;
راز خوشمزگی سوپ شلغم و فوت و فن سوپ شلغم خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی آیس پک و نکات تهیه آیس پک خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آیس پک و نکات تهیه آیس پک خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آیس پک راز خوشمزگی آیس پک و نکات تهیه آیس پک خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. برای تهیه آیس پک در خانه، ابتدا …

راز خوشمزگی نان اردک و فوت و فن نان اردک خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی نان اردک و فوت و فن نان اردک خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی نان اردک راز خوشمزگی نان اردک و فوت و فن نان اردک خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. نان‌های محلی در هر منطقه‌ای …

راز خوشمزگی کیک کاسترد و نکات پخت کیک کاسترد خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی کیک کاسترد و نکات پخت کیک کاسترد خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی کیک کاسترد راز خوشمزگی کیک کاسترد و نکات پخت کیک کاسترد خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. کاستارد، که گاهی کاسترد یا کرم پاستیر …

راز خوشمزگی سوپ شلغم

سوپ شلغم برای سرماخوردگی و گلودرد سوپ شلغم و عدس طرز تهیه سوپ شلغم مجلسی طرز تهیه سوپ شلغم و هویج طرز تهیه سوپ شلغم با مرغ سوپ شلغم برای گلو درد سوپ شلغم دونفره سوپ شلغم با برنج

راز خوشمزگی سوپ شلغم و فوت و فن سوپ شلغم خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

سوپ شلغم، که به عنوان یک غذای خوش طعم و محبوب در ایران شناخته می‌شود، بیشتر در زمستان تهیه می‌گردد و به تقویت بدن کمک می‌کند. این سوپ نه تنها دارای طعمی عالی است، بلکه در درمان و جلوگیری از سرماخوردگی نیز مؤثر است.

مواد لازم برای تهیه سوپ شلغم

شلغم بزرگ ۱ عدد

پیاز ۳ عدد

سیر ۲ حبه

هویج ۴-۵ عدد

برنج سفید یا قهوه‌ای ۳ قاشق غذاخوری

سبزیجات سوپ و برگ آویشن ۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به مقدار لازم

استاک مرغ یا گوشت ۲ بسته کوچک

طرز تهیه سوپ شلغم

ابتدا پوست شلغم‌ها را جدا کرده و آن‌ها را به تکه‌های ریز برش زده، سپس در مقداری روغن داخل ظرف مخصوص پخت سوپ تفت دهید. در ادامه، پوست پیاز، سیر و هویج را گرفته و آن‌ها را نیز خرد کنید و به همراه کمی روغن و برگ آویشن در همان قابلمه‌ای که شلغم‌ها هستند اضافه کنید و برای ۵ دقیقه تفت دهید. بعد از آن، دو بسته عصاره را در ۵۰۰ میلی‌لیتر آب گرم حل کرده و به مواد اضافه کنید.

در مرحله نهایی، همه سبزیجات به همراه برنج قهوه‌ای یا سفید، نمک و فلفل را به قابلمه افزوده و اجازه دهید برای ۲۰ دقیقه روی حرارت متوسط بپزد. پس از پخت، می‌توانید سوپ را در غذاساز ریخته تا کاملاً یکدست شود. هنگام سرو، با پیاز سرخ شده تزئین کرده و همراه با نان تازه سرو نمایید.

مواد لازم برای تهیه سوپ شلغم با گوشت مرغ

شلغم متوسط  ۳ عدد

سینه مرغ ۱ عدد

پیاز متوسط ۱ عدد

سیب زمینی رنده‌شده ۱ عدد

هویج ۱ عدد

دال عدس ۱ فنجان

برنج نصف فنجان

رب گوجه به مقدار لازم

گشنیز و جعفری خرد شده یک‌چهارم لیوان

نمک و فلفل به مقدار لازم

آبلیموی تازه به مقدار لازم

طرز تهیه سوپ شلغم با گوشت مرغ

شلغم، مرغ، سیب زمینی و هویج را در یک قابلمه بزرگ ریخته و با حدود ۲ لیتر آب بپوشانید. آن را روی حرارت بالا به جوش آورده و سپس حرارت را کاهش داده تا به مدت ۳۰ دقیقه بجوشد.

عدسی که قبلاً خیس کرده‌اید را آبکشی کرده و به قابلمه اضافه نمایید. برنج خیس خورده را با دست مالش دهید تا به قطعات کوچکتر تبدیل شود، که این کار باعث می‌شود برنج سریع‌تر بپزد و بافتی یکدست به سوپ بدهد. پس از خالی کردن آب برنج، آن را نیز به قابلمه اضافه کنید. از این لحظه به بعد، مرتب سوپ را هم بزنید تا مانع از رسوب مواد سنگین‌تر مانند برنج و عدس در ته دیگ شوید. سپس اجازه دهید برنج و عدس ۳۰ دقیقه دیگر بپزند.

پس از نرم شدن شلغم‌ها، آن‌ها را از سوپ خارج کرده و در یک کاسه با غذاساز له کنید و دوباره به سوپ اضافه کنید. قبل از خرد کردن مرغ، آن را برای خنک شدن بیرون بیاورید.

رب گوجه فرنگی را با کمی آب گرم مخلوط کرده تا رقیق شود، پس از صاف شدن، آن را به سوپ افزوده و مرغ رنده شده را نیز اضافه کنید.

هنگامی که سوپ کاملاً پخته شد، ۱۵ دقیقه قبل از سرو، جعفری و گشنیز خرد شده را به آن افزوده و سپس نمک و فلفل را به مزه اضافه کنید. برای دریافت بافتی غلیظ و خامه‌ای، سوپ را در غذاساز چندین بار پالس دهید. سپس سوپ شلغم را داغ و همراه با فراوانی آب لیموی تازه فشرده و نان برشته مورد علاقه‌تان سرو نمایید.

راز خوشمزگی سوپ شلغم

به خاطر داشته باشید که شلغم یک انتخاب عالی برای بهبودی و دوران نقاهت از سرماخوردگی محسوب می‌شود. علاوه بر پختن ساده آن در آب، می‌توانید از شلغم در تهیه سوپ یا آش استفاده کنید.

برای تهیه سوپ شلغم، می‌توانید از مواد اضافی بهره ببرید. به عنوان مثال، قارچ، کرفس، نخود فرنگی یا حتی ذرت می‌توانند گزینه‌های خوبی باشند. انتخاب ترکیبات سوپ را متناسب با سلیقه شخصی و خانواده خود انجام دهید. حتی می‌توانید به جای استفاده از برنج، از جو نیز استفاده نمایید.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 9 بهمن 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچُم و لینک مستقیم بلا مانع است.