راز خوشمزگی کیک سمولینا و فوت و فن کیک سمولینا خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی لوکوم و فوت و فن لوکوم خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی لوکوم راز خوشمزگی لوکوم و فوت و فن لوکوم خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. این مقاله شما را با فرآیند تهیه لوکوم …
راز خوشمزگی خورشت داوود پاشا و نکات پخت خورشت داوود پاشا خانگی
راز خوشمزگی خورشت داوود پاشا راز خوشمزگی خورشت داوود پاشا و نکات پخت خورشت داوود پاشا خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. خورش داوود پاشا، یکی از محبوبترین …
راز خوشمزگی استیک و فوت و فن استیک حرفه ای رستورانی
راز خوشمزگی استیک راز خوشمزگی استیک و فوت و فن استیک حرفه ای رستورانی و نکات پخت استیک در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. گوشت راسته گاو که …
راز خوشمزگی کیک سمولینا
راز خوشمزگی کیک سمولینا و فوت و فن کیک سمولینا خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
کیک سمولینا یکی از انواع کیکهای خوشمزه و مقوی است که با استفاده از آرد سمولینا، تخم مرغ، شکر و سایر مواد اولیه تهیه میشود. این کیک با بافت منحصر به فرد و طعم لذیذ خود، به عنوان یک دسر یا میان وعده لذیذ در میان افراد در سنین مختلف محبوبیت زیادی دارد. اگرچه تاریخچه دقیقی از پیدایش کیک سمولینا در دسترس نیست، اما میتوان آن را به عنوان یکی از انواع کیکهای سنتی در نظر گرفت که با استفاده از آرد سمولینا به عنوان ماده اصلی، طعم و بافت متفاوتی به خود گرفته است. آرد سمولینا از گندم دوروم تهیه میشود و نسبت به آرد گندم معمولی، دارای بافت زبرتر و رنگ طلایی تری است. این آرد در کشورهای مختلف جهان برای تهیه انواع نان، شیرینی و دسر مورد استفاده قرار میگیرد. کیک سمولینا به دلیل سهولت در تهیه و طعم خوشمزه و مقوی خود، به سرعت در میان مردم محبوبیت پیدا کرده و امروزه به عنوان یک دسر یا میان وعده سالم و انرژیزا در دسترس همگان قرار دارد. این کیک به دلیل بافت مرطوب و کمی دانه درشت خود، از سایر کیکها متمایز میشود و میتواند به عنوان یک مکمل خوشمزه برای صبحانه یا عصرانه مورد استفاده قرار گیرد.
مواد اولیه برای تهیه کیک سمولینا
آرد سمولینا: ۱ لیوان
آرد گندم: ۱ لیوان
تخم مرغ: ۳ عدد
شکر: ۱ لیوان
روغن مایع: ½ لیوان
ماست: ½ لیوان
بیکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری
وانیل: ۱ قاشق چایخوری
پودر نارگیل: به مقدار لازم (برای تزیین)
طرز تهیه کیک سمولینا
ابتدا تخم مرغها را در یک کاسه شکسته و با همزن برقی بزنید تا کف کنند و حجم آنها دو برابر شود. سپس شکر را به تدریج به تخم مرغها اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید تا مخلوط کرم رنگ و کشدار شود. روغن مایع و ماست را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند. آرد سمولینا و آرد گندم را با بیکینگ پودر مخلوط کرده و سه بار الک کنید. سپس مخلوط آرد را به تدریج به مواد اضافه کنید و با لیسک به آرامی مخلوط کنید تا خمیر یکنواختی به دست آید. وانیل را به خمیر اضافه کنید و مخلوط کنید. قالب کیک را با کره چرب کرده و آردپاشی کنید. سپس خمیر کیک را در قالب بریزید. فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. قالب کیک را در فر قرار دهید و به مدت ۴۵ دقیقه بپزید تا کیک طلایی شود. پس از پخت، کیک را از فر خارج کرده و اجازه دهید تا کاملا خنک شود. سپس آن را از قالب خارج کرده و با پودر نارگیل تزیین کنید.
راز خوشمزگی کیک سمولینا
راز خوشمزگی کیک سمولینا در استفاده از مواد اولیه با کیفیت، استفاده از نسبت مناسب آرد سمولینا و آرد گندم، هم زدن مناسب تخم مرغ و شکر و پخت مناسب کیک است.
نکات تکمیلی
میتوانید به دلخواه از کمی زعفران دم کرده در خمیر کیک استفاده کنید.
میتوانید برای تزیین کیک از انواع مغزها، شکلات چیپسی و … استفاده کنید.
میتوانید کیک سمولینا را به همراه چای یا قهوه سرو کنید.
۱۰ مورد از خواص کیک سمولینا
منبع غنی از فیبر
کمک به بهبود گوارش
پیشگیری از یبوست
منبع غنی از آهن
پیشگیری از کم خونی
تقویت سیستم ایمنی بدن
منبع غنی از پتاسیم
کمک به کنترل فشار خون
منبع غنی از ویتامینهای گروه B
تقویت سیستم عصبی