فوت و فن تاوا کبابی و راز خوشمزگی تاوا کبابی خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی مربای کدو حلوایی و نکات پخت مربای کدو حلوایی خانگی

راز خوشمزگی مربای کدو حلوایی و نکات پخت مربای کدو حلوایی خانگی

راز خوشمزگی مربای کدو حلوایی راز خوشمزگی مربای کدو حلوایی و نکات پخت مربای کدو حلوایی خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. با آمدن فصل زمستان و عرضهٔ …

راز خوشمزگی پلو یونانی و فوت و فن پلو یونانی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی پلو یونانی و فوت و فن پلو یونانی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی پلو یونانی راز خوشمزگی پلو یونانی و فوت و فن پلو یونانی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. از نام این غذا، پلو …

راز خوشمزگی کوفته قلقلی و فوت و فن کوفته قلقلی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی کوفته قلقلی و فوت و فن کوفته قلقلی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی کوفته قلقلی راز خوشمزگی کوفته قلقلی و فوت و فن کوفته قلقلی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. کوفته قلقلی، شناخته شده به …

فوت و فن تاوا کبابی

فوت و فن تاوا کبابی و راز خوشمزگی تاوا کبابی خوشمزه و خانگی

فوت و فن تاوا کبابی و راز خوشمزگی تاوا کبابی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

تاوا کبابی یک غذای سنتی و خوشمزه تبریزی است که در زبان ترکی به معنای “کباب تابه ای” می‌باشد. این کباب لذیذ روی یک تابه بزرگ و معمولا از جنس مس تهیه می‌شود. نکته جالب توجه این است که در گذشته، پخت تاوا کبابی در تنور انجام می‌شد اما امروزه بیشتر روی اجاق گاز طبخ می‌شود. این غذا به دلیل طعم و مزه بی‌نظیر و همچنین ظاهر جذابش، طرفداران زیادی دارد.

مواد اولیه مورد نیاز برای تاوا کبابی

گوشت چرخ کرده (گوسفند یا گوساله): ۵۰۰ گرم

پیاز متوسط: ۲ عدد

گوجه فرنگی متوسط: ۲ عدد

فلفل دلمه‌ای (رنگ دلخواه): ۱ عدد

جعفری خرد شده: نصف پیمانه

رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری

روغن مایع: به مقدار لازم

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار لازم

طرز تهیه تاوا کبابی

ابتدا پیازها را رنده کرده و آب اضافی آن‌ها را بگیرید. سپس گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، جعفری خرد شده، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به خوبی با هم ورز دهید تا مایه کباب یکدست شود.

مایه کباب را به شکل دلخواه (معمولا گرد و پهن) روی تابه پهن کنید و با پشت قاشق روی آن را صاف کنید.

گوجه فرنگی‌ها و فلفل دلمه‌ای را حلقه‌ای خرد کنید و روی مایه کباب بچینید.

رب گوجه فرنگی را با کمی آب رقیق کرده و روی کباب بریزید.

در تابه را گذاشته و اجازه دهید کباب با حرارت ملایم بپزد و آب آن کشیده شود.

در انتها کمی روغن روی کباب بریزید و اجازه دهید تا سرخ شود.

فوت و فن تاوا کبابی

برای اینکه تاوا کبابی شما خوشمزه‌تر شود، می‌توانید از مقداری دنبه گوسفندی در مایه کباب استفاده کنید.

برای داشتن یک تاوا کبابی ترد و خوشمزه، بهتر است از گوشت چرخ کرده با درصد چربی مناسب استفاده کنید.

استفاده از پیاز فراوان در مایه کباب باعث می‌شود تاوا کبابی شما آبدار و لذیذ شود.

می‌توانید در کنار تاوا کبابی از گوجه کبابی، فلفل کبابی و یا سبزیجات پخته دیگر استفاده کنید.

تاوا کبابی را می‌توانید با نان یا برنج سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 9 خرداد 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الی مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.