راز خوشمزگی کره محلی و فوت و فن کره محلی خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی املت راتاتویی و فوت و فن املت راتاتویی خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی املت راتاتویی راز خوشمزگی املت راتاتویی و فوت و فن املت راتاتویی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. املت راتاتویی یک غذای خوشمزه …
راز خوشمزگی آش چغندر و فوت و فن آش چغندر خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی آش چغندر راز خوشمزگی آش چغندر و فوت و فن آش چغندر خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. آش چغندر، این خوراک …
راز خوشمزگی کباب شیشلیک در فر و فوت و فن کباب شیشلیک در فر خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی کباب شیشلیک در فر راز خوشمزگی کباب شیشلیک در فر و فوت و فن کباب شیشلیک در فر خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان …
راز خوشمزگی کره محلی
راز خوشمزگی کره محلی و فوت و فن کره محلی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
کره محلی، به عنوان یک منبع غنی از انرژی شناخته میشود، و به خاطر دیرهضم بودنش، میتواند تا مدتها احساس سیری ایجاد کند. این محصول نسبت به دیگر فراوردههای لبنی مانند سرشیر و خامه، دارای میزان چربی بالاتری است. توصیه میشود که کره را با عسل یا شکر ترکیب کنید تا خواص آن بهینه شده و اثرات کمتر مطلوب آن کاهش یابد. عطر، طعم و رنگ کره محلی میتواند متفاوت باشد، بسته به نوع، نژاد دام، محل تولید و نوع علوفهای که دام تغذیه کرده است. به طور کلی، کره حاوی ۸۲ درصد چربی، ۱۶ درصد آب و ۱۵ درصد مواد جامد غیرچربی است که شامل مواد مغذی مانند کلسیم، فسفر، پروتئین و ویتامین A میشود.
مراحل تولید کره چیست
در نقاط روستایی، کره محلی اغلب از ماست یا دوغ سنتی و بدون استفاده از هرگونه مواد افزودنی ساخته میشود. در ابتدای فرایند، ماست را با کمی آب ترکیب میکنند و این مخلوط را در مشکهایی که اغلب از پوست بز ساخته شدهاند، میریزند. پس از آن، مشک را به قدری میچرخانند تا کره از مایع جدا شود. در مرحله نهایی، برای افزایش بازده جداسازی و بهبود بافت کره، کمی یخ به مخلوط اضافه میشود. در پایان، کره را درون یک پارچه میپیچند و فشار میدهند تا آب اضافی دوغ از کره گرفته شود.
فواید کره محلی چیست
کره تهیه شده از مواد ارگانیک و تازه میتواند به عنوان مادهای مفید برای تقویت سیستم عصبی عمل کند.
این فرآورده لبنی به دلیل تامین چربیهای مورد نیاز، به حفظ سلامت پوست کمک کرده و در پیشگیری از پیری زودرس آن نقش دارد.
استفاده از کره به حفظ رطوبت بدن کمک کرده و در پیشگیری از یبوست موثر است.
اسیدهای چرب امگا ۳ و امگا ۶ موجود در کره، به تقویت عملکرد مغز کمک کرده و به افزایش سطح هوشیاری مغزی منجر میشوند.
کره به عنوان مادهای مؤثر در نرم کردن تورمها و از بین بردن انسداد در مجاری بدن شناخته میشود.
با وجود مقادیر قابل توجه کلسیم در کره، این ماده غذایی به تقویت استخوانها و دندانها کمک میکند.