;
راز خوشمزگی آدانا کباب و فوت و فن آدانا کباب خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی جوجه کباب یونانی و فوت و فن جوجه کباب یونانی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی جوجه کباب یونانی و فوت و فن جوجه کباب یونانی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی جوجه کباب یونانی راز خوشمزگی جوجه کباب یونانی و فوت و فن جوجه کباب یونانی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. کباب مرغ …

راز خوشمزگی اشترودل گوشت و فوت و فن اشترودل گوشت خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی اشترودل گوشت و فوت و فن اشترودل گوشت خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی اشترودل گوشت راز خوشمزگی اشترودل گوشت و فوت و فن اشترودل گوشت خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. اشترودل گوشت، متشکل از خمیر …

راز خوشمزگی گوشت گاو و نکات پخت گوشت گاو و انواع روش پخت آن

راز خوشمزگی گوشت گاو و نکات پخت گوشت گاو و انواع روش پخت آن

راز خوشمزگی گوشت گاو راز خوشمزگی گوشت گاو و نکات پخت گوشت گاو و انواع روش پخت آن در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. حفظ سلامت و خوشمزگی گوشت، …

راز خوشمزگی آدانا کباب

طرز تهیه سس آدانا کباب آدانا کباب جواد جوادی مواد تشکیل دهنده آدانا کباب طرز تهیه آدانا کباب در ماهیتابه فیلم طرز تهیه آدانا کباب آدانا کباب تبریز آدانا کباب ترکیه طرز تهیه آدانا کباب مرغ

راز خوشمزگی آدانا کباب و فوت و فن آدانا کباب خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

آدانا کباب (انگلیسی: Adana kebabı) (محاوره‌ای: قیما کباب) یک کباب دراز لول شده با گوشت چرخ‌کرده دستی است، که بر سیخ‌های آهنی پهن قرار داده می‌شود و بر یک منقل سرباز، پر از زغال چوب سوزان، کباب می‌شود. این کباب به نام آدانا پنجمین شهر بزرگ ترکیه نام‌گذاری شده و در اصل به عنوان «قیما کباب» یا قیما، در آدانا-مرسین در جنوب شرقی ترکیه، نامگذاری شده‌است.

مواد لازم برای تهیه آدانا کباب

گوشت گوساله ۷۰۰ گرم

گوشت گوسفندی ۳۰۰ گرم

سیر یک حبه

پیاز ۲ عدد متوسط

فلفل قرمز ۱ قاشق چای خوری

فلفل سیاه ۱ قاشق چای خوری

رب فلفل تند (یا سس فلفل تند) ۱ قاشق غذاخوری

جعفری خرد شده یه دسته کوچک

طرز تهیه آدانا کباب

پیازها را ریز خرد کنید، آب آنها را بگیرید و در کاسه‌ای بریزید.

سیر را پوره کرده، به پیاز اضافه نمایید و با گوشت‌های گوساله و گوسفند ترکیب کنید.

به این ترکیب، فلفل سیاه، فلفل تند و رب فلفل را نیز بیفزایید.

جعفری خرد شده را به مخلوط بیفزایید.

پس از ورز دادن و خوب مخلوط کردن مواد، آن‌ها را برای ۲ تا ۳ ساعت در یخچال قرار دهید.

برای آماده‌سازی طبقه کباب فر، از دنبه گوشت خریداری شده یا کره برای چرب کردن استفاده کنید.

فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

گوشت‌های آماده را به سیخ بزنید.

سیخ‌ها را روی طبقه سیمی فر قرار دهید و آن‌ها را برای ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید.

راز خوشمزگی آدانا کباب

چرب کردن رویه سیمی فر به بهبود طعم کباب‌ها کمک می‌کند. برای این منظور، می‌توانید از چربی دنبه استفاده نمایید.

زیر رویه سیمی فر، یک سینی قرار دهید تا چربی‌های ریزشی در طول پخت به داخل فر نریزند.

این کباب را می‌توانید با استفاده از سیخ‌های چوبی یا سیخ‌های فلزی معمولی تهیه کنید.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 13 بهمن 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچُم و لینک مستقیم بلا مانع است.