راز خوشمزگی قیمه لا پلو و فوت و فن قیمه لا پلو خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی عدس پلو عربی و فوت و فن عدس پلو عربی خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی عدس پلو عربی راز خوشمزگی عدس پلو عربی و فوت و فن عدس پلو عربی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. عدس …
راز خوشمزگی پاناکوتای انار و فوت و فن پاناکوتای انار خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی پاناکوتای انار راز خوشمزگی پاناکوتای انار و فوت و فن پاناکوتای انار خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. پاناکوتا، این دسر ایتالیایی …
راز خوشمزگی آبگوشت مرغ و نکات پخت آبگوشت مرغ خانگی خوشمزه
راز خوشمزگی آبگوشت مرغ راز خوشمزگی آبگوشت مرغ و نکات پخت آبگوشت مرغ خانگی خوشمزه در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آبگوشت مرغ یکی از خوشمزهترین آبگوشتهاست و به …
راز خوشمزگی قیمه لا پلو
راز خوشمزگی قیمه لا پلو و فوت و فن قیمه لا پلو خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
قیمه درهم یا قیمه شاه عباسی، که بدون شک یک رقیب سرسخت برای قیمه سنتی محسوب میشود، یک غذای خوش طعم است که در اصل همان قیمه است که در لابهلای برنج پخته میشود. جذابیت این غذا تحت تاثیر استفاده از هل و دارچین در دستور پختش قرار دارد. مطمئن شوید که زعفران را با یخ دم کرده تا رنگی دلچسب به خود بگیرد و در تهیه این غذا از آن استفاده نمایید. قیمه لاپلو یک غذای شیک و مناسب برای مجالس است که میتواند جایگزین مناسبی برای قیمه در مهمانیها باشد. برای پخت این غذا، استفاده از برنج ایرانی را در نظر بگیرید تا عطر و طعم قیمه لاپلو را به میزان قابل توجهی افزایش دهد.
مواد لازم برای تهیه قیمه لا پلو
لپه ۱ پیمانه
برنج ۳ پیمانه
گوشت قیمه ای (ریز خرد شده) ۳۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
رب گوجه ۲ ق غ
روغن جهت تفت مواد و مقداری روغن کرمانشاهی به دلخواه
زرشک-خلال بادام-خلال پسته به مقدار دلخواه
پودر پوست پرتقال شیرین شده به مقدار دلخواه
زردچوبه، فلفل سیاه، پودر هل،زعفران، پودر لیمو عمانی، چوب دارچین، پودر گل سرخ به مقدار لازم
طرز تهیه قیمه لا پلو
ابتدا برنج و لپه را چند ساعت پیش از پخت خیس دهید. توصیه میشود لپه را جداگانه نیم پز کنید تا بوی ناخوشایند آن از بین برود و همچنین توجه داشته باشید که زمان پخت لپه با گوشت متفاوت است و در صورت اضافه کردن همزمان با گوشت، لپه له خواهد شد.
پیاز را به شکل نگینی خرد کرده، در قابلمه بریزید و با کمی زردچوبه تفت دهید. پس از سبک شدن پیاز، گوشت خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. سپس دارچین و فلفل سیاه اضافه کرده و ۳ لیوان آب جوش بریزید و در قابلمه را ببندید تا گوشت بپزد.
در یک تابه کوچک، روغن را گرم کنید، رب گوجه فرنگی اضافه کرده و هم بزنید تا رنگ آن باز شود. لپه نیم پز را به رب اضافه کنید و کمی تفت دهید، سپس به مخلوط گوشت بیفزایید و چوب دارچین را بیرون بیاورید.
پس از پخت کامل گوشت، ادویهجات و نمک را افزوده و در قابلمه را بردارید تا آب قیمه کم شود. در نهایت پودر پوست پرتقال شیرین را اضافه کنید. برنجی که از قبل خیس کردهاید را بجوشانید، کف روی آن را بردارید و آبکش کنید. در ته قابلمه کمی روغن ریخته، ته دیگ سیب زمینی بچینید و کمی برنج روی آن بریزید، سپس قیمه را وسط قابلمه بریزید و بقیه برنج را اضافه کنید. روی برنج زعفران دم کرده غلیظ و کره یا روغن کرمانشاهی بریزید و اجازه دهید برنج نیم ساعت دم بکشد. پس از دم کشیدن، آن را در دیس بکشید و با زرشک و خلال بادام تفت داده شده تزئین کنید و همراه با سالاد و زیتون سرو نمایید.
راز خوشمزگی قیمه لا پلو
در صورت عدم دسترسی به پودر لیمو، میتوانید به جای آن از لیمو عمانی استفاده کنید.
چنانچه پودر هل در دسترس نباشد، به جای آن از دانههای هل استفاده نمایید.
مراقب باشید که لپه را بیش از حد تفت ندهید تا زمان پخت آن طولانی نشود.
غلظت مواد باید معادل غلظت لوبیا پلو باشد و نه غلیظتر.
برنج را کمی زودتر از حالت معمول آبکش کنید تا کمی زندهتر باقی بماند.
میزان پخت گوشت و لپه باید به گونهای باشد که در زمان پخت با بخار برنج له نشوند.
بر اساس سلیقه خود، میتوانید بین لایههای برنج کمی دارچین یا ادویه پلویی بریزید.