راز خوشمزگی سوپ پیازچه و فوت و فن سوپ پیازچه خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی خورشت داوود پاشا و نکات پخت خورشت داوود پاشا خانگی

راز خوشمزگی خورشت داوود پاشا و نکات پخت خورشت داوود پاشا خانگی

راز خوشمزگی خورشت داوود پاشا راز خوشمزگی خورشت داوود پاشا و نکات پخت خورشت داوود پاشا خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. خورش داوود پاشا، یکی از محبوب‌ترین …

راز خوشمزگی سس باربیکیو و فوت و فن سس باربیکیو خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی سس باربیکیو و فوت و فن سس باربیکیو خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی سس باربیکیو راز خوشمزگی سس باربیکیو و فوت و فن سس باربیکیو خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. سس باربیکیو، این چاشنی …

راز خوشمزگی سوپ ذرت و فوت و فن سوپ ذرت خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی سوپ ذرت و فوت و فن سوپ ذرت خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی سوپ ذرت راز خوشمزگی سوپ ذرت و فوت و فن سوپ ذرت خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. سوپ ذرت، این پیش …

راز خوشمزگی سوپ پیازچه

سوپ پیازچه برای سرماخوردگی سوپ پیازچه و جعفری سوپ پیازچه و سیب زمینی سوپ پیازچه نواب سوپ پیازچه بدون شیر طرز تهیه سوپ پیازچه سوپ پیازچه ساده سوپ پیازچه نی نی سایت

راز خوشمزگی سوپ پیازچه و فوت و فن سوپ پیازچه خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

سوپ پیازچه، که به عنوان یک پیش غذا یا وعده غذایی سبک شناخته می‌شود، به سادگی تهیه می‌شود و دارای طعمی دلپذیر و منحصر به فرد است. این سوپ، یک گزینه ایده‌آل و خوشمزه برای پذیرایی در مهمانی‌ها به شمار می‌رود و جزو دستور غذاهای محبوب ایرانی است که به راحتی و با حداقل مواد ممکن قابل آماده‌سازی است. برای یادگیری نحوه پخت این سوپ خوش طعم، در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه سوپ پیازچه

آب مرغ ۱ لیوان

پیازچه ۲۰۰ گرم

قارچ ۱۵۰ گرم

هویج ۲ عدد

جو پرک ۱.۵ پیمانه

شیر ۱ لیوان

خامه‏ ۳ قاشق سوپ خوری

لیمو ترش ۱ عدد

نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه سوپ پیازچه

ابتدا جوپرک را درون قابلمه‌ای با آب مرغ و چند لیوان آب دیگر ریخته و روی شعله متوسط قرار دهید تا به جوش بیاید، پس از آن هویج‌های رنده شده درشت را به مخلوط اضافه نمایید.

بعدی، قارچ‌ها و پیازچه‌های تکه تکه شده را به همراه نمک و زردچوبه به قابلمه افزوده و اجازه دهید تا در حرارت کم پخته شوند و عطر و طعم‌ها به خوبی به هم متصل شوند. سپس، شیر را به این ترکیب بیفزایید و پنج دقیقه پس از جوش آمدن شیر، حرارت را خاموش کنید.

در نهایت، مقداری از سوپ را در کاسه‌ای بریزید و به آرامی خامه را اضافه کرده و با قاشق به خوبی هم بزنید تا مخلوط یکنواختی حاصل شود. این مخلوط را دوباره به سوپ اضافه کرده و تمام مواد را خوب هم بزنید تا سوپ یکدست و غلیظ شود. سپس، سوپ را در ظرف سرو ریخته و با پیازچه خرد شده و برش‌های لیمو ترش تزیین نمایید.

راز خوشمزگی سوپ پیازچه

هنگام آماده‌سازی انواع غذاها، بخصوص سوپ پیازچه، توصیه می‌شود که از مواد اولیه با کیفیت بالا استفاده کنید تا نتیجه‌ای خوش طعم و مطلوب به دست آید.

اگر در زمان پخت سوپ پیازچه به روغن زیتون دسترسی ندارید، می‌توانید از جایگزین‌هایی مانند روغن کنجد، کانولا یا ذرت استفاده نمایید که به بدن شما مواد مغذی و معدنی ارزشمندی ارائه می‌دهند.

استفاده از سس سویا در سوپ پیازچه توصیه می‌شود زیرا به افزایش عطر و طعم غنی سوپ کمک کرده و آن را بهبود می‌بخشد.

برای به دست آوردن یک سوپ پیازچه خوش طعم و بهره‌مندی از فواید نمک واقعی، استفاده از نمک دریا به جای نمک‌های تصفیه شده موجود در بازار توصیه می‌شود.

یکی از اصول مهم در پخت و پز، خصوصاً برای سوپ پیازچه، پخت با حرارت کم و ملایم است که به حفظ مزه و مواد مغذی غذا کمک شایانی می‌کند و نتایج فوق‌العاده‌ای را به همراه دارد.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 24 بهمن 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الی مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.