;
راز خوشمزگی سرکه سیب و فوت و فن تهیه سرکه سیب خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی پیاز سوخاری و نکات تهیه پیاز سوخاری خوشمزه

راز خوشمزگی پیاز سوخاری و نکات تهیه پیاز سوخاری خوشمزه

راز خوشمزگی پیاز سوخاری راز خوشمزگی پیاز سوخاری و نکات تهیه پیاز سوخاری خوشمزه در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. اگر می‌خواهید پیازهای شما ظاهری خشک‌تر و جذاب‌تر داشته …

راز خوشمزگی مرغ و ادویه برای خوشمزه شدن مرغ رستورانی

راز خوشمزگی مرغ و ادویه برای خوشمزه شدن مرغ رستورانی

راز خوشمزگی مرغ راز خوشمزگی مرغ و ادویه برای خوشمزه شدن مرغ رستورانی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و محبوب در مهمانی‌های ایرانی، …

راز خوشمزگی کره بادام زمینی و فوت و فن کره بادام زمینی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی کره بادام زمینی و فوت و فن کره بادام زمینی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی کره بادام زمینی راز خوشمزگی کره بادام زمینی و فوت و فن کره بادام زمینی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. کره بادام …

راز خوشمزگی سرکه سیب

طرز تهیه سرکه سیب دکتر خیراندیش طرز تهیه سرکه سیب خانگی بدون شکر چه کسانی نباید سرکه سیب بخورند طرز تهیه سرکه به روش سنتی طرز تهیه سرکه سیب فوری سرکه سیب برای چی خوبه طرز تهیه سرکه سیب زیاد طرز تهیه سرکه سیب بدون افزودنی

راز خوشمزگی سرکه سیب و فوت و فن تهیه سرکه سیب خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

سرکه سیب، یک اسید سالم با فواید متعدد است که خواصی چون تصفیه خون، ضد باکتریایی، ضد ویروسی، و تاثیر مثبت بر روی کبد و کیسه صفرا دارد. تهیه سرکه سیب از طریق فرآیند تخمیر و اسیدی کردن آب سیب صورت می‌گیرد. این اسید سالم فواید بسیاری دارد، ولی مهم‌ترین تاثیر آن، نقش آن در بهبود سلامت و پاکسازی اندام‌های مختلف بدن از جمله دستگاه گوارش است. بدن دارای سموم زیادی است که از راه‌های مختلفی مانند پوست، کلیه‌ها و روده‌ها دفع می‌شوند، و سرکه سیب به این اعضا کمک می‌کند تا سموم بیشتری را دفع کنند.

مواد لازم

سیب درختی (هر نوع سیبی که باشد فرقی ندارد)

شکر برای هر ۱۰ کیلو سیب نیم‌کیلو

آب بدون کلر و تصفیه شده که جوشیده و سرد شده باشد (آب معدنی)

طرز تهیه سرکه سیب

ابتدا سیب‌ها را خرد کنید، با این شرط که فقط دم‌سیب دور انداخته شود و دیگر قسمت‌های آن مشکلی نداشته باشد.

سیب‌های خرد شده را درون یک دبه بریزید، شکر اضافه کنید و به اندازه‌ای آب بریزید که سطح سیب‌ها را بپوشاند.

درب دبه را به گونه‌ای نیمه باز بگذارید تا هوا در آن جریان داشته باشد، این کار از کپک زدن مواد جلوگیری می‌کند.

دبه را در مکانی گرم با دمایی بین ۲۵ تا ۳۰ درجه قرار دهید. قرار گرفتن در آفتاب باعث می‌شود سرکه زودتر ترش شود و کرم نزند.

طی ۳ تا ۷ روز، مگس‌های سرکه جذب بوی میوه شده و درون سرکه تخم‌گذاری می‌کنند، که این فرآیند به اسیدی شدن و ترش شدن سرکه کمک می‌کند.

وجود مگس سرکه در فرآیند تهیه سرکه مفید است، همچنین لازم است که یک چهارم دبه خالی باشد.

پس از گذشت ۴۰ تا ۵۰ روز، محتویات دبه را صاف کرده و سرکه را جدا نمایید.

راز خوشمزگی سرکه سیب

انتخاب سیب‌های باکیفیت مهم است، چرا که بر طعم سرکه تأثیرگذار است.

از ترکیب چندین نوع سیب مختلف استفاده کنید.

سیب‌های بیشتر رسیده و شیرین، سرکه باکیفیت‌تری می‌دهند.

قبل از خرد کردن سیب‌ها، حتماً آن‌ها را در آب سرد بشویید.

برای شروع، تهیه سرکه با استفاده از ۳ سیب پیشنهاد می‌شود، اما بدانید که هرچه سیب بیشتری استفاده کنید، مقدار بیشتری سرکه خواهید داشت.

اگر سیب‌های ارگانیک استفاده می‌کنید، نیازی به جدا کردن هسته و دم آن‌ها نیست.

سیب‌ها را به شکل مکعب‌های کوچک خرد کنید تا تخمیر سریع‌تر اتفاق بیفتد.

برای ساخت سرکه از ظرف‌های غیرفلزی استفاده کنید، ظرف‌های شیشه‌ای تمیز و استریل بهترین گزینه هستند.

میزان آب اضافه شده باید به اندازه‌ای باشد که کاملاً سطح سیب‌ها را بپوشاند.

برای جلوگیری از فساد و رقیق شدن سرکه، میزان آب را دقیقاً کنترل کنید.

برای هر سیب، یک قاشق چای‌خوری (حدود ۴ گرم) شکر کافی است.

درب شیشه را با یک پارچه تمیز پنبه‌ای بپوشانید.

روزانه یک یا دو بار مخلوط را با یک قاشق چوبی هم بزنید تا فرایند تخمیر بهتر صورت گیرد.

وقتی تمام سیب‌ها به کف شیشه رفتند، نشان دهنده اتمام فرایند تخمیر است، که معمولاً ظرف یکی دو هفته رخ می‌دهد.

محتوا را از یک صافی پارچه‌ای تمیز عبور دهید و در شیشه دیگری ریخته و با پارچه بپوشانید.

سرکه را برای ۳ تا ۶ هفته برای تخمیر نهایی بگذارید و هر چند روز یک بار هم بزنید.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 11 بهمن 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچُم و لینک مستقیم بلا مانع است.