;
راز خوشمزگی نان اردک و فوت و فن نان اردک خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی نان و نکات پخت نان و علت پاره شدن خمیر نان

راز خوشمزگی نان و نکات پخت نان و علت پاره شدن خمیر نان

راز خوشمزگی نان راز خوشمزگی نان و نکات پخت نان و علت پاره شدن خمیر نان در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. پخت نان خانگی یکی از لذت‌بخش‌ترین هنرهایی …

راز خوشمزگی کوکو سیب زمینی و نکات پخت کوکو سیب زمینی

راز خوشمزگی کوکو سیب زمینی و نکات پخت کوکو سیب زمینی

راز خوشمزگی کوکو سیب زمینی راز خوشمزگی کوکو سیب زمینی و نکات پخت کوکو سیب زمینی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. تهیه کوکو سیب زمینی ساده و خوشمزه …

راز خوشمزگی رب گوجه فرنگی و چکار کنیم رب گوجه قرمز شود

راز خوشمزگی رب گوجه فرنگی و چکار کنیم رب گوجه قرمز شود

راز خوشمزگی رب گوجه فرنگی راز خوشمزگی رب گوجه فرنگی و چکار کنیم رب گوجه قرمز شود در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. رب گوجه فرنگی، یک افزودنی …

راز خوشمزگی نان اردک

طرز تهیه اردک زنجان نان اردک معصومه رسولی طرز تهیه نان اردک قزوین طرز تهیه نان اردک بدون خمیر مایه طرز تهیه نان اردک ارومیه طرز پخت اردک خانگی نان اردک خوی نان اردک نی نی سایت

راز خوشمزگی نان اردک و فوت و فن نان اردک خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

نان‌های محلی در هر منطقه‌ای با روش‌ها و مواد اولیه‌ای متفاوت پخته می‌شوند و دارای تنوع بالایی هستند. نمونه‌هایی از این نان‌ها عبارتند از نان کشتای مخصوص گیلان و نان فطیر معروف اراک به همراه دیگر انواع نان‌ها. در دورانی که محدودیت‌های ناشی از شیوع کرونا وجود دارد، پیشنهاد می‌شود که از نان‌های رایج مانند سنگک و بربری فاصله گرفته و نان‌های خانگی تهیه کنید. نان اردک که یکی از انواع نان‌های شیرین و حاوی روغن است، برای وعده صبحانه یا به عنوان میان‌وعده در کنار چایی بسیار مناسب است. پخت نان اردک یا اگردک کار دشواری نبوده و با اختصاص کمی وقت، می‌توانید این نان خوش‌طعم را برای خود و خانواده‌تان آماده کنید.

مواد لازم برای تهیه نان اردک

تخم مرغ ۲ عدد

شیر ۱ لیوان

شکر ۱ فنجان

روغن مایع ۱ فنجان

آرد ۴ لیوان

زردجوبه ۱ ق غذا خوری

زعفران دم کرده ۱ ق غذا خوری

نمک به مقدار لازم

خمیر مایه ۱ ق غذا خوری

بیکینگ پودر ۲ ق غذا خوری

روغن مایع برای سرخ کردن به مقدار لازم

طرز تهیه نان اردک

شیر را با خمیر مایع و یک قاشق غذاخوری شکر در یک کاسه ترکیب کنید و آنها را با یکدیگر مخلوط نمایید. سپس انتظار دهید تا خمیر مایع جوانه زده و ضخیم شود.

آرد و نمک را به همراه بکینگ پودر الک در یک کاسه قرار دهید و مخلوط کنید.

زرد چوبه و زعفران را درون آرد حفره ایجاد کنید و آنها را به آرد اضافه کنید.

مایع خمیری که آماده کرده‌اید را به همراه شکر، روغن و تخم‌مرغ، در ابتدا با یکدیگر مخلوط کنید، سپس آن را به آرد و مخلوط زرد چوبه و زعفران اضافه نمایید. تمام مواد را با دقت با هم ترکیب کنید و به مدتی خوب هم بزنید تا یک خمیر نرم و لطیف به دست آید. خمیر نان اردک آماده‌شده را بر روی دستمال نخی قرار داده و به مدت یک ساعت بگذارید تا استراحت کند.

پس از اتمام استراحت، خمیر را بر روی یک سطح آرد پاشیده قرار دهید و آن را کمی دستکاری کرده و به قسمت‌های کوچکی به اندازه گردو تقسیم کنید. سپس هر قسمت را کمی فشار داده و به شکل‌های کوچک و صاف در روغن داغ غوطه ور کنید تا به رنگ طلایی پخته و سرخ شوند. سپس آنها را از روغن خارج کرده و بر روی توری قرار دهید تا اضافه‌ی روغن تراشیده شود. در پایان، می‌توانید بعد از سرد شدن، بر روی نان‌های اردک پودر قند بپاشید یا آنها را به صورت محلی فراموش‌نشدنی تازه بخورید.

راز خوشمزگی نان اردک

در روش سنتی تهیه نان محلی اردک، از آرد نان بربری استفاده می‌شود.

ترکیب خمیر نان اردک نه خیلی سفت و نه خیلی شل است، تا خمیر به راحتی به دستتان چسبیده و شکل دهید.

برای رسیدن به طعم و رنگ طلایی در نان اردک، می‌توانید به روغن زرد چوبه اضافه کنید.

میزان شیرینی نان اردک را می‌توانید به سلیقه خود تنظیم کنید.

در فرآیند تهیه نان اردک، می‌توانید از عسل یا ارده نیز استفاده نمایید.

استفاده از خمیر مایع ضروری است در تهیه نان اردک و تمامی انواع نان‌ها.

برای ایجاد تنوع در شکل نان اردک، می‌توانید خمیر را پهن کرده و قالب‌های مختلفی ایجاد کنید.

از کره محلی نیز می‌توانید در تهیه خمیر نان اردک استفاده نمایید.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 24 بهمن 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچُم و لینک مستقیم بلا مانع است.