راز خوشمزگی شیرینی ایشلیک و فوت و فن شیرینی ایشلیک خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی املت فرانسوی و نکات املت فرانسوی خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی املت فرانسوی راز خوشمزگی املت فرانسوی و نکات املت فرانسوی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. املت فرانسوی، با طعمی فوقالعاده و ظاهری …
راز خوشمزگی جوجه کباب تابه ای و فوت و فن جوجه کباب تابه ای خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی جوجه کباب تابه ای راز خوشمزگی جوجه کباب تابه ای و فوت و فن جوجه کباب تابه ای خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار …
راز خوشمزگی ترشی مخلوط زرد رنگ و علت ریختن شکر در ترشی
راز خوشمزگی ترشی راز خوشمزگی ترشی مخلوط زرد رنگ و علت ریختن شکر در ترشی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. راز خوشمزگی پوره سیب زمینی و فوت و …
راز خوشمزگی شیرینی ایشلیک
راز خوشمزگی شیرینی ایشلیک و فوت و فن شیرینی ایشلیک خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
شیرینی ایشلیک، شیرینی خوشمزه و پرطرفداری است که اصالتاً به ترکیه تعلق دارد. این شیرینی با ظاهری زیبا و پفکی و بافتی نرم و لطیف، طعمی دلنشین و به یاد ماندنی دارد و به عنوان یک شیرینی مجلسی و یا عصرانه ای دلچسب، سرو میشود.
درست کردن شیرینی ایشلیک، آنچنان که به نظر میرسد، دشوار نیست و با کمی حوصله و دقت، میتوانید این شیرینی خوشمزه را در منزل خود تهیه کنید.
دو نوع رایج برای شیرینی ایشلیک وجود دارد:
ایشلیک خمیری
در این روش، از خمیر یوفکا یا خمیر مخصوص ایشلیک استفاده میشود. خمیر را به صورت لایههای نازک پهن میکنند و سپس با مواد میانی مانند گردو، پسته، بادام، دارچین و هل پر میکنند و آن را به شکلهای مختلفی مانند لولهای، بلبلی و یا مثلثی میپیچند و در فر میپزند.
ایشلیک رشتهای
در این روش، از رشته کادایف ( رشته مخصوص شیرینی) استفاده میشود. رشتهها را خیس میکنند و سپس با کره آب شده مخلوط میکنند و در قالبهای مخصوص میریزند و با مواد میانی پر میکنند و در فر میپزند.
پس از پخت، شیرینیها را با شربت بار یا شهد خنک شده آغشته میکنند تا براق و خوش طعم شوند.
راز خوشمزگی شیرینی ایشلیک
برای داشتن شیرینیهای تردتر، میتوانید از خمیر یوفکای نازکتر استفاده کنید.
برای اینکه شیرینیها حجیمتر شوند، میتوانید بین لایههای خمیر، از پودر پسته یا گردو استفاده کنید.
برای طعم دهی بیشتر به شیرینی، میتوانید از عرق گلاب، زعفران و یا هل به شربت بار اضافه کنید.
میتوانید شیرینیهای ایشلیک را به دلخواه خود با پودر پسته، گردو و یا کنجد تزیین کنید.