راز خوشمزگی ترشی گوجه سبز و نکات ترشی گوجه سبز خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی بریلو و فوت و فن بریلو خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی بریلو راز خوشمزگی بریلو و فوت و فن بریلو خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. بریلو، نامی آشنا برای قنادان و شیرینیپزان …
راز خوشمزگی استیک گوشت و فوت و فن استیک گوشت خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی استیک گوشت راز خوشمزگی استیک گوشت و فوت و فن استیک گوشت خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. گوشت راسته گاو، که به …
راز خوشمزگی مربا و فوت و فن تهیه انواع مربا به صورت حرفه ای
راز خوشمزگی مربا راز خوشمزگی مربا و فوت و فن تهیه انواع مربا به صورت حرفه ای در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. وقتی قصد تهیه مربا در خانه …
راز خوشمزگی ترشی گوجه سبز
راز خوشمزگی ترشی گوجه سبز و نکات ترشی گوجه سبز خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
برای درست کردن این ترشی لذیذ و دلچسب تنها به نمک و سرکه نیاز دارید. افزودن سیر، فلفل، دانههای گشنیز و ترخون نیز پیشنهاد میشود. استفاده از ادویههای مخصوص ترشی خانگی در ترکیب با گوجه سبز هم گزینه خوبی است. توجه داشته باشید که ادویههای آماده نمیتوانند جایگزین کیفیت و عطر ادویههای تازه خرد شده شوند. بنابراین، بهتر است ادویههای سبز و کامل تهیه کرده و خودتان در خانه آنها را آسیاب کنید.
مواد لازم
گوجه سبز ۱ کیلوگرم
نمک ۱ قاشق غذاخوری
تخم گشنیز ۱ قاشق چایخوری (دلخواه)
ترخون ۳ شاخه کوچک (دلخواه)
سیر ۴-۵ حبه (دلخواه)
فلفل سبز ۳ عدد (دلخواه)
سرکه به مقدار لازم
طرز تهیه ترشی گوجه سبز
ابتدا گوجه سبزها را کاملا بشویید و اطمینان حاصل کنید که به خوبی خشک شدهاند.
در پایین ظرف ترشی مقداری ترخون و چند حبه سیر بیندازید. پس از آن، گوجه سبزها را روی لایه سیر قرار دهید و یک لایه دیگر از ترخون را روی گوجه سبزها بچینید. در صورت استفاده از فلفل، آن را بین گوجه سبزها قرار دهید. همچنین، دانههای گشنیز را نیز داخل شیشه ترشی بریزید.
مخلوطی از سرکه و نمک را آماده کنید و آن را به شیشه ترشی اضافه کنید تا سطح سرکه از گوجه سبزها و ترخون بالاتر بیاید. سپس در ظرف را ببندید و آن را در مکانی خنک و تاریک (خارج از یخچال) قرار دهید تا ترشی بعد از چند روز آماده استفاده شود.
راز خوشمزگی ترشی گوجه سبز
اگر علاقهمند به طعم گلپر هستید، امکان استفاده از این ادویه در ترشی نیز وجود دارد.
برای اینکه ترشی گوجه سبز سریعتر آماده شود، میتوانید گوجهها را خرد کرده و به مدت کوتاهی با سرکه بجوشانید. اجازه دهید مخلوط کاملا خنک شود، سپس آن را در شیشه ترشی بریزید.
در این دستور ترشی میتوانید از حدود نیم کیلو شلیل به عنوان یکی از میوههای اضافه استفاده کنید.
به جای ترخون، استفاده از رزماری نیز یک گزینه جایگزین خوب است.
به منظور اطمینان از سلامت سرکههای تجاری و خلاص شدن از ناخالصیهای احتمالی، توصیه میشود قبل از اضافه کردن سرکه به ترشی گوجه سبز، آن را روی حرارت بجوشانید و اجازه دهید کاملا خنک شود و سپس استفاده کنید.