راز خوشمزگی خاگینه قالبی و فوت و فن خاگینه قالبی خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی آش شیرازی و فوت و فن آش شیرازی خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی آش شیرازی راز خوشمزگی آش شیرازی و فوت و فن آش شیرازی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. آش سبزی شیرازی یکی از آشهای …
راز خوشمزگی کباب لقمه ترکیه ای و فوت و فن کباب لقمه ترکیه ای خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی کباب لقمه ترکیه ای راز خوشمزگی کباب لقمه ترکیه ای و فوت و فن کباب لقمه ترکیه ای خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان …
راز خوشمزگی گراتن سیب زمینی و سوسیس و فوت و فن گراتن سیب زمینی و سوسیس
راز خوشمزگی گراتن سیب زمینی و سوسیس راز خوشمزگی گراتن سیب زمینی و سوسیس و فوت و فن گراتن سیب زمینی و سوسیس در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان …
راز خوشمزگی خاگینه قالبی
راز خوشمزگی خاگینه قالبی و فوت و فن خاگینه قالبی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
خاگینه به عنوان یک غذای لذیذ ایرانی شناخته میشود که در تمام نقاط ایران مورد پخت و پز قرار میگیرد. ترفندهایی وجود دارد که میتوانند طعم خاگینه را بهبود ببخشند و ما این ترفندها را به شما آموزش خواهیم داد.
آشنایی با خاگینه
در فرهنگ غذایی ایران، خاگینه یا خایگینه به عنوان یک پیش غذای خوش طعم شناخته میشود که از طریق مخلوط کردن زرده و سفیدهی تخممرغ و پس از آن سرخ کردن در کره یا روغن تهیه میگردد. این دسر بیشتر از آرد و تخممرغ به عنوان اجزای اصلی ساخته میشود.
نسخهای باریک از خاگینه به نام قیقاناخ یا قیقاناق در شهرهایی چون زنجان و تبریز تولید میشود و معمولاً به همراه چای برای صبحانه سرو میگردد. ویژگی منحصر به فرد قیقاناخ در مقایسه با سایر انواع خاگینه در این است که در تهیه آن از شربت استفاده نمیشود؛ بلکه شکر از ابتدا به مخلوط افزوده میشود تا طعم شیرینی به آن بدهد.
خاگینه به طور کلی یکی از غذاهای محبوب در بین بسیاری از ایرانیان است که با استفاده از تنوع در مواد اصلی، میتوان طعمهای گوناگونی به آن افزود.
مواد لازم برای تهیه خاگینه قالبی
آرد ———–> ۱ لیوان
تخم مرغ ———–> ۳ عدد
زعفران دم کرده ———–> نصف استکان
شیره ———–> نصف لیوان
ماست ———–> نصف لیوان
بکینگ پودر ———–> ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه خاگینه
ابتدا زرده و سفیده تخممرغها را از هم جدا کنید و هر کدام را در ظروف مخصوص به خود برای مدتی بین ۳ تا ۵ دقیقه با استفاده از میکسر برقی بزنید. برای به دست آوردن حجم بیشتر برای سفیدهها، نیازی به هم زدن زیاد نیست، صرفاً باید تا حدی که پف کنند، هم زده شوند. زردهها را نیز تا جایی هم بزنید که کاملاً کرمی و قوام یافته شوند.
سپس، زرده و سفیدههای هم زده را با یکدیگر مخلوط کنید و شیره، ماست و زعفران دمکرده را به آن افزوده، پس از آن آرد و بکینگ پودر را که قبلاً الک کردهاید، به مخلوط اضافه نمایید. تمام مواد را به خوبی با هم مخلوط کرده تا مایه خاگینه تان آماده شود.
در نهایت، مایه خاگینه را در تابهای مناسب روی حرارت متوسط بریزید و به آرامی هم بزنید تا وقتی که خاگینه سبک شود و سطح زیرین آن قهوهای شود. پس از پخته شدن یک طرف، خاگینه را برگردانده تا طرف دیگر نیز بپزد. خاگینه را در ظرف سرو بریزید و با تزئینات دلخواه خود، آماده سرو کنید.
نکات پخت خاگینه قالبی و راز و رمز خوشمزه شدن خاگینه
مطابق با توضیحات ارائه شده در مقدمه، انواع متفاوتی از خاگینه موجود است که نامگذاری آنها بر اساس مواد افزودنی به کار رفته در دستور پختشان است، به عنوان مثال خاگینه حاوی گردو.
برای تزئین خاگینه، پیشنهاد میشود از خلال پسته و پودر پسته بهره ببرید.
اگر تمایل به خاگینهای با شکل مشخص دارید، میتوانید مایه را در قالب دلخواه ریخته و آن را در فر یا بر روی گاز پخت کنید.
بعلاوه، برای جایگزینی شیره، امکان تهیه شربت بار با ترکیب دو لیوان شکر، یک لیوان آب به همراه عرق هل و گلاب وجود دارد که میتوانید از آن بهره بگیرید.