راز خوشمزگی سوپ دال عدس و فوت و فن سوپ دال عدس خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی مربای زردآلو و نکات پخت مربای زردآلو خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی مربای زردآلو و نکات پخت مربای زردآلو خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی مربای زردآلو راز خوشمزگی مربای زردآلو و نکات پخت مربای زردآلو خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. مربای زردآلو، با طعم دلپذیر و خوشمزه‌ای …

راز خوشمزگی آبگوشت قنبید و نکات پخت آبگوشت قنبید چیست

راز خوشمزگی آبگوشت قنبید و نکات پخت آبگوشت قنبید چیست

راز خوشمزگی آبگوشت قنبید راز خوشمزگی آبگوشت قنبید و نکات پخت آبگوشت قنبید چیست در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آبگوشت قنبید یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که …

راز خوشمزگی جوجه کباب ترکی و فوت و فن جوجه کباب ترکی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی جوجه کباب ترکی و فوت و فن جوجه کباب ترکی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی جوجه کباب ترکی راز خوشمزگی جوجه کباب ترکی و فوت و فن جوجه کباب ترکی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. جوجه …

راز خوشمزگی سوپ دال عدس

سوپ دال عدس نواب ابراهیمی طرز تهیه سوپ دال عدس با بلغور طرز تهیه سوپ دال عدس ایرانی طرز تهیه سوپ دال عدس مجلسی طرز تهیه سوپ دال عدس لبنانی سوپ دال عدس ساناز سانیا طرز تهیه سوپ دال عدس رستورانی سوپ دال عدس برای سرماخوردگی

راز خوشمزگی سوپ دال عدس و فوت و فن سوپ دال عدس خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

سوپ دال عدس به عنوان یکی از غذاهای پرطرفدار و مغذی، هم در خانه‌ها و هم در رستوران‌ها پخته می‌شود و در سراسر جهان با دستور پخت‌های متنوعی سرو می‌گردد. در دستور پخت ترکیه‌ای سوپ دال عدس، استفاده از فلفل قرمز ترکی و افزودن مقداری آرد به عنوان بخشی از مواد تشکیل‌دهنده رایج است. در مناطق جنوبی، به این سوپ هویج اضافه می‌شود، در حالی که در نسخه‌های عربی از برنج استفاده نمی‌شود.

مواد اولیه برای تهیه سوپ دال عدس

دال عدس ۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار

آب جوش ۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار

پیاز ۱ عدد متوسط

سیب زمینی ۱ عدد متوسط

هویج ۱ عدد متوسط

روغن مایع به مقدار لازم

سیر ۳ حبه

رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری

زردچوبه، نمک و فلفل قرمز به مقدار دلخواه

طرز تهیه سوپ دال عدس

برای شروع تهیه سوپ دال عدس مجلسی، ابتدا باید پیاز را پوست کنده و به شکل ریز و یکدست خرد نمایید و آن را برای استفاده در سوپ آماده کنید.

پس از آماده‌سازی پیاز، به پرداختن به سیب زمینی و هویج بپردازید. سیب زمینی را بشویید، پوست بکنید و به شکل دقیق و یکنواخت خرد کنید. پوست هویج را نیز جدا کرده و آن را به همان شکل خرد نمایید.

در ادامه فرآیند تهیه سوپ دال عدس به روش سنتی، مقداری روغن در یک قابلمه مناسب بریزید. سپس سیرها را خرد یا رنده کرده و به روغن افزوده و آنها را تفت دهید تا عطر سیر به خوبی آزاد شود.

پس از آن، پیاز خرد شده را به مخلوط سیر اضافه کرده و تفت دهید تا پیازها نرم و شفاف شوند. اینک یک قاشق رب گوجه فرنگی به مخلوط افزوده و مواد را خوب هم بزنید تا یکدست شوند.

سپس، هویج و سیب زمینی خرد شده را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید. ادویه‌جات شامل زردچوبه، نمک و فلفل قرمز را به آن بیفزایید.

پس از اضافه کردن ادویه‌ها، دال عدس را که قبلاً شسته‌اید به قابلمه بیفزایید و تمام مواد را برای چند دقیقه با هم تفت دهید.

در مرحله پایانی تهیه سوپ دال عدس و هویج، دو پیمانه آب جوش به مخلوط در قابلمه اضافه کرده، درب آن را ببندید و اجازه دهید سوپ بپزد و غلظت مناسبی پیدا کند. طی این زمان، سوپ را چندین بار هم بزنید تا از ته‌گیر شدن آن جلوگیری شود.

زمانی که سوپ به خوبی غلیظ شده و مواد درون آن نرم و پخته شده‌اند، حرارت را خاموش کنید. سوپ را با کمی جعفری تازه خرد شده تزئین کرده و از طعم دلپذیر آن نهایت لذت را ببرید.

مواد اولیه برای تهیه سوپ دال عدس و برنج

دال عدس ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار

پیاز ۱ عدد بزرگ

سیر ۲ حبه

رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری

آب لیموترش تازه ۲ قاشق غذاخوری

سیب زمینی ۱ عدد بزرگ

هویج ۱ عدد بزرگ

برنج نیم دانه ۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار

خامه صبحانه ۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه سوپ دال عدس و برنج

برای آماده‌سازی این دستور پخت سوپ دال عدس، ابتدا لازم است که برنج و دال عدس را به مدت یک ساعت در ظرف‌های مجزا خیس کنید. پس از آن، هر دو را به یک قابلمه منتقل کرده و اجازه دهید که به خوبی بپزند. یک ساعت پس از آغاز پخت، پیاز خرد شده را در مقداری روغن تفت دهید و کمی زردچوبه به آن بیفزایید. در مرحله بعد، سیر و رب گوجه فرنگی را به مخلوط اضافه کنید.

زمانی که عطر سیر در فضا پخش شد، سیب زمینی و هویج خرد شده را وارد مخلوط کنید. پس از اندکی تفت دادن هویج و سیب زمینی، مخلوط پخته شده برنج و دال عدس را به آنها اضافه نمایید. به مواد کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کرده و دو یا سه پیمانه آب جوش به آن بیفزایید.

مواد سوپ را خوب هم بزنید و منتظر بمانید تا تمام اجزاء به طور کامل پخته و یکدست شوند. این سوپ را می‌توانید با استفاده از گوشتکوب برقی به صورت پوره درآورید. در نهایت، آب لیموترش را به سوپ افزوده، سپس سوپ را در ظرف مورد نظر ریخته و با خامه تزئین نمایید.

طرز تهیه سوپ دال عدس هندی

برای پخت سوپ دال عدس به سبک هندی، آن را با استفاده از برنج نیمه پخته و آب مرغ طبق دستورالعمل‌های پیشتر ذکر شده آماده کنید. در هند، برای افزودن طعم به سوپ دال عدس، ادویه‌های متداولی چون هل، زیره، ادویه کاری، فلفل قرمز، زردچوبه و دانه‌های خردل به کار برده می‌شود. این سوپ معمولاً پس از پخت، به صورت پوره‌ای و یکدست سرو می‌شود.

طرز تهیه سوپ دال عدس لبنانی

یکی از ویژگی‌های بارز سوپ دال عدس لبنانی نسبت به سایر انواع سوپ، استفاده از روغن زیتون در آن است. در تهیه این سوپ، ابتدا باید با استفاده از برنج نیمه پخته و دال عدس پایه سوپ را آماده کنید. پس از آن، باید ادویه‌هایی نظیر سیر تازه، دانه‌های گشنیز، پودر زیره، زردچوبه، سماق و گشنیز تازه را به سوپ افزوده تا طعم دلپذیر و منحصر به فردی به آن ببخشید.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 8 اسفند 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الی مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.