راز خوشمزگی کره بادام زمینی و فوت و فن کره بادام زمینی خوشمزه و خانگی
مدل مانتو جلو باز دخترانه + باکلاس ترین و جذاب ترین مدل های مانتو جلو باز مد امسال
مدل مانتو جلو باز مدل مانتو جلو باز دخترانه + باکلاس ترین و جذاب ترین مدل های مانتو جلو باز مد امسال همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان …
مدل ابرو جدید + قشنگ ترین مدل های ابرو مناسب همه نوع فرم صورت
مدل ابرو مدل ابرو جدید + قشنگ ترین مدل های ابرو مناسب همه نوع فرم صورت همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. ابروها یکی از مهمترین …
مدل مو زنانه + شیک ترین و خاص ترین مدل های مو زنانه برای مراسم عروسی و جشن
مدل مو مدل مو زنانه + شیک ترین و خاص ترین مدل های مو زنانه برای مراسم عروسی و جشن همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. …
راز خوشمزگی کره بادام زمینی
راز خوشمزگی کره بادام زمینی و فوت و فن کره بادام زمینی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
کره بادام زمینی ساخت خانه دارای کیفیت و طعم بینظیری است. با اضافه کردن انواع طعمدهندههای مورد علاقه خود مانند دارچین، زنجبیل یا پودر کاکائو، میتوانید به کره بادام زمینی خانگیتان طعمی منحصر به فرد ببخشید.
کره بادام زمینی به عنوان یکی از خوراکیهای خوشمزه و محبوب شناخته میشود که فواید زیادی برای سلامتی دارد. این محصول عمدتاً فرآوری نشده و صرفاً از بادام زمینی آسیاب شده و بو داده تهیه میشود. با این حال، لازم است بدانید که بسیاری از برندهای تجاری برای تولید این محصول از افزودنیهای دیگر نیز استفاده میکنند. در حالی که کره بادام زمینی طبیعی و ارگانیک باید تنها از بادام زمینی بو داده و آسیاب شده تهیه شود.
مواد لازم برای تهیه کره بادام زمینی با مخلوط کن
بادام زمینی خام ۱۶ اونس ( ۳ فنجان )
نمک یک چهارم قاشق چای خوری
دارچین – اختیاری یک چهارم قاشق چای خوری
عصاره وانیل – اختیاری یک دوم قاشق چای خوری
شربت افرا یا عسل – اختیاری ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه کره بادام زمینی با مخلوط کن
فر را تا دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم نمایید.
بادام زمینیها را به صورت یکنواخت روی سینی فر بچینید و آنها را برای ۱۰ دقیقه به فر بفرستید تا بو داده شوند. پس از آن، برای ۱۰ دقیقه دیگر بیرون از فر قرار دهید تا خنک شوند.
بادام زمینیها را داخل مخلوطکن یا غذاساز بریزید و دستگاه را با بیشترین قدرت روشن کنید. این کار را تا زمانی که بادام زمینیها به شکل خامه درآیند، ادامه دهید.
گاهی اوقات دستگاه را خاموش کرده و با استفاده از یک کاردک، بادام زمینیهای چسبیده به دیواره دستگاه را جدا کرده و با مابقی مواد مخلوط نمایید.
این فرایند کمی وقتگیر است و ممکن است فکر کنید بادام زمینیها هرگز به حالت کرهای یکدست در نیایند، اما به زودی بادام زمینیها از حالت پودری به خمیری و سپس خامهای تغییر میکنند.
در این مرحله، افزودنیهای مورد علاقه خود را به کره اضافه نمایید.
اگر حین کار متوجه شدید که دستگاه بیش از حد داغ شده است، برای چند دقیقه آن را خاموش کنید.
پس از پایان کار، کره بادام زمینی را اجازه دهید تا در دمای اتاق خنک شود، سپس آن را به داخل یک شیشه مربا منتقل کنید و در یخچال نگهداری کنید.
ماندگاری کره بادام زمینی در حدود ۲ هفته است.
مواد لازم برای تهیه کره بادام زمینی با روغن کنجد
بادام زمینی ۵۰۰ گرم
پودر قند ۲ و نیم قاشق قاشق چای خوری
نمک نوک قاشق چای خوری ( اگر بادام زمینی شما بدون نمک است )
روغن کنجد ۱ قاشق چای خوری
طرز تهیه کره بادام زمینی با روغن کنجد
فر را تا دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
بادام زمینیها را در یک لایه یکنواخت روی سینی فر بچینید و به مدت ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید تا بوی خوبی بگیرند.
پس از بو دادن، بادام زمینیها را داخل یک حوله بریزید و با مالیدن حوله به یکدیگر، پوست آنها را جدا کنید.
بادام زمینیهای پوست کنده را داخل میکسر یا غذاساز ریخته و به صورت پالسی مخلوط کنید.
توجه داشته باشید که بادام زمینیها در میکسر زود داغ میشوند، پس لازم است بین هر چند دور پالس، دستگاه را کمی استراحت دهید.
این فرایند را تا زمانی که بادام زمینی حالت کرهای و نرم پیدا کند، ادامه دهید.
در میانه کار، نمک، پودر قند و روغن کنجد را به مخلوط اضافه کنید.
مواد لازم برای تهیه کره بادام زمینی با آسیاب
مغز بادام زمینی ۴۰۰ گرم
نمک نصف قاشق مرباخوری
عسل یک قاشق غذا خوری
طرز تهیه کره بادام زمینی با آسیاب
پوست بادام زمینیها را جدا کرده، آنها را در یک تابه بریزید و روی حرارت ملایم به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بو دهید تا رنگشان به قهوهای روشن تغییر کند.
بادام زمینیهای گرم شده را درون آسیاب بریزید.
چندین بار با آسیاب پالس دهید تا خرد شوند و سپس با یک قاشق، بادام زمینیهایی که به دیوارههای آسیاب چسبیدهاند را جدا کنید.
آسیاب را ادامه دهید تا بادام زمینیها کاملاً له شده و به حالت روان و روغنی درآیند.
تهیه کره بادام زمینی تقریباً به ۸ تا ۱۰ دقیقه آسیاب کردن نیاز دارد.
مطمئن شوید که چندین بار آسیاب را خاموش کنید تا دستگاه داغ نشود و نسوزد.
کره بادام زمینی را از آسیاب خارج کرده، با عسل مخلوط کنید و در یک ظرف محکم در یخچال نگهداری کنید.
ماندگاری کره بادام زمینی در یخچال بین ۲ هفته تا ۱ ماه است.