راز خوشمزگی شربت ریحان و فوت و فن شربت ریحان خوشمزه و خانگی - مُچُم
مدل زبرا شیک + جدیدترین و شیک ترین مدل های پرده زبرا برای پذیرایی و اتاق خواب

مدل زبرا شیک + جدیدترین و شیک ترین مدل های پرده زبرا برای پذیرایی و اتاق خواب

مدل زبرا مدل زبرا شیک + جدیدترین و شیک ترین مدل های پرده زبرا برای پذیرایی و اتاق خواب همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. پرده …

مدل چادر مشکی + جدیدترین و به روزترین مدل های چادر زنانه مشکی و گلدار

مدل چادر مشکی + جدیدترین و به روزترین مدل های چادر زنانه مشکی و گلدار

مدل چادر مدل چادر مشکی + جدیدترین و به روزترین مدل های چادر زنانه مشکی و گلدار همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. چادر یکی از …

مدل زیر تلویزیونی جدید + مدل های بسیار زیبا و شیک از میز تلویزیون مد روز

مدل زیر تلویزیونی جدید + مدل های بسیار زیبا و شیک از میز تلویزیون مد روز

مدل زیر تلویزیونی مدل زیر تلویزیونی جدید + مدل های بسیار زیبا و شیک از میز تلویزیون مد روز همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. میز …

راز خوشمزگی شربت ریحان

شربت ریحان نی نی سایت فیلم شربت ریحان خواص شربت ریحان بنفش شربت ریحان در طب سنتی شربت ریحان خارجی شربت ریحان و لیمو شربت ریحان و سیب شربت گیاهی ریحان

راز خوشمزگی شربت ریحان و فوت و فن شربت ریحان خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

شربت ریحان، یک نوشیدنی سنتی بسیار خوش طعم و مطبوعی است که از دوران قدیم در ایران زمین تولید می‌شود و تا به امروز نیز بانوان خانه‌دار ادامه‌دهنده این سنت زیبا هستند. این شربت دارای خواص متعددی بوده و می‌توان آن را در رنگ‌های مختلفی نظیر سبز، قرمز، و بنفش تولید کرد.

مواد لازم برای تهیه شربت ریحان بنفش

ریحان بنفش ۱/۲ بسته

شکر ۱ لیوان

آب ۲ لیوان فرانسوی

تکه‌های یخ نصف لیوان

طرز تهیه شربت ریحان بنفش

اولین گام در تهیه شربت ریحان، شستن دقیق برگ‌های ریحان و قرار دادن آن‌ها در یک قابلمه است؛ استفاده از قابلمه استیل توصیه می‌شود. در یک کاسه، آب و شکر را با یکدیگر ترکیب کرده و خوب هم بزنید، سپس این مخلوط را به برگ‌های ریحان درون قابلمه افزوده و بگذارید.

قابلمه را برای مدت ۳۰ دقیقه روی شعله قرار دهید تا شکر به طور کامل در آب حل شود و عصاره ریحان به خوبی در شربت ترکیب شود.

پس از پایان ۳۰ دقیقه، حرارت را خاموش کرده و اجازه دهید شربت به آرامی سرد شود.

در انتها، شربت را درون لیوان‌هایی ریخته و تکه‌های یخ به آن افزوده و منتظر بمانید تا به خوبی خنک شود، سپس آن را میل نمایید.

مواد لازم برای تهیه شربت دانه ریحان

دانه یا تخم ریحان ۲ قاشق غذا خوری

گلاب ۱/۴ لیوان

آب ۱ لیوان

شکر ۲ لیوان

طرز تهیه شربت دانه ریحان

دانه‌های ریحان را به روشی مشابه شستشوی خاکشیر، که ریگ شویی نام دارد، بشویید. پس از آن، دانه‌ها را در آب خیس کنید و برای یک تا دو ساعت کنار بگذارید تا دانه‌ها خیس خورده و باد کنند.

آب و شکر را در یک ظرف ترکیب کنید و آن را بر روی شعله ملایم قرار دهید تا شکر کاملاً در آب حل شود و مخلوط به قوام و غلظت دلخواه برسد.

بعد از اینکه مخلوط آب و شکر به غلظت مناسب رسید، حرارت را خاموش کرده و اجازه دهید تا شربت به دمای اتاق خنک شود.

اینک گلاب را به شربت اضافه کنید و به خوبی هم بزنید.

در مرحله بعد، دانه‌های ریحان که قبلاً خیسانده شده‌اند را به مخلوط اضافه کنید.

تمام مواد را به خوبی هم بزنید. سپس، بر اساس سلیقه خود، چند قاشق از این شربت را درون آب سرد و یخ بریزید و هم بزنید.

منتظر بمانید تا شربت به خوبی خنک شود و پس از آن از نوشیدن آن لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه  شربت ریحان قرمز

آب جوش ۱ لیوان

پودر ژله با طعم با طعم زعفران یک بسته

برگ ریحان دو مشت

شکر ۴ قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده به مقدار لازم

طرز تهیه  شربت ریحان قرمز

قاشق غذاخوری پودر ژله را درون یک لیوان آب داغ حل نمایید و سپس این محلول را در کاسه‌ای منتقل کرده و آن را در یخچال قرار دهید تا به حالت نیمه جامد درآید، مراقب باشید که کاملاً سفت نشود.

پس از آن، شکر، یک لیوان آب و برگ‌های ریحان که قبلاً شسته شده‌اند را با یکدیگر مخلوط کرده و روی شعله قرار دهید تا شکر به طور کامل در آب حل گردد.

هنگامی که شکر به طور کامل حل شد، در لحظات پایانی، زعفرانی که قبلاً دم کرده‌اید را به مخلوط اضافه کنید و بعد از گذشت یک دقیقه، حرارت را خاموش کرده و عرق نعنا را به آن افزوده و مخلوط کنید.

اینک، این ترکیب را به پودر ژله‌ای که در حالت نیمه جامد است اضافه کرده و با استفاده از همزن به خوبی هم بزنید.

شربت شما حالا آماده است؛ آن را درون لیوان‌های مورد نظر ریخته و از نوشیدن آن لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه  شربت ریحان سبز

آب ۲ لیتر

هل ۱۰ گرم

عسل نیم کیلو

گل سرخ ۲۰ گرم

ریحان سبز خشک ۷۵ گرم

ریحان بنفش خشک ۳۵ گرم

طز تهیه  شربت ریحان سبز

ریحان بنفش، ریحان سبز، گل‌های سرخ و هل خرد شده را در آب اضافه کنید و بگذارید به مدت یک ساعت بماند. بعد از گذشت یک ساعت، این مخلوط را برای ۵ دقیقه بر روی شعله قرار دهید تا به جوش آید.

حرارت را خاموش کرده و اجازه دهید تا مایع کمی سرد شود، سپس محتوا را از صافی عبور داده و عسل را به آن بیفزایید.

شربت را به خوبی مخلوط کنید.

حالا، ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری از شربت را درون لیوانی ریخته و لیوان را با آب پر کنید.

چند قطعه یخ به آن اضافه کرده و منتظر بمانید تا نوشیدنی خنک شود، پس از آن میل کنید.

باقی‌مانده شربت را در ظرف شیشه‌ای محکم بریزید و آن را در یخچال نگهداری کنید تا در روزهای گرم تابستان، نوشیدنی خنک و آماده‌ای داشته باشید.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 15 اسفند 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچُم و لینک مستقیم بلا مانع است.