راز خوشمزگی کیک موز و فوت و فن کیک موز خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی گل کلم و فوت و فن گل کلم خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی خوراک گل کلم راز خوشمزگی گل کلم و فوت و فن گل کلم خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. گل کلم، این …
راز خوشمزگی باتر میلک و فوت و فن باتر میلک خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی باتر میلک راز خوشمزگی باتر میلک و فوت و فن باتر میلک خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. باترمیلک، که در زبان …
راز خوشمزگی مرغ بریان و فوت و فن مرغ بریان خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی مرغ بریان راز خوشمزگی مرغ بریان و فوت و فن مرغ بریان خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. مرغ بریان عبارت است از …
راز خوشمزگی کیک موز
راز خوشمزگی کیک موز و فوت و فن کیک موز خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
کیکها به عنوان یکی از پرطرفدارترین دسرها و میانوعدههای لذیذ در جهان شناخته میشوند، که در طیف گستردهای از طعمها مانند میوهای، خامهای، شکلاتی و پنیری موجود هستند و هر نوع آن طرفداران مختص به خود را دارا میباشد. کیکهای میوهای معمولاً به خاطر استفاده از میوههای تازه در تهیهشان، مورد توجه ویژهای قرار میگیرند.
بیشک، کیکهای شکلاتی جایگاه ویژهای دارند و تقریباً دشوار است کسی را یافت که عاشق کیک شکلاتی نباشد. همچنین، ترکیب موز با شکلات، دوستداشتنی و برگزیده است و در ساخت بسیاری از کیکها، دسرها و نوشیدنیها به کار برده میشود.
بدون شک، کیک موز و شکلاتی یک گزینه فوقالعاده لذیذ است که مزهی دلنشین موز و عطر دلپذیر شکلات را به طور همزمان به ارمغان میآورد. ما در این بخش قصد داریم دستورالعملی ساده برای تهیه کیک موز شکلاتی را به شما ارائه دهیم، پس لطفاً برای آموختن این دستور آسان با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه کیک موز شکلات
موز کوچک: ۳ عدد
تخم مرغ: ۳ عدد
نسکافه فوری: ۱ بسته
آرد سفید شیرینی: ۲ لیوان
روغن مایع: یک سوم لیوان
شیر: ۱ لیوان
شکر: دو سوم لیوان
بکینگ پودر: ۱ قاشق غذاخوری سرپر
وانیل: نوک قاشق چایخوری
پودر کاکائو: ۳ قاشق غذاخوری
طرز تهیه کیک موز شکلات
برای تهیه این کیک لذیذ، ابتدا موزها را پوست بگیرید و آنها را به شکل حلقهای برش دهید. این حلقههای موز را درون غذاساز یا مخلوطکن انداخته و سپس تخم مرغ، شیر، شکر، روغن، عصاره وانیل و پودر نسکافه را به آن افزوده و دستگاه را ببندید. مواد را برای مدت ۳۰ ثانیه مخلوط کنید تا یکدست شوند. سپس مخلوط حاصل را به یک کاسه بزرگ منتقل کنید.
آرد، بکینگ پودر و پودر کاکائو را در یک ظرف جداگانه مخلوط کرده و سه بار الک کنید. به تدریج و در سه نوبت، این ترکیب خشک را به مایه کیک اضافه کرده و با استفاده از یک لیسک یا همزن دستی به صورت یکنواخت و دورانی هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. سپس، مایه را در یک قالب که پیشتر با کاغذ روغنی پوشانده شده یا با کره و آرد آماده شده است، بریزید.
قالب را در فری که از پیش با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده است قرار دهید و برای مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه اجازه دهید کیک بپزد. پس از پخت، قالب را از فر خارج کرده و کیک را بگذارید تا کاملا خنک شود، سپس آن را به ظرف سرو مورد علاقهتان انتقال دهید. این کیک را میتوانید با سس شکلات و تکههای موز تزئین نمایید.
راز خوشمزگی انواع کیک
اطمینان حاصل کنید که تمام مواد اولیه پیش از شروع پخت، به دمای اتاق رسیده باشند؛ پس توصیه میشود که همه مواد را دستکم ۳۰ دقیقه قبل از پختن از یخچال خارج کرده و اجازه دهید تا به دمای اتاق برسند.
برای اطمینان از بافت نرم و مطلوب کیک، مهم است که آرد و سایر مواد خشک مانند پودر کاکائو را سه بار الک نمایید، این کار به ایجاد بافت سبک و هوادار در کیک کمک میکند. به یاد داشته باشید که آردها بر اساس برند و نوعشان میتوانند متفاوت باشند، پس ممکن است نیاز باشد میزان آنها را تعدیل کنید.
اگر در هنگام اضافه کردن آرد متوجه شدید که خمیر بیش از حد سفت میشود، در حالی که هنوز آرد باقیمانده دارید، این نشانهای است که میزان آرد اضافهشده کفایت میکند و نیازی به اضافه کردن باقیمانده نیست.
هنگام انتخاب قالب مناسب برای کیک، حجم قالب را در نظر بگیرید تا از ریختن یا نپختن صحیح کیک جلوگیری شود. قالبی ایدهآل است که پس از ریختن خمیر در آن، حدود یک سوم فضای قالب خالی باقی بماند. این مورد نیازمند آزمایش و تجربه است تا با اندازهها و نحوه پخش شدن مایه کیک در قالب آشنا شوید.
برای خرید قالب کیک، گزینههای متنوعی وجود دارد، اما قالبهای گالوانیزه به دلیل دوام و قیمت مناسبشان انتخاب خوبی هستند. این قالبها در اشکال و اندازههای مختلفی موجودند و میتوانند به خوبی نیازهای پخت شما را برآورده کنند.
نکته حیاتی دیگر در پخت کیک، این است که در فر را قبل از گذشت ۳۰ دقیقه از زمان پخت باز نکنید تا از کاهش دمای فر و اثر منفی آن بر روی بالا آمدن کیک جلوگیری شود. همچنین، مطمئن شوید که فر را پیش از شروع پخت کیک روشن کردهاید تا در زمان قرار دادن کیک درون آن، دما به طور یکنواخت فراهم باشد.
مواد لازم برای تهیه کیک موز
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱ لیوان
وانیل ½ قاشق چایخوری
شیر ½ لیوان
روغن مایع ½ لیوان
موز ۲ عدد
گردوی خرد شده ۱ فنجان
شکلات چیپسی ½ فنجان
آرد ۲ لیوان
بکینگ پودر ۲ قاشق مرباخوری
پودر دارچین ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه کیک موز
برای تهیه یک کیک موزی مطبوع با افزودنیهای گردو و دارچین، ابتدا فر را روی دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و بگذارید تا پیش گرم شود. سپس، قالبی که قصد استفاده از آن را دارید را با کاغذ روغنی یا اسپری جداکننده چرب نمایید.
بعدی، آرد، پودر دارچین، و بکینگ پودر را درون کاسهای مخلوط کرده و آنها را سه بار الک میکنیم تا خوب ترکیب شوند و کناری قرار میدهیم. پس از آن، تخممرغها را به همراه شکر و وانیل در کاسهای دیگر ریخته و با همزن با سرعت بالا برای ۵ تا ۷ دقیقه هم بزنید تا سبک و کرمی شود.
پس از آن، به ترتیب روغن و شیر را افزوده و هر کدام را برای ۳۰ ثانیه با سرعت پایین مخلوط میکنیم. موزها را له کرده و به مخلوط اضافه نمایید، سپس با سرعت پایین همزن ترکیب کنید تا مواد یکنواخت شوند.
گردوی خرد شده و شکلات چیپسی را به مایه افزوده و به آرامی هم بزنید تا در کل مایه پخش شوند. سپس، مخلوط آرد را به تدریج به مایه اضافه کرده و با استفاده از یک لیسک به آرامی مخلوط کنید تا حالت یکنواخت به خود بگیرد.
نهایتاً، مایه را در قالب ریخته و در فر درجه تنظیم شده برای ۴۵ تا ۵۵ دقیقه قرار دهید تا پخته شود. پس از پخت، کیک را از فر بیرون آورده، اجازه دهید تا سرد شود، سپس آن را از قالب خارج کرده و قبل از سرو برش بزنید.