;
راز خوشمزگی حلوای اوماج و فوت و فن حلوای اوماج خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی آش امام سجاد و نکات پخت آش امام سجاد خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آش امام سجاد و نکات پخت آش امام سجاد خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آش امام سجاد راز خوشمزگی آش امام سجاد و نکات پخت آش امام سجاد خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آش امام سجاد در …

راز خوشمزگی خورشت خلال کرمانشاهی و نکات پخت خورشت خلال کرمانشاهی

راز خوشمزگی خورشت خلال کرمانشاهی و نکات پخت خورشت خلال کرمانشاهی

راز خوشمزگی خورشت خلال کرمانشاهی راز خوشمزگی خورشت خلال کرمانشاهی و نکات پخت خورشت خلال کرمانشاهی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. خورش خلال از جمله خورش‌های ایرانی است …

راز خوشمزگی آبگوشت غوره و نکات پخت آبگوشت غوره خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آبگوشت غوره و نکات پخت آبگوشت غوره خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آبگوشت غوره راز خوشمزگی آبگوشت غوره و نکات پخت آبگوشت غوره خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آب‌گوشت‌ها انواع و اقسام بسیاری دارند و …

راز خوشمزگی حلوای اوماج

 فیلم طرز تهیه حلوای اوماج سنتی حلوای اوماج اردبیل طرز تهیه حلوای اوماج با شیره انگور طرز تهیه حلوای اوماج برای ۲۰ نفر طرز تهیه حلوای دون دون حلوای اوماج تبریز حلوای اوماج نی نی سایت طرز تهیه حلوا اوماج برای 50 نفر

راز خوشمزگی حلوای اوماج و فوت و فن حلوای اوماج خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

حلوای اردبیلی، که در زبان ترکی به نام “اوماج حالواسی” شناخته می‌شود، یکی از خوشمزه‌ترین حلواهای منطقه اردبیل در کشورمان است که عمدتاً در ماه رمضان یا برای مراسم نذری پخته می‌شود. این حلوا در استان‌های آذربایجان شرقی و غربی نیز رایج است و توسط مردم تبریز، زنجان، گرگان و ارومیه نیز تهیه می‌گردد. دستور پخت حلوای اوماج بسیار ساده است؛ این حلوا به طریق سنتی با استفاده از زردچوبه تهیه می‌شود، که مسئول طعم خوشمزه و اصالت آن است، اما می‌توان به جای زردچوبه از زعفران نیز استفاده کرد.

مواد اولیه برای تهیه حلوای اوماج

آرد ۲ پیمانه

شیر پرچرب ۲ پیمانه

روغن ۱ پیمانه

زردچوبه ۱ ق غذا خوری

مواد اولیه برای تهیه شربت حلوای اوماج

آب ۲ پیمانه

شکر ۲ پیمانه

راز خوشمزگی حلوای اوماج

ابتدا، شکر و آب را در یک ظرف ترکیب کرده و روی اجاق قرار دهید تا شکر کاملاً حل شود. توجه داشته باشید که نیازی به جوش آوردن یا قوام دادن به شربت نیست، چرا که این امر می‌تواند منجر به خشکی حلوا شود.

آرد را با زردچوبه مخلوط کرده و درون یک سینی بریزید. سپس، شیر را داخل آبپاش ریخته و روی آرد اسپری کنید تا زمانی که آرد به شکل توده‌های کوچک درآید (این فرم گوله‌های آرد به “اوماج” معروف است). بعد از آن، سینی را برای ۳۰ دقیقه در محیط قرار دهید تا خشک شود، سپس آن را در غذاساز یا آسیاب ریخته و به خوبی پودر کنید.

در یک قابلمه، روغن را ریخته و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. پس از آن، مخلوط آرد را اضافه کرده و برای حدود ۱۰ دقیقه تفت دهید. مراقب باشید آرد بیش از حد سرخ نشود؛ کافی است تا بوی خامی آن از بین برود. سپس، شربت را اضافه کرده و هم بزنید. در این مرحله، حرارت را کم کنید تا حلوا کمی جمع شود.

زمانی که حلوا جمع شد، دمکنی را روی قابلمه قرار دهید و برای یک ساعت دم بگذارید. در طول این مدت چندین بار حلوا را هم بزنید تا از ته گرفتن آن جلوگیری شود. پس از سرد شدن، حلوا را در دیس بکشید و مطابق میل خود تزئین کنید.

فوت و فن حلوای اوماج

پس از آماده شدن حلوای اوماج، به راحتی می‌توانید آن را در قالب‌ها بریزید.

اگر حلوای اوماج بیش از حد سخت شده باشد، می‌توانید با اضافه کردن کمی آب جوش آن را نرم‌تر کنید.

در هنگام تفت دادن آرد، احتیاط کنید تا بیش از حد سرخ نشود، چرا که این کار می‌تواند باعث سفت شدن حلوا شود.

برای افزودن رنگ بیشتر، می‌توانید از مقداری زعفران دم کرده غلیظ استفاده کنید.

همچنین، در تهیه این حلوا می‌توانید از شیره انگور به عنوان جایگزین استفاده نمایید.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 12 بهمن 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچُم و لینک مستقیم بلا مانع است.