;
راز خوشمزگی شیرینی دادلی و فوت و فن شیرینی دادلی خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی شیرینی قندی و نکات شیرینی قندی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی شیرینی قندی و نکات شیرینی قندی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی شیرینی قندی راز خوشمزگی شیرینی قندی و نکات شیرینی قندی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. شیرینی قندی را می‌توانید به راحتی و …

راز خوشمزگی شیرینی پنجره ای و راهکار برای ترد شدن نان پنجره ای

راز خوشمزگی شیرینی پنجره ای و راهکار برای ترد شدن نان پنجره ای

راز خوشمزگی شیرینی پنجره ای راز خوشمزگی شیرینی پنجره ای و راهکار برای ترد شدن نان پنجره ای در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. شیرینی پنجره‌ای یکی از شیرینی‌های …

راز خوشمزگی آش عباسعلی و نکات پخت آش عباسعلی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آش عباسعلی و نکات پخت آش عباسعلی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آش عباسعلی راز خوشمزگی آش عباسعلی و نکات پخت آش عباسعلی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آش عباسعلی یکی از انواع آش‌هاست که …

راز خوشمزگی شیرینی دادلی

شیرینی دادلی علیمرادی شیرینی دادلی معصومه رسولی شیرینی دادلی با روغن مایع علت ترک خوردن شیرینی دادلی شیرینی دادلی با پیمانه شیرینی دادلی خانم گلاور فیلم شیرینی دادلی قالب شیرینی دادلی

راز خوشمزگی شیرینی دادلی و فوت و فن شیرینی دادلی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

شیرینی دادلی به عنوان یکی از خوراکی‌های لذیذ مرتبط با ایام نوروز شناخته می‌شود، هرچند که اکنون در تمام طول سال از قنادی‌ها قابل تهیه است. این شیرینی که ریشه‌های آن به تبریز بازمی‌گردد، با گذر زمان در نقاط مختلف کشور شناخته و محبوب شد. نام این شیرینی که از زبان ترکی گرفته شده و به معنای «خوشمزه» است، گاهی با عنوان «دوزلی» نیز شناخته می‌شود که بیانگر ویژگی‌های خوش طعم و جذاب آن است.

تهیه شیرینی دادلی نسبت به سایر شیرینی‌ها کاری ساده است و نیازی به استفاده از قالب یا فر ندارد. این شیرینی، که یکی از شناخته‌شده‌ترین شیرینی‌های نوروزی در تبریز به شمار می‌رود، به راحتی قابل پخت در خانه است.

مواد اولیه برای تهیه شیرینی دادلی

۱ پیمانه آرد شیرینی پزی

⅓ پیمانه آرد نخودچی

⅓ پیمانه پودر قند

۱ عدد زرده تخم مرغ

۵۰ گرم کره

½ پیمانه روغن جامد

۱ نیشگون وانیل

شکلات آب شده به مقدار لازمبرای تزیین

طرز تهیه شیرینی دادلی

روغن جامد، کره و پودر قند را در ظرفی ریخته و با استفاده از همزن برقی به مدت ۵ دقیقه و با سرعت بالا مخلوط کنید تا خمیری پفکی و به رنگ کرم درآید. سپس زرده‌های تخم‌مرغ و وانیل را به این مخلوط افزوده و برای ۳ دقیقه دیگر هم زدن را ادامه دهید.

پس از آن، همزن را کنار گذاشته و آرد نخودچی و آرد شیرینی‌پزی را که قبلاً الک شده‌اند، به مایه اضافه کنید. برای مخلوط کردن مایه شیرینی دادلی از یک لیسک استفاده کنید و مراقب باشید خمیر را ورز ندهید تا از دست دادن کیفیت و روغن نزدن خمیر جلوگیری شود.

خمیر را به اندازه‌هایی به بزرگی یک گردو تقسیم کرده و با دست آن‌ها را صاف کنید. بر روی نیمی از خمیرها با استفاده از یک وسیله دایره‌ای و توخالی، سوراخ ایجاد کنید و نیم دیگر را بدون سوراخ نگه دارید.

برای پخت شیرینی دادلی بدون استفاده از فر به تابه‌ای باکیفیت نیاز دارید. تابه را روی حرارت متوسط و با استفاده از شعله‌پخش‌کن قرار دهید، کمی روغن به تابه اضافه کرده و شیرینی‌ها را در آن مرتب کنید. حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه زمان لازم است تا یک طرف شیرینی‌ها بپزد. پس از سرد شدن شیرینی‌ها، زمان تزئین آن‌ها فرا رسیده است.

هر شیرینی دادلی از دو لایه خمیر تشکیل شده است، فضای بین این دو لایه را با ژله بریلو یا مربای انتخابی پر کنید. سپس، شیرینی‌ها را با شکلات ذوب شده و پودر پسته تزئین نمایید. برای درست کردن شیرینی دو رنگ، یک طرف شیرینی را در شکلات ذوب شده فرو ببرید.

راز خوشمزگی شیرینی دادلی

می‌توان به جای کره حیوانی از کره گیاهی استفاده نمود.

استفاده از روغن مایع در دستور پخت شیرینی‌ها توصیه نمی‌شود.

چنانچه از تابه ساده‌ای استفاده می‌کنید، ضروری است که یک دمکنی بر روی آن قرار دهید.

برای حفظ تازگی و افزایش تردی شیرینی دادلی، بهتر است از روغن تصفیه شده قنادی بهره ببرید.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 14 اسفند 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچُم و لینک مستقیم بلا مانع است.