راز خوشمزگی سس پیتزا و نکات تهیه سس پیتزا خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی مرغ مجلسی و فوت و فن خوشمزه شدن مرغ رستورانی
راز خوشمزگی مرغ مجلسی راز خوشمزگی مرغ مجلسی و فوت و فن خوشمزه شدن مرغ رستورانی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. راز خوشمزگی چلو مرغ : یکی از …
راز خوشمزگی پیده گوشت و فوت و فن پیده گوشت خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی پیده گوشت راز خوشمزگی پیده گوشت و فوت و فن پیده گوشت خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. یکی از غذاهای مدرن ترکی …
راز خوشمزگی سالاد کدو حلوایی و فوت و فن سالاد کدو حلوایی خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی سالاد کدو حلوایی راز خوشمزگی سالاد کدو حلوایی و فوت و فن سالاد کدو حلوایی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. کدو …
راز خوشمزگی سس پیتزا
راز خوشمزگی سس پیتزا و نکات تهیه سس پیتزا خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
یکی از محبوبترین انواع سسها در سطح جهان، سس پیتزا است، که در هنگام تهیه این خوراک لذیذ بر روی بیرون خمیر پیتزا پخش میشود. این سس خوشمزه میتواند گزینهای بسیار خوب برای جایگزینی سسهای آماده مثل کچاپ باشد.
مواد لازم
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
سیر ۲ حبه
آویشن ۱ قاشق چایخوری
شکر ½ قاشق چایخوری
نمک ½ قاشق چایخوری
زردچوبه ½ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ½ قاشق چایخوری
فلفل قرمز ½ قاشق چایخوری
پودر سیر ½ قاشق چایخوری
پودر پیاز ½ قاشق چایخوری
پاپریکا ½ قاشق چایخوری
سرکه سفید ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
سبزی معطر خشک ۱ قاشق چایخوری
گوجه فرنگی ۲ عدد
طرز تهیه سس پیتزا
برای تهیه سس پیتزای سریع و خوشمزه، ابتدا سیرها را رنده کنید. سپس یک تابه مناسب را روی حرارت بگذارید و سیرها را با ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری روغن مایع به تابه اضافه کرده و تفت دهید.
بعد از اینکه عطر سیرها آزاد شد، رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه کنید. مهمترین قدم در تهیه این سس پیتزا، تفت دادن مناسب رب گوجه فرنگی است. باید آن را به خوبی تفت دهید تا رنگ آن کاملا باز شود و سرخ شود.
اگر رب گوجه فرنگی به طور کامل سرخ نشود، سس ممکن است خام مزه شود و کیفیت آن کاهش پیدا کند. پس از سرخ شدن رب گوجه فرنگی، گوجهها را رنده کرده و به تابه اضافه کنید.
در این مرحله، آویشن و همچنین ادویههایی نظیر شکر، نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پودر سیر، پودر پیاز و پاپریکا را به تابه اضافه کنید. توجه داشته باشید که میتوانید انواع ادویهها را بر اساس سلیقه شخصی تغییر دهید.
حالا مواد را خوب ترکیب کنید تا یکدست شوند. سپس سبزیهای خشک شده مثل گشنیز یا جعفری را پودر کنید و به همراه سرکه سفید و روغن زیتون به سس اضافه کنید.
در این مرحله، مواد را مخلوط کرده و اجازه دهید تا آب موجود در گوجهفرنگیها به طور کامل بجوشد و سس شروع به روغنافکنی کند. در نهایت، بعد از غلیظ شدن سس، تابه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید سس خنک شود.
راز خوشمزگی سس پیتزا
مهمترین نکته این است که برای داشتن سس با کیفیت بالا هر بار باید مقدار مورد نیاز را تهیه کنید.
سس را میتوانید در یخچال نگه دارید و در صورت نیاز به مدت ماهها استفاده کنید. اگر میخواهید آن را برای مدت طولانیتر نگه دارید، میتوانید آن را در فریزر نیز نگه دارید.
همچنین، میتوانید سایر ادویههایی مانند مرزنجوش، رزماری، پودر پیاز، پاپریکا، پودر سیر و آویشن را به سس اضافه کرده و به طعم و طراوت آن افزوده ویژگی دهید.