;
راز خوشمزگی سرشیر و فوت و فن سرشیر خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی سوهان و نکات پخت سوهان و همه فوت و فن های سوهان قم

راز خوشمزگی سوهان و نکات پخت سوهان و همه فوت و فن های سوهان قم

راز خوشمزگی سوهان راز خوشمزگی سوهان و نکات پخت سوهان و همه فوت و فن های سوهان قم در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. سوهان برای اولین بار در …

راز خوشمزگی کیک در توستر و نکات پخت کیک در توستر خانگی

راز خوشمزگی کیک در توستر و نکات پخت کیک در توستر خانگی

راز خوشمزگی کیک در توستر راز خوشمزگی کیک در توستر و نکات پخت کیک در توستر خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. می‌خواهم اشاره کنم که هر کیکی …

راز خوشمزگی مربای گیلاس و نکات پخت مربای گیلاس خوشمزه و خوشرنگ

راز خوشمزگی مربای گیلاس و نکات پخت مربای گیلاس خوشمزه و خوشرنگ

راز خوشمزگی مربای گیلاس راز خوشمزگی مربای گیلاس و نکات پخت مربای گیلاس خوشمزه و خوشرنگ در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. مربای گیلاس یکی از لذت بخش‌ترین مرباها …

راز خوشمزگی سرشیر

طرز تهیه سرشیر با خامه طرز تهیه سرشیر با نشاسته طرز تهیه سرشیر لبنیاتی طرز تهیه سرشیر اردبیل طرز تهیه سرشیر روی نان طرز تهیه سرشیر صنعتی طرز تهیه سرشیر با ارد برنج طرز تهیه سرشیر نی نی سایت

راز خوشمزگی سرشیر و فوت و فن سرشیر خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

خامه، که به نام قیماق نیز شناخته می‌شود، یک فرآورده لبنی با چربی و غلظت بالا است. این محصول از بالای شیر جمع‌آوری می‌شود و به نوعی، گرفتن خامه به صورت خودبه‌خودی از شیر است که با گرم کردن یا جوشاندن آهسته شیر آغاز می‌شود. در طی این فرآیند، شیر گرم به تدریج خنک شده و در این مدت، گویچه‌های چربی به همراه مقدار زیادی از پروتئین‌ها در سطح شیر جمع می‌شوند و خامه یا سرشیر تشکیل می‌یابد. بافت سرشیر منسجم و غیرهموژنیزه بوده و طعمی قوی‌تر نسبت به خامه عادی دارد، اغلب به روش سنتی تهیه می‌شود. سرشیر به عنوان یک صبحانه بسیار مغذی شناخته می‌شود که می‌تواند احساس سیری طولانی مدت در بدن ایجاد کند. ترکیب سرشیر با عسل، پنیر و چای، صبحانه‌ای کامل و خوشمزه را فراهم می‌کند و بهترین سرشیر از شیر گاومیش تهیه می‌شود.

مواد لازم برای تهیه سرشیر

شیر ۲ کیلوگرم

طرز تهیه سرشیر

برای تهیه سرشیر، استفاده از شیر تازه و محلی ضروری است زیرا در شیرهای پاستوریزه، سرشیر قبلاً جدا شده است. بهتر است از شیر گاومیش یا گوسفند استفاده کنید که چربی بیشتری داشته باشد و سرشیر بیشتری تولید کند.

شیر را درون قابلمه‌ای بسیار تمیز بریزید و روی حرارت کم قرار دهید. مطمئن شوید که در طول جوشاندن شیر، کنار اجاق گاز حضور داشته باشید تا شیر لبریز نشود. به شیر اجازه دهید تا حداقل بین ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بجوشد و به جوش کامل برسد.

پس از جوشیدن شیر، حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید شیر همان‌جا روی اجاق خنک شود. سپس قابلمه را بدون هیچ تکانی به یخچال منتقل کنید و اجازه دهید شیر برای ۲۴ ساعت در یخچال بماند تا سرشیر تشکیل شود.

طی این مدت که قابلمه در یخچال است، نباید آن را تکان داده یا جابجا کنید. پس از گذشت یک روز، لبه‌های سرشیر را با خلال دندان یا چاقو جدا کرده، سپس با کارد تیز سرشیر را برش دهید، در ظرف مورد نظر قرار دهید و همراه با عسل میل کنید.

راز خوشمزگی سرشیر

شیر باقی‌مانده پس از برداشت سرشیر را می‌توان برای ساخت پنیر یا ماست استفاده کرد.

به دلیل چربی بالای سرشیر، مصرف آن باید با احتیاط و به میزان متعادل باشد.

شیر دارای چربی بالا انتخاب ایده‌آلی برای تولید سرشیر می‌باشد.

سرشیر می‌تواند برای چند روز در داخل یخچال نگهداری شود.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 10 بهمن 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچُم و لینک مستقیم بلا مانع است.