که شعله بسیار زیاد باشد، پنکیکها به سرعت پخته میشوند، اما درون آنها خام میماند و باعث بیشتر شدن زمان پخت شده و کوچک شدن اندازه پنکیک میشود.
برای شروع پختن پنکیک، توصیه میشود ماهیتابه را چند دقیقه داغ کنید و سپس با شعلهی متوسط به پختن پنکیک بپردازید. در صورتی که پنکیک درونی نرم و پفکی نشد، میتوانید مدتی روی حرارت کم بگذارید تا داخل آن کاملاً پخته شود. همچنین بهتر است پنکیکها را در هر طرف به مدت یک تا دو دقیقه بپزید و سپس آنها را برعکس کنید تا همهی طرفها طلایی و طرف خارجی ترد شود.
در صورت استفاده از روغن یا کره، باید داغ شود، اما در همان حالت اگر بوی بد و دودی از آن برمیآید، باید دمای آن را کمی کاهش دهید، زیرا این نشانه حرارت زیادی است که میتواند باعث سوختن پنکیکها شود. با تجربه و تمرین، دمای مناسب برای ماهیتابهتان را خواهید یافت.
چگونه پنکیک را برگردانیم
برگرداندن پنکیک بیش از حد ممکن است باعث از بین رفتن بافت نرم و خوب آن شود و همچنین ممکن است باعث شکستن پنکیک شود. بهتر است صبر کنید تا پنکیک به طور کامل از سطح پخته شود و حباب های بیشتری در آن بوجود آید. سپس پنکیک را یک بار برگردانده و برای چند ثانیه دیگر پخت دهید تا داخل آن نیز به طور کامل پخته شود. در نهایت، پنکیک شما آماده سرو شدن خواهد بود.
پنکیک با شیر یا آبمیوه ؟
میتوانید طعم و بافت پنکیک را با استفاده از شیر بهتر کنید، به جای آب. همچنین، اضافه کردن میوه به مخلوط شیر و آب، میتواند به پنکیک طعم و عطر خاصی بدهد. با این حال، لازم به ذکر است که استفاده از شیر به دلیل داشتن چربی بیشتر، میتواند در صورتی که شعله گاز تنظیم نشده باشد، منجر به سوختن سریعتر پنکیک شود. بنابراین، بهتر است میزان استفاده از شیر را با دقت تنظیم کرده و با تجربه و تلاشهای مکرر، میزان مناسب شیر را برای پخت پنکیک پیدا کنید.
نقش روغن و بکینگ پودر در پخت پنکیک
استفاده از وانیل، روغن و بیکینگ پودر میتواند به عنوان عوامل اصلی در بهبود طعم و بافت پنکیک مطرح باشد. همچنین، برخی افراد برای جایگزینی شیر در پخت پنکیک از شیرهای گیاهی مانند شیر سویا، شیر بادام، شیر کنجد و غیره استفاده می کنند. با این حال، باید توجه داشت که استفاده از این شیرها ممکن است تاثیری در طعم و بافت پنکیک داشته باشد و برای به دست آوردن نتیجه بهتر، بهتر است از شیر معمولی استفاده کنید. در ضمن، مقدار استفاده از وانیل، روغن و بیکینگ پودر نیز باید به مقدار مناسب و با توجه به نوع و سایز پنکیک تنظیم شود تا نتیجه بهتری بدست آید.
فوت و فن های کلی پنکیک
استفاده از آب به جای شیر میتواند گزینهای مناسب برای افرادی با آلرژی به لبنیات یا افرادی که از محصولات لبنی برای مصرف خودداری میکنند، باشد. با این حال، همانطور که اشاره کردید، شیر میتواند به عنوان یکی از مواد اصلی تهیه پنکیک، طعم و مزه بهتری به آن ببخشد.
استفاده از میوه به عنوان جایگزین شیر یک ایده جالب است و میتواند به طعم پنکیک اضافه کند. برای این کار میتوانید از میوههای مختلفی مانند توت فرنگی، بلوبری، آناناس و غیره استفاده کنید.
استفاده از روغن گیاهی در تهیه پنکیک، گزینهای سالم و بهتر از روغن حیوانی میباشد. انتخاب روغن کانولا نیز به عنوان گزینهای با کمترین مقدار چربی اشباع، میتواند گزینهای مناسب باشد.
استفاده از بکینگ پودر به عنوان یک مادهای برای پف دادن پنکیک، کاربردی است اما اگر مواد دیگری مانند خمیرهای خود تخم مرغ که باعث پف دادن پنکیک میشود، استفاده کنید، بکینگ پودر ضروری نیست.
استفاده از تابه تفلون میتواند به عنوان یک راه حل بهتری برای جلوگیری از چسبیدن پنکیک به تابه استفاده شود. همچنین استفاده از قالب میتواند به شما کمک کند تا پنکیکهای یکنواخت و زیبا داشته باشید.
زمان مناسب برای پخت هر طرف پنکیک، بین ۳۰ تا ۶۰ ثانیه است. برای به دست آوردن بهترین نتیجه، میتوانید با شعلهی متوسط شروع کنید و سپس میزان حرارت را کمی بالا ببرید. در این صورت، پنکیک به طور یکنواخت پخته میشود و سوختن آن راهحل خوبی برای جلوگیری از سفت شدن آن است.
برای جلوگیری از سفت شدن پنکیک، بهتر است مواد را زیاد نزنید و بعد از پخت، پنکیک را به مدت چند دقیقه در دمای محیط حفظ کنید. اگر قصد دارید بیشتر از یک پنکیک بپزید، میتوانید از تابهی بزرگتری استفاده کنید و به همین ترتیب، میزان حرارت را تنظیم کنید.
برای سرو پنکیک، میتوانید از موادی مانند خامه، عسل، مربا و یا هر ماده دیگری که به سلیقهی شما میپسندد استفاده کنید. اضافه کردن این مواد به پنکیک، به آن طعم و مزه بیشتری میبخشد و صبحانهی شما را خوشمزهتر میکند. البته، پنکیک به تنهایی نیز خوشمزه است و شما میتوانید آن را بدون هیچ مادهی اضافی دیگری سرو کنید.
چرا پنکیک میچسبه
چسبیدن پنکیک به ماهیتابه یکی از مشکلات رایج در تهیه این صبحانه لذیذ است. دلایل مختلفی میتواند باعث چسبیدن پنکیک شود که به برخی از آنها اشاره میکنیم:
داغ نبودن ماهیتابه: ماهیتابه باید به اندازه کافی داغ باشد تا پنکیک به آن نچسبد. قبل از ریختن خمیر پنکیک در ماهیتابه، مطمئن شوید که ماهیتابه کاملاً داغ شده است.
استفاده نکردن از روغن یا کره: برای جلوگیری از چسبیدن پنکیک، باید از مقدار کافی روغن یا کره در ماهیتابه استفاده کنید.
زیاد بودن حرارت: اگر حرارت زیر ماهیتابه زیاد باشد، پنکیک قبل از اینکه بپزد، میسوزد و به ماهیتابه میچسبد.
شل بودن خمیر پنکیک: اگر خمیر پنکیک زیاد شل باشد، به راحتی به ماهیتابه میچسبد. خمیر پنکیک باید غلظت مناسبی داشته باشد.
استفاده از ماهیتابه نامناسب: برای تهیه پنکیک بهتر است از ماهیتابه چدنی یا نچسب استفاده کنید.