راز خوشمزگی کباب بلدرچین و فوت و فن کباب بلدرچین خوشمزه و خانگی
مدل دسته گل ساده + شیک ترین و زیباترین مدل های دسته گل برای تبریک تولد و جشن
مدل دسته گل مدل دسته گل ساده + شیک ترین و زیباترین مدل های دسته گل برای تبریک تولد و جشن همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار …
مدل مانتو کوتاه دخترانه + جدیدترین و باکلاس ترین مدل های مانتو کوتاه اسپرت و مجلسی
مدل مانتو کوتاه مدل مانتو کوتاه دخترانه + جدیدترین و باکلاس ترین مدل های مانتو کوتاه اسپرت و مجلسی همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. مانتو …
مدل شومیز مجلسی + جدیدترین و شیک ترین مدل های شومیز زنانه مجلسی
مدل شومیز مدل شومیز مجلسی + جدیدترین و شیک ترین مدل های شومیز زنانه مجلسی همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. شومیز یک کلمه فرانسوی است …
راز خوشمزگی کباب بلدرچین
راز خوشمزگی کباب بلدرچین و فوت و فن کباب بلدرچین خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
بلدرچین، پرندهای کوچک اما مغذی است که توسط پزشکان دانشآموخته طب سنتی و مدرن برای بهبودی و بازیابی سلامتی پس از ابتلا به بسیاری از بیماریها، مصرف گوشت آن توصیه شده است. بسیاری از افراد ترجیح میدهند از گوشت این پرنده برای تهیه کباب استفاده کنند و راههای گوناگونی برای طعمدار کردن و آمادهسازی کباب بلدرچین وجود دارد. در اینجا، به چندین روش برای آمادهسازی و مزهدار کردن بلدرچین اشاره خواهیم کرد. به یاد داشته باشید که برای داشتن کباب بلدرچینی عالی، بهتر است از بلدرچینهایی با اندازه کوچکتر استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه کباب بلدرچین
بلدرچین ۴ عدد
پیاز ۲ عدد متوسط
روغن مایع ۴ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده ۶ قاشق غذاخوری
کره ۵۰ گرم
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
طرز تهیه کباب بلدرچین
برای آمادهسازی کباب بلدرچین به سبک رستورانی، ابتدا بلدرچینها را درون کاسهای مناسب قرار میدهیم، سپس مقداری روغن مایع و چهار قاشق غذاخوری زعفران دمکرده به آنها افزوده و با دستانمان گوشتها را ماساژ میدهیم تا مواد به خوبی با گوشت ترکیب شوند.
پیازها را به شکل خلالی درشت برش زده و به مخلوط بلدرچین اضافه میکنیم. سپس آب لیموی تازه، نمک و فلفل سیاه را به کاسه اضافه کرده و تمام مواد را به خوبی مخلوط میکنیم تا ادویهها به طور یکنواخت روی گوشت پخش شوند.
کاسه را با پوشش پلاستیکی میپوشانیم و برای مدت حداقل شش ساعت در یخچال قرار میدهیم تا گوشتها هم عطر و طعم بگیرند و هم بوی نامطبوع احتمالی آنها از بین برود. پس از اتمام زمان مزهداری، بلدرچینها را از یخچال بیرون آورده، آماده پخت میکنیم.
منقل زغالی را یکدست روشن کرده و بلدرچینها را به آرامی روی سیخها میکشیم. استفاده از دو سیخ به صورت همزمان برای هر بلدرچین توصیه میشود تا هنگام پخت روی منقل، چرخاندن آنها راحتتر باشد.
سپس سیخها را بر روی زغالهای داغ چیده و به طور منظم میچرخانیم تا کبابها به طور یکنواخت بپزند. نیمه راه پخت، با استفاده از برس، کره ذوب شده و مقدار باقیمانده زعفران را روی کبابها میمالیم تا طعمدارتر و زیباتر شوند.
این اقدام نه تنها طعم کبابها را غنیتر میکند بلکه به آنها رنگی زیبا و دلپذیر نیز میبخشد. در نهایت، کباب بلدرچین آماده را در ظرف دلخواه ریخته و به دلخواه با نان یا برنج سرو میکنیم.
روش های مختلف برای مزه دار کردن بلدرچین
برای طعمدار کردن بلدرچین به روش ساده، تنها پاشیدن مقداری نمک روی بلدرچینهای تازه و سپس کباب کردن آنها کفایت میکند که نتیجهای فوقالعاده خوشمزه خواهد داشت. با ساییدن نمک، فلفل سیاه، و سیر تا حصول یک ترکیب یکنواخت، سپس افزودن ماست چکیده و روغن زیتون به آن و قرار دادن بلدرچینها در این مخلوط، میتوانید طعمی دلپذیر به بلدرچین ببخشید. اهمیت دارد که هنگام کباب کردن، حرارت به شدت ملایم باشد.
ترکیب ادویهجاتی مانند اورگانو، مرزه، ریحان، رزماری خشک، سیر له شده، سرکه، آب لیمو و روغن زیتون با نمک و فلفل سیاه و قرار دادن بلدرچینها در این مخلوط برای دو ساعت، بلدرچینها را به خوبی طعمدار میکند. سپس میتوانید آنها را گریل کنید. همراه با کباب، ترکیبی از پیاز، جعفری خرد شده، سماق، نمک و فلفل را سرو کنید.
اضافه کردن زعفران به بلدرچینهای آماده و اجازه دادن به آنها برای استراحت نیم ساعته، سپس افزودن روغن، نمک، فلفل و کمی زرچوبه و مخلوط کردن خوب، به دنبال آن اضافه کردن سس مایونز و آب لیمو، پیاز خرد شده و فلفل دلمهای و قرار دادن شبانه در یخچال برای طعمدار شدن و در نهایت کباب کردن با حرارت ملایم، طعمی استثنایی به بلدرچین میبخشد.
برای طعمدار کردن، روغن زیتون، پودر گوجه فرنگی، پاپریکا، پودر پیاز، ماست یونانی و آب لیموی تازه را مخلوط کنید و بگذارید بلدرچینها حداقل یک ساعت استراحت کنند قبل از کباب کردن با حرارت ملایم.
به بلدرچینها زعفران، خامه، آب پیاز، فلفل دلمه، آب لیمو و اختیاری فلفل قرمز اضافه کرده، یک شب استراحت دهید و سپس آنها را کباب کنید. هنگام سرو، کره ذوب شده و آب لیمو اضافه کنید برای افزودن طعم و عطر بیشتر.
یکی دیگر از روشها برای طعمدار کردن شامل خواباندن بلدرچین در نمک شبانه، سپس شستن و خشک کردن، و قرار دادن در ترکیبی از روغن زیتون، رزماری، چوب دارچین، فلفل سیاه، کمی زرچوبه و زعفران برای یک روز در یخچال است، قبل از پختن با آب خودش بر روی حرارت ملایم.
ترکیبات دیگری مانند روغن زیتون، خامه، زعفران، آب لیمو، نمک و فلفل، ماست کفیر، ادویهجات خشک مانند مرزه و سپس زعفران، زرچوبه، سیر له شده، فلفل قرمز و رنده پوست لیمو به همراه آب لیمو و روغن زیتون میتوانند برای طعمدار کردن بلدرچین استفاده شوند و سپس برای دو ساعت استراحت داده شوند قبل از کباب کردن یا گریل کردن.
این روشهای متنوع برای طعمدار کردن بلدرچین، گزینههای فراوانی برای آمادهسازی و سرو این پرنده خوش طعم فراهم میکنند، هرکدام با ترکیبی منحصر به فرد از ادویهجات و مواد طعمدهنده که به گوشت لطافت، طعم و عطری دلپذیر میبخشند.