راز خوشمزگی سرشیر و فوت و فن سرشیر خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی موز بادام و نکات تهیه موز بادام خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی موز بادام راز خوشمزگی موز بادام و نکات تهیه موز بادام خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. نوشیدنی اسموتی موز و بادام یک نوشیدنی …
راز خوشمزگی کیک انگلیسی و فوت و فن کیک انگلیسی خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی کیک انگلیسی راز خوشمزگی کیک انگلیسی و فوت و فن کیک انگلیسی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. کیک دو رنگ به عنوان …
راز خوشمزگی دمپخت گوشت و فوت و فن دمپخت گوشت خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی دمپخت گوشت راز خوشمزگی دمپخت گوشت و فوت و فن دمپخت گوشت خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. دمپخت گوشت یکی از غذاهای …
راز خوشمزگی سرشیر
راز خوشمزگی سرشیر و فوت و فن سرشیر خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
خامه، که به نام قیماق نیز شناخته میشود، یک فرآورده لبنی با چربی و غلظت بالا است. این محصول از بالای شیر جمعآوری میشود و به نوعی، گرفتن خامه به صورت خودبهخودی از شیر است که با گرم کردن یا جوشاندن آهسته شیر آغاز میشود. در طی این فرآیند، شیر گرم به تدریج خنک شده و در این مدت، گویچههای چربی به همراه مقدار زیادی از پروتئینها در سطح شیر جمع میشوند و خامه یا سرشیر تشکیل مییابد. بافت سرشیر منسجم و غیرهموژنیزه بوده و طعمی قویتر نسبت به خامه عادی دارد، اغلب به روش سنتی تهیه میشود. سرشیر به عنوان یک صبحانه بسیار مغذی شناخته میشود که میتواند احساس سیری طولانی مدت در بدن ایجاد کند. ترکیب سرشیر با عسل، پنیر و چای، صبحانهای کامل و خوشمزه را فراهم میکند و بهترین سرشیر از شیر گاومیش تهیه میشود.
مواد لازم برای تهیه سرشیر
شیر ۲ کیلوگرم
طرز تهیه سرشیر
برای تهیه سرشیر، استفاده از شیر تازه و محلی ضروری است زیرا در شیرهای پاستوریزه، سرشیر قبلاً جدا شده است. بهتر است از شیر گاومیش یا گوسفند استفاده کنید که چربی بیشتری داشته باشد و سرشیر بیشتری تولید کند.
شیر را درون قابلمهای بسیار تمیز بریزید و روی حرارت کم قرار دهید. مطمئن شوید که در طول جوشاندن شیر، کنار اجاق گاز حضور داشته باشید تا شیر لبریز نشود. به شیر اجازه دهید تا حداقل بین ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بجوشد و به جوش کامل برسد.
پس از جوشیدن شیر، حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید شیر همانجا روی اجاق خنک شود. سپس قابلمه را بدون هیچ تکانی به یخچال منتقل کنید و اجازه دهید شیر برای ۲۴ ساعت در یخچال بماند تا سرشیر تشکیل شود.
طی این مدت که قابلمه در یخچال است، نباید آن را تکان داده یا جابجا کنید. پس از گذشت یک روز، لبههای سرشیر را با خلال دندان یا چاقو جدا کرده، سپس با کارد تیز سرشیر را برش دهید، در ظرف مورد نظر قرار دهید و همراه با عسل میل کنید.
راز خوشمزگی سرشیر
شیر باقیمانده پس از برداشت سرشیر را میتوان برای ساخت پنیر یا ماست استفاده کرد.
به دلیل چربی بالای سرشیر، مصرف آن باید با احتیاط و به میزان متعادل باشد.
شیر دارای چربی بالا انتخاب ایدهآلی برای تولید سرشیر میباشد.
سرشیر میتواند برای چند روز در داخل یخچال نگهداری شود.