;
راز خوشمزگی شیرینی ایشلیک و فوت و فن شیرینی ایشلیک خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی خورش بامیه و چاشنی برای غلیظ شدن خورشت بامیه

راز خوشمزگی خورش بامیه و چاشنی برای غلیظ شدن خورشت بامیه

راز خوشمزگی خورش بامیه راز خوشمزگی خورش بامیه و چاشنی برای غلیظ شدن خورشت بامیه در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. خورش بامیه یکی از غذاهای سنتی ایرانی است …

راز خوشمزگی کیک کدو حلوایی و نکات پخت کیک کدو حلوایی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی کیک کدو حلوایی و نکات پخت کیک کدو حلوایی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی کیک کدو حلوایی راز خوشمزگی کیک کدو حلوایی و نکات پخت کیک کدو حلوایی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. کیک کدو حلوایی، یکی …

راز خوشمزگی گوشت مرغ و نکات پخت گوشت مرغ مجلسی خوشمزه

راز خوشمزگی گوشت مرغ و نکات پخت گوشت مرغ مجلسی خوشمزه

راز خوشمزگی گوشت مرغ راز خوشمزگی گوشت مرغ و نکات پخت گوشت مرغ مجلسی خوشمزه در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. خوراک مرغ یکی از غذاهای محبوب و همزمان …

راز خوشمزگی شیرینی ایشلیک

طرز تهیه شیرینی ایشلیک فیلم شیرینی ایشلیک طرز تهیه شیرینی دیگزل طرز تهیه مامالیگا طرز تهیه شیرینی ترکیه ای ساده فیلم طرز تهیه شیرینی تاتلی شیرینی تاتلی گل طرز تهیه شیرینی برمه

راز خوشمزگی شیرینی ایشلیک و فوت و فن شیرینی ایشلیک خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

شیرینی ایشلیک، شیرینی خوشمزه و پرطرفداری است که اصالتاً به ترکیه تعلق دارد. این شیرینی با ظاهری زیبا و پفکی و بافتی نرم و لطیف، طعمی دلنشین و به یاد ماندنی دارد و به عنوان یک شیرینی مجلسی و یا عصرانه ای دلچسب، سرو می‌شود.

درست کردن شیرینی ایشلیک، آنچنان که به نظر می‌رسد، دشوار نیست و با کمی حوصله و دقت، می‌توانید این شیرینی خوشمزه را در منزل خود تهیه کنید.

دو نوع رایج برای شیرینی ایشلیک وجود دارد:

ایشلیک خمیری

در این روش، از خمیر یوفکا یا خمیر مخصوص ایشلیک استفاده می‌شود. خمیر را به صورت لایه‌های نازک پهن می‌کنند و سپس با مواد میانی مانند گردو، پسته، بادام، دارچین و هل پر می‌کنند و آن را به شکل‌های مختلفی مانند لوله‌ای، بلبلی و یا مثلثی می‌پیچند و در فر می‌پزند.

ایشلیک رشته‌ای

در این روش، از رشته کادایف ( رشته مخصوص شیرینی) استفاده می‌شود. رشته‌ها را خیس می‌کنند و سپس با کره آب شده مخلوط می‌کنند و در قالب‌های مخصوص می‌ریزند و با مواد میانی پر می‌کنند و در فر می‌پزند.

پس از پخت، شیرینی‌ها را با شربت بار یا شهد خنک شده آغشته می‌کنند تا براق و خوش طعم شوند.

راز خوشمزگی شیرینی ایشلیک

برای داشتن شیرینی‌های تردتر، می‌توانید از خمیر یوفکای نازک‌تر استفاده کنید.

برای اینکه شیرینی‌ها حجیم‌تر شوند، می‌توانید بین لایه‌های خمیر، از پودر پسته یا گردو استفاده کنید.

برای طعم دهی بیشتر به شیرینی، می‌توانید از عرق گلاب، زعفران و یا هل به شربت بار اضافه کنید.

می‌توانید شیرینی‌های ایشلیک را به دلخواه خود با پودر پسته، گردو و یا کنجد تزیین کنید.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 30 فروردین 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچُم و لینک مستقیم بلا مانع است.