راز خوشمزگی کباب لقمه و فوت و فن کباب لقمه خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی گوشفیل و نکات پخت گوشفیل و راز گوشفیل و دوغ
راز خوشمزگی گوشفیل راز خوشمزگی گوشفیل و نکات پخت گوشفیل و راز گوشفیل و دوغ در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. “گوش فیل” یکی از دسرهای سنتی ایران است …
راز خوشمزگی کباب کوبیده دو رنگ و فوت و فن کباب کوبیده دو رنگ خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی کباب کوبیده دو رنگ راز خوشمزگی کباب کوبیده دو رنگ و فوت و فن کباب کوبیده دو رنگ خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان …
راز خوشمزگی جوجه کباب چیمیچوری و فوت و فن جوجه کباب چیمیچوری خوشمزه
راز خوشمزگی جوجه کباب چیمیچوری راز خوشمزگی جوجه کباب چیمیچوری و فوت و فن جوجه کباب چیمیچوری خوشمزه در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. جوجه کباب چیمیچوری، …
راز خوشمزگی کباب لقمه
راز خوشمزگی کباب لقمه و فوت و فن کباب لقمه خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
کباب لقمهای یکی از پرطرفدارترین انواع کباب است. به جای خرید این نوع کباب از رستورانها، میتوانید آن را در خانه تهیه کنید. علاوه بر این، روش ساخت نوعی خمیر را به شما نشان میدهیم که میتوانید کبابهای خود را درون آن بپیچید.
مواد اولیه برای تهیه خمیر کباب لقمه
آرد ۲۰۰گرم
مایه خمیر ۱ ق س
آب ولرم ۱/۴ پیمتنه
نمک ۲ ق چ
شیر ۳/۴پیمانه
روغن ۱/۴ پیمانه
مواد لازم برای تهیه مواد میانی کباب لقمه
گوشت چرخ کرده ۶۵۰گرم
پیازداغ ۱ ق س
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
تخم مرغ ۱عدد
پودر سوخاری ۲ ق س
پنیر پیتزا ۱۰۰گرم
زرده تخم مرغ (برای رومال) یک عدد
طرز تهیه کباب لقمه
ابتدا، مایه خمیر را به همراه شکر در آب گرم به دمای ۳۷ درجه سانتیگراد اضافه کرده و اجازه دهید برای ۵ دقیقه استراحت کند تا فعال شود.
در ظرفی جداگانه، آرد و نمک را با هم ترکیب کنید و سپس مایه خمیر فعال شده را به آن بیفزایید.
به این مخلوط، ابتدا شیر و در آخرین مرحله، روغن را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
روی سطحی که قبلا با آرد پاشیده شده، خمیر را برای ۱۰ دقیقه خوب ورز دهید.
اگر مایلید، میتوانید با زدن ۱۰۰ ضربه به خمیر روی سطح کار، به آن بافت بهتری ببخشید.
خمیر ورز داده شده را درون ظرفی چرب شده قرار دهید، روی آن را بپوشانید و اجازه دهید برای یک ساعت برای عمل آمدن استراحت کند.
پس از زمان استراحت، خمیر را باز کرده و به شکل یک مستطیل بزرگ پهن کنید.
از خمیر، مثلثهایی با اضلاع متساوی الساقین برش دهید.
روی ضلع ۱۰ سانتیمتری هر مثلث، کباب و پنیر پیتزا را قرار داده و خمیر را به آرامی رول کنید.
روی خمیر رول شده، زرده تخممرغ بمالید و آنها را در سینی چرب شده قرار دهید، سپس در فری با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.
برای تهیه مایه کباب، گوشت را با پیاز داغ، نمک، فلفل، زردچوبه و تخم مرغ خوب مخلوط کنید و پودر سوخاری را به آن اضافه کنید. مواد را برای یک ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کنند. سپس، از مخلوط به دست آمده، رولهایی به طول ۱۰ سانتیمتر شکل دهید و در روغن سرخ کنید.
راز خوشمزگی کباب لقمه
اگر پس از گذشت ۵ دقیقه، فعالیتی از مایه خمیر مشاهده نشود، این امر دلیل بر این است که مایه خمیر منقضی شده و دیگر قابل استفاده نمیباشد.
مدت زمان نیازمند برای پخت تقریبا ۱۵ دقیقه است.
تخم مرغ به عنوان یک ماده غذایی مهم در تهیه انواع دسر، پیشغذا و دسرهای لذیذ، سرشار از پروتئین است. پروتئین موجود در تخم مرغ از ارزش بیولوژیکی بالایی برخوردار است و در مقایسه با سایر منابع پروتئینی مانند لبنیات، گوشتها و حبوبات، غنای بیشتری دارد. پروتئین تخم مرغ تمام اسیدهای آمینه ضروری مورد نیاز برای سلامتی بدن را فراهم میکند.