راز خوشمزگی آدانا کباب و فوت و فن آدانا کباب خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی چیکن برگر و فوت و فن چیکن برگر خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی چیکن برگر راز خوشمزگی چیکن برگر و فوت و فن چیکن برگر خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. چیکن برگر به عنوان یکی …
راز خوشمزگی پودر بامیه خشک شده و فوت و فن پودر بامیه خشک شدهخوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی پودر بامیه خشک شده راز خوشمزگی پودر بامیه خشک شده و فوت و فن پودر بامیه خشک شدهخوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار …
راز خوشمزگی شیرینی میکادو و نکات پخت شیرینی میکادو خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی شیرینی میکادو راز خوشمزگی شیرینی میکادو و نکات پخت شیرینی میکادو خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. میکادو شیرینی لایهلایه و بسیار خوشمزایی است …
راز خوشمزگی آدانا کباب
راز خوشمزگی آدانا کباب و فوت و فن آدانا کباب خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
آدانا کباب (انگلیسی: Adana kebabı) (محاورهای: قیما کباب) یک کباب دراز لول شده با گوشت چرخکرده دستی است، که بر سیخهای آهنی پهن قرار داده میشود و بر یک منقل سرباز، پر از زغال چوب سوزان، کباب میشود. این کباب به نام آدانا پنجمین شهر بزرگ ترکیه نامگذاری شده و در اصل به عنوان «قیما کباب» یا قیما، در آدانا-مرسین در جنوب شرقی ترکیه، نامگذاری شدهاست.
مواد لازم برای تهیه آدانا کباب
گوشت گوساله ۷۰۰ گرم
گوشت گوسفندی ۳۰۰ گرم
سیر یک حبه
پیاز ۲ عدد متوسط
فلفل قرمز ۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه ۱ قاشق چای خوری
رب فلفل تند (یا سس فلفل تند) ۱ قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده یه دسته کوچک
طرز تهیه آدانا کباب
پیازها را ریز خرد کنید، آب آنها را بگیرید و در کاسهای بریزید.
سیر را پوره کرده، به پیاز اضافه نمایید و با گوشتهای گوساله و گوسفند ترکیب کنید.
به این ترکیب، فلفل سیاه، فلفل تند و رب فلفل را نیز بیفزایید.
جعفری خرد شده را به مخلوط بیفزایید.
پس از ورز دادن و خوب مخلوط کردن مواد، آنها را برای ۲ تا ۳ ساعت در یخچال قرار دهید.
برای آمادهسازی طبقه کباب فر، از دنبه گوشت خریداری شده یا کره برای چرب کردن استفاده کنید.
فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
گوشتهای آماده را به سیخ بزنید.
سیخها را روی طبقه سیمی فر قرار دهید و آنها را برای ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید.
راز خوشمزگی آدانا کباب
چرب کردن رویه سیمی فر به بهبود طعم کبابها کمک میکند. برای این منظور، میتوانید از چربی دنبه استفاده نمایید.
زیر رویه سیمی فر، یک سینی قرار دهید تا چربیهای ریزشی در طول پخت به داخل فر نریزند.
این کباب را میتوانید با استفاده از سیخهای چوبی یا سیخهای فلزی معمولی تهیه کنید.