راز خوشمزگی آش اسفناج و فوت و فن آش اسفناج خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی آش ماسوا و نکات پخت آش ماسوا خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی آش ماسوا راز خوشمزگی آش ماسوا و نکات پخت آش ماسوا خوشمزه و خانگی در سایت مچم. امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آش ماسوا، یکی از آشهای تابستانی …
راز خوشمزگی کته ماش و فوت و فن کته ماش خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی کته ماش راز خوشمزگی کته ماش و فوت و فن کته ماش خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. کته ماش یکی از …
راز خوشمزگی جوجه کباب تندوری و فوت و فن جوجه کباب تندوری خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی جوجه کباب تندوری راز خوشمزگی جوجه کباب تندوری و فوت و فن جوجه کباب تندوری خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. جوجه کباب …
راز خوشمزگی آش اسفناج
راز خوشمزگی آش اسفناج و فوت و فن آش اسفناج خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
آش به عنوان یکی از غذاهای سنتی و پرطرفدار در ایران شناخته میشود که در انواع مختلف و با روشهای گوناگون در سراسر کشور پخته میشود. این غذای سرشار از مواد مغذی به عنوان یک وعده غذایی مستقل مورد توجه است. با فرا رسیدن فصلهای سرد سال، تمایل به پخت آش در خانوادهها افزایش مییابد، چرا که مصرف آن در هوای خنک، حس گرما و راحتی فراوانی به ارمغان میآورد.
آش اسفناج، با طعم دلپذیر و مغذی بودن خود به واسطه داشتن اسفناج، آهن و پروتئین، از جمله آشهای محبوب است. پخت این آش ساده بوده و در زمانی کوتاه میتوانید این غذای گرم و مقوی را آماده کرده و در کنار خانواده از میل کردن آن در شبهای سرد زمستانی بهرهمند شوید. اگر علاقمند به آموزش و تهیه این آش لذیذ هستید، به ادامه مطلب توجه فرمایید.
مواد لازم برای تهیه آش اسفناج
اسفناج: نیم کیلو
عدس: نصف لیوان
برنج نیم دانه: یک چهارم لیوان
آرد سفید: ۲ قاشق غذاخوری
پیاز داغ: ۳ قاشق غذاخوری
سیرداغ: ا قاشق غذاخوری
نعناع داغ: ۵ قاشق غذاخوری
کشک: در صورت دلخواه به میزان لازم
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه آش اسفناج
پیش از آغاز به پخت این آش لذیذ، برنج نیمهپز را در آب خیس کنید و اجازه دهید برای دو ساعت بماند. پس از آن، اسفناج را با دقت بشویید، آن را به صورت نسبتاً درشت خرد نمایید و در یک قابلمه مناسب برای پخت آش اندازید. سپس عدس، برنجی که قبلاً خیساندهاید، به همراه نمک و فلفل را به قابلمه اضافه کرده و دو پیمانه آب بیفزایید. شعله اجاق را افزایش دهید تا آش به جوش آید، سپس حرارت را کاهش دهید و بگذارید اسفناج، عدس و برنج به آرامی بپزند. این فرآیند حدود ۴۵ دقیقه به طول میانجامد.
زمانی که اسفناج، عدس و برنج به خوبی پخته شدند، پیاز و سیر داغ را به آن افزوده و آرد سفید را با نیم پیمانه آب سرد مخلوط کنید و به مخلوط در قابلمه بیفزایید تا آش غلظت بیشتری پیدا کند. اجازه دهید آش برای پانزده دقیقه دیگر بجوشد، پس از آن نعناع داغ را اضافه کرده و ده دقیقه بعد حرارت را خاموش کنید. حالا آش آمادهی سرو است. آن را در ظرف مورد نظر بریزید و با کشک، نعناع داغ و پیاز داغ (بسته به سلیقهتان) تزئین نمایید.
راز خوشمزگی آش اسفناج
در زمان شستشوی اسفناج، مراقب باشید زیرا ممکن است حاوی ذرات شن باشد. پیشنهاد میشود اسفناج را برای چند دقیقه در آب گرم قرار دهید تا شنها به قعر بریزند. سپس، اسفناجهای رویی را به آرامی جدا کرده و زیر آب سرد بشویید تا از چسبیدن مجدد شنها به برگها جلوگیری شود. اسفناج را پیش از خرد کردن بشویید تا از دست رفتن مواد مغذی آن پیشگیری شود. اسفناج را فقط به اندازهای که نیاز دارید بپزید و از نگهداری آن به صورت پخته خودداری کنید. هنگام خرید، برگهای نرم و تازه اسفناج را انتخاب کنید، چرا که برگهای ضخیم و پیر برای این آش مناسب نیستند. اسفناج را به قطعات چهار سانتیمتری برش دهید.
مواظب باشید به آش بیش از حد آب اضافه نکنید، زیرا اسفناج در حین پخت آب میدهد. افزودن زیاد آب باعث میشود آش بیش از حد رقیق شود و دیگر غلظت لازم را نداشته باشد.
این آش معمولاً به رنگ سبز سرو میشود، ولی در صورت تمایل، میتوانید آن را با کشک یا دوغ ترش نوش جان کنید.
برای پخت آش، استفاده از برنج نیمدانه توصیه میشود. اگر به برنج نیمدانه دسترسی ندارید، برنج کامل را خیس کنید و پس از خیس خوردن، آن را در کف دست خود بریزید و با فشار دادن بین انگشتان، برنج را له کنید.