;
راز خوشمزگی هلو کباب و فوت و فن هلو کباب خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی شیر ماهی و نکات پخت شیر ماهی خوشمزه خانگی

راز خوشمزگی شیر ماهی و نکات پخت شیر ماهی خوشمزه خانگی

راز خوشمزگی شیر ماهی راز خوشمزگی شیر ماهی و نکات پخت شیر ماهی خوشمزه خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. ماهیِ شیر یا شیرماهی، نوعی ماهی آب شور …

راز خوشمزگی مربای کیوی و نکات پخت مربای کیوی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی مربای کیوی و نکات پخت مربای کیوی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی مربای کیوی راز خوشمزگی مربای کیوی و نکات پخت مربای کیوی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. مربای کیوی از مرباهای ملسی است که …

راز خوشمزگی کباب لبنانی و فوت و فن کباب لبنانی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی کباب لبنانی و فوت و فن کباب لبنانی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی کباب لبنانی راز خوشمزگی کباب لبنانی و فوت و فن کباب لبنانی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. کباب لبنانی نوعی کباب خوشمزه …

راز خوشمزگی هلو کباب

طرز تهیه هلو کباب کاشانی هلو کباب شیرازی مشت کباب مازندرانی هلو کباب کردستان هلو کباب اراکی طرز تهیه مشته کباب طرز تهیه کوفته هلو با رب انار هلو کباب کرمانشاهی

راز خوشمزگی هلو کباب و فوت و فن هلو کباب خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

هلو کباب، یک غذای سنتی با قدمتی طولانی از ایران، به خصوص از شهر کرمانشاه است. این غذا با استفاده از روغن کرمانشاهی، که نوعی روغن بسیار باکیفیت محسوب می‌شود، طبخ می‌گردد و همین امر باعث می‌شود که هلو کباب طعمی بی‌نظیر پیدا کند.

برای بسیاری که با این غذای منحصربه‌فرد آشنایی ندارند، نام هلو کباب ممکن است تداعی‌کننده یک دستور پخت با استفاده از هلو باشد. با این حال، جالب است بدانید که هلو کباب در واقع نوعی کوفته است که به دلیل شکل ظاهری‌اش که به هلو شباهت دارد، این نام را به خود گرفته است و در نوع خود با کوفته تبریزی قابل مقایسه است.

مواد اولیه برای تهیه هلو کباب

لپه ۲۰۰ گرم

پیاز بزرگ ۱ عدد

شکر ۱ ق غذا خوری

گوشت بدون چربی ۵۰۰ گرم

زعفران دم کرده ۱ ق غذا خوری

روغن کرمانشاهی یا روغن مایع به مقدار لازم

گردو ، کشمش و آلو بخارا به مقدار لازم

نمک ، زردچوبه و دارچین به مقدار لازم

طرز تهیه هلو کباب

برای تهیه کباب هلوی خاص، ابتدا لپه‌ای که از شب پیش آبکش کرده‌اید را با دو لیوان آب درون یک قابلمه ریخته و بر روی شعله قرار دهید تا کاملاً نرم شود. پس از پختن لپه، قابلمه را از شعله کنار گذاشته و اجازه دهید لپه ها کمی خنک شوند، سپس آن‌ها را آسیاب کنید.

در مرحله دوم، گوشت را به طور مجزا دو بار چرخ کرده و آن را به همراه لپه آسیاب شده، پیاز، زردچوبه و کمی نمک دوباره چرخ کنید. این کار را دست‌کم دو مرتبه انجام دهید تا مخلوط کافی چسبناکی پیدا کند.

سپس از مخلوط به دست آمده، کوفته‌های بیضی شکل تهیه کنید. برای پر کردن داخل کوفته‌ها می‌توانید از ترکیبی از کشمش، گردو و آلو استفاده نمایید. بعد از آن، روغن را در یک تابه گرم کنید.

کوفته‌ها را پس از داغ شدن روغن در تابه اضافه کرده و آن‌ها را کاملا سرخ کنید. سپس در یک قابلمه مناسب، کوفته‌ها را چیده و آب به اندازه‌ای اضافه کنید که تا نیمه کوفته‌ها برسد.

توجه داشته باشید که اضافه کردن بیش از اندازه آب ممکن است باعث باز شدن کوفته‌ها شود. مقدار آب باید به گونه‌ای باشد که پس از پخت کامل کوفته‌ها، مقداری از آب در قابلمه باقی بماند.

در ادامه، شکر و آبلیمو را اضافه کرده و قابلمه را روی حرارت بسیار کم قرار دهید. در میانه پخت، زعفران دم کرده به همراه نمک و دارچین اضافه نمایید. پس از آماده شدن کوفته‌ها، آن‌ها را در ظرف مورد نظر خود چیده، با آب باقیمانده روی آن‌ها بریزید و با زرشک، گردو و کشمش تزیین کنید. برای افزایش چسبندگی مواد، می‌توانید تخم مرغ و سیب زمینی را نیز اضافه نمایید.

راز خوشمزگی هلو کباب

طعم ترش و شیرین کوفته‌ها ممکن است با توجه به سلیقه افراد مختلف باشد.

اگر دوست داشته باشید، می‌توانید کمی گردو، کشمش و آلو بخیسانید و آن‌ها را درون کوفته‌ها بگذارید.

برای پخت این غذا، میزان گوشت را کاهش ندهید زیرا این امر موجب خراب شدن شکل کوفته‌ها می‌شود. در صورت استفاده از گوشت کمتر، می‌توانید به جای آن از سویا استفاده کنید.

همچنین، به جای نخود می‌توانید از لپه استفاده نمایید.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 2 اسفند 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچُم و لینک مستقیم بلا مانع است.