;
راز خوشمزگی کته قالبی و فوت و فن کته قالبی خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی سالاد سزار و نکات تهیه سالاد سزار خوشمزه و رستورانی

راز خوشمزگی سالاد سزار و نکات تهیه سالاد سزار خوشمزه و رستورانی

راز خوشمزگی سالاد سزار راز خوشمزگی سالاد سزار و نکات تهیه سالاد سزار خوشمزه و رستورانی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. سالاد سزار، یکی از محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین …

راز خوشمزگی حلیم بادمجان و فوت و فن و نکات پخت حیلم بادمجان کشدار

راز خوشمزگی حلیم بادمجان و فوت و فن و نکات پخت حیلم بادمجان کشدار

راز خوشمزگی حلیم بادمجان راز خوشمزگی حلیم بادمجان و فوت و فن و نکات پخت حیلم بادمجان کشدار در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. یکی از غذاهای سنتی و …

راز خوشمزگی سرشیر و فوت و فن سرشیر خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی سرشیر و فوت و فن سرشیر خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی سرشیر راز خوشمزگی سرشیر و فوت و فن سرشیر خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. خامه، که به نام قیماق نیز شناخته می‌شود، …

راز خوشمزگی کته قالبی

برنج قالبی با کاسه طرز تهیه برنج قالبی روی گاز به ازای هر پیمانه برنج چقدر آب طرز تهیه برنج کته قالبی کته با ته دیگ زعفرانی برنج کته مجلسی قالب برنج تک نفره برنج کته با ته دیگ

راز خوشمزگی کته قالبی و فوت و فن کته قالبی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

یکی از دستورالعمل‌های پخت برنج، استفاده از قالب برای آماده‌سازی آن است که نیازمند بهره‌گیری از یک قابلمه نچسب است. این برنج قالبی را می‌توانید به وسیله فر، گاز یا پلوپز آماده کنید. همچنین امکان ساخت قالب‌های کوچکتر برای سرو انفرادی برنج وجود دارد. با تغییر میزان مواد اولیه می‌توانید برنج را در اندازه‌های متفاوت تهیه کنید. برنج قالبی با ظاهری آراسته، همراه با انواع خورشت‌ها و کباب‌های ایرانی، لذت بخش و خوشمزه است و در رستوران‌های سنتی بسیار رایج است.

مواد اولیه برای تهیه کته قالبی

برنج ۱ پیمانه

کره ۲۵ گرم

روغن مایع ۱ ق غذا خوری

زعفران غلیظ ۲ ق غذا خوری

نمک ۱/۴ ق چای خوری

طرز تهیه کته قالبی

ابتدا برنج را تمیز کرده و با آب گرم به دفعات بشویید تا آب کاملاً صاف و شفاف شود. پس از شستشو، نمک را به آن اضافه کنید و بگذارید برای مدتی خیس بخورد.

سپس میزان آب را طوری تنظیم کنید که یک انگشت بالاتر از سطح برنج باشد، برنج را روی حرارت قرار دهید، روغن مایع اضافه کنید و منتظر بجوش آمدن آن باشید. در حین جوشیدن، کف را به طور مرتب بردارید و زعفران را آماده کنید.

زمانی که آب برنج تبخیر شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید. در یک کاسه، کره نرم شده و زعفران را مخلوط کنید و یک سوم از برنج را در کاسه ریخته و با زعفران آغشته کنید. سپس قابلمه قالبی را چرب کرده، برنج زعفرانی را در کف آن ریخته و با کفگیر سطحش را صاف کنید. باقی برنج سفید را روی آن بریزید و با کفگیر سطح آن را نیز صاف کنید.

قابلمه را برای ۴۰ تا ۴۵ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا برنج کاملاً دم بکشد. پس از پخت، کته قالبی را برگردانید، تزئین کنید و همراه با خورش یا کباب مورد علاقه‌تان سرو نمایید.

برای پخت کته قالبی در فر، پس از تبخیر آب برنج، قالب مورد نظر را با کره و روغن چرب کنید، برنج را مطابق دستورالعمل‌های قبلی درون قالب بریزید، با فویل بپوشانید و چند سوراخ روی آن ایجاد کنید. ابتدا فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید، سپس دما را به ۱۸۰ درجه کاهش دهید و پس از ۲۰ دقیقه فویل را بردارید و کمی کره یا روغن روی برنج بریزید. سپس برنج را از فر خارج کرده و در دیس سرو برگردانید.

راز خوشمزگی کته قالبی

اضافه کردن کمی ماست چکیده به ته قابلمه می‌تواند به شما ته دیگی با رنگ و بافت نرم ارائه دهد. همین دستور پخت را می‌توان با استفاده از برنج آبکشی نیز اجرا کرد. استفاده از قالب یا قابلمه‌ای که سطحی نچسب دارد، ضروری است. در صورتی که از برنج آبکشی برای تهیه کته استفاده می‌کنید، باید برنج را کمی سفت‌تر بجوشانید تا پخت بیش از حد نشود. همچنین، برای به دست آوردن ته دیگی زیبا و خوش‌رنگ، باید حرارت را روی درجه ملایم تنظیم کنید.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 17 اسفند 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچُم و لینک مستقیم بلا مانع است.