راز خوشمزگی هویج پلو با مرغ تکه ای و فوت و فن هویج پلو با مرغ تکه ای خوشمزه
راز خوشمزگی روغن دنبه و فوت و فن روغن دنبه خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی روغن دنبه راز خوشمزگی روغن دنبه و فوت و فن روغن دنبه خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. روغن دنبه یکی از …
راز خوشمزگی سوتلاچ و فوت و فن سوتلاچ خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی سوتلاچ راز خوشمزگی سوتلاچ و فوت و فن سوتلاچ خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. سوتلاچ، این دسر دلچسب و شیرین، ریشه …
راز خوشمزگی کوکی و نکات پخت کوکی و چیکار کنیم کوکی نرم بشه
راز خوشمزگی کوکی راز خوشمزگی کوکی و نکات پخت کوکی و چیکار کنیم کوکی نرم بشه در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. کوکیها به عنوان یکی از خوراکیهای شیرین …
راز خوشمزگی هویج پلو با مرغ تکه ای
راز خوشمزگی هویج پلو با مرغ تکه ای و فوت و فن هویج پلو با مرغ تکه ای خوشمزه در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
هویج پلو با مرغ تکهای، یکی از پلوهای مخلوط خوشرنگ و لعاب ایرانی است که با ترکیبی از برنج، هویج و تکههای مرغ تهیه میشود. این پلو با رنگ نارنجی جذاب و طعم شیرین و دلچسب خود، میتواند زینتبخش سفرههای شما باشد. هویج پلو با مرغ تکهای به دلیل داشتن هویج و مرغ، سرشار از پروتئین، ویتامین A و فیبر است و برای سلامتی بسیار مفید است. تاریخچه هویج پلو در ایران به دوران باستان بازمیگردد و گفته میشود که ایرانیان از دیرباز با ترکیب برنج و هویج، این غذای ساده و مغذی را تهیه میکردند. در گذشته، هویج پلو را معمولا در فصل پاییز که هویج تازه فراوان بود، تهیه میکردند و به عنوان یک غذای پاییزی و گرم مصرف میکردند. امروزه نیز این غذای خوشمزه در تمام طول سال در دسترس است و به عنوان یک غذای محبوب و سالم در سفره ایرانی جایگاه ویژهای دارد. هویج پلو با مرغ تکهای را میتوان به سادگی در منزل تهیه کرد و یا از رستورانها و کترینگها سفارش داد.
مواد اولیه برای تهیه هویج پلو با مرغ تکه ای
برنج: ۳ پیمانه
هویج: ۵۰۰ گرم
مرغ: ۴ تکه
پیاز: ۱ عدد بزرگ
زعفران دم کرده: به مقدار لازم
روغن مایع: به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار لازم
خلال پسته و بادام: برای تزیین
طرز تهیه هویج پلو با مرغ تکه ای
هویج را پوست کنده و به صورت خلالی ریز خرد کنید.
مرغ را با پیاز خرد شده، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه بپزید.
هویج خرد شده را در کمی روغن تفت دهید تا نرم شود.
برنج را با آب و نمک بپزید و آبکش کنید.
کف قابلمه روغن بریزید و ته دیگ مورد نظر را بچینید.
یک لایه برنج و یک لایه هویج در قابلمه بریزید و این کار را تا تمام شدن مواد ادامه دهید.
روی برنج روغن و زعفران دم کرده بریزید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا برنج دم بکشد.
مرغ پخته شده را روی هویج پلو قرار دهید.
هویج پلو با مرغ تکهای را با خلال پسته و بادام تزیین و سرو کنید.
راز خوشمزگی هویج پلو با مرغ تکه ای
استفاده از برنج با کیفیت
استفاده از هویج تازه و شیرین
پخت مرغ با ادویههای معطر
تفت دادن هویج قبل از اضافه کردن به برنج
دم کردن برنج روی حرارت ملایم
تزیین هویج پلو با مرغ تکهای و خلال پسته و بادام
نکات تکمیلی
میتوانید به جای مرغ از گوشت قرمز نیز استفاده کنید.
میتوانید برای طعمدهی بیشتر به هویج پلو، کمی گلاب یا دارچین به آن اضافه کنید.
میتوانید هویج پلو با مرغ تکهای را به همراه انواع خورشها مانند خورش قیمه یا خورش فسنجان سرو کنید.
۱۰ مورد از خواص هویج پلو با مرغ تکه ای
منبع خوب پروتئین
سرشار از ویتامین A
تقویت سیستم ایمنی بدن
بهبود سلامت چشم
کمک به هضم غذا
پیشگیری از یبوست
کنترل قند خون
کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی
بهبود سلامت پوست و مو
مناسب برای تمام گروههای سنی