راز خوشمزگی کوفته دال عدس و فوت و فن کوفته دال عدس خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی دسر هلو و نکات تهیه دسر هلو خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی دسر هلو و نکات تهیه دسر هلو خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی دسر هلو راز خوشمزگی دسر هلو و نکات تهیه دسر هلو خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. تنوع دسر ها بسیار زیاد است و …

راز خوشمزگی املت راتاتویی و فوت و فن املت راتاتویی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی املت راتاتویی و فوت و فن املت راتاتویی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی املت راتاتویی راز خوشمزگی املت راتاتویی و فوت و فن املت راتاتویی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. املت راتاتویی یک غذای خوشمزه …

راز خوشمزگی املت شکاری و فوت و فن املت شکاری خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی املت شکاری و فوت و فن املت شکاری خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی املت شکاری راز خوشمزگی املت شکاری و فوت و فن املت شکاری خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. املت شکاری یک غذای …

راز خوشمزگی کوفته دال عدس

راز خوشمزگی کوفته دال عدس و فوت و فن کوفته دال عدس خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی کوفته دال عدس و فوت و فن کوفته دال عدس خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

کوفته دال عدس، این غذای ساده و در عین حال خوشمزه، ریشه در فرهنگ غذایی غنی خاورمیانه و مدیترانه دارد. دال عدس به عنوان یکی از قدیمی‌ترین حبوبات شناخته شده، از دیرباز در تهیه انواع غذاها، از جمله کوفته، مورد استفاده قرار می‌گرفته است. ترکیب دال عدس پخته شده با ادویه‌ها و سبزیجات معطر، خمیر لطیفی را ایجاد می‌کند که به شکل کوفته درآمده و در روغن سرخ می‌شود یا در سس می‌پزد. این غذا، به ویژه در ترکیه و کشورهای عربی محبوبیت بالایی دارد و در مناسبت‌های مختلف و به عنوان یک وعده غذایی کامل یا پیش‌غذا سرو می‌شود. امروزه، کوفته دال عدس به دلیل ارزش غذایی بالا و طعم بی‌نظیر، جایگاه ویژه‌ای در سفره‌های ایرانی نیز پیدا کرده است.

مواد اولیه برای تهیه کوفته دال عدس (۴ نفر)

دال عدس: ۲۵۰ گرم

پیاز: ۱ عدد متوسط

بلغور گندم: ۱۰۰ گرم

سبزیجات معطر (جعفری، گشنیز، نعناع): ۱۵۰ گرم

ادویه‌ها (نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، زیره): به میزان لازم

آرد نخودچی: ۲ قاشق غذاخوری

روغن سرخ‌کردنی: به میزان لازم

مرحله به مرحله با طرز تهیه کوفته دال عدس

دال عدس را از شب قبل خیس کنید و سپس بپزید تا کاملا نرم شود.

پیاز را ریز خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود.

بلغور گندم را با آب جوش خیس کنید و بگذارید حدود ۳۰ دقیقه بماند تا نرم شود.

سبزیجات معطر را پاک کرده و ریز خرد کنید.

دال عدس پخته شده، پیاز داغ، بلغور نرم شده، سبزیجات خرد شده، ادویه‌ها و آرد نخودچی را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید و خوب ورز دهید تا خمیر یکدستی حاصل شود.

از خمیر به اندازه یک گردو برداشته و در دست به شکل کوفته گرد کنید.

کوفته‌ها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند.

کوفته‌های سرخ شده را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود.

کوفته‌های دال عدس آماده سرو هستند. می‌توانید آن‌ها را با نان، سس گوجه‌فرنگی یا ماست میل کنید.

راز خوشمزگی کوفته دال عدس

راز خوشمزگی کوفته دال عدس در استفاده از مواد اولیه با کیفیت و تازه، و همچنین رعایت نکات زیر است:

خیس کردن دال عدس از شب قبل، باعث می‌شود پخت آن سریع‌تر انجام شود و نفخ کمتری ایجاد کند.

استفاده از بلغور گندم، به کوفته‌ها انسجام بیشتری می‌دهد و از وا رفتن آن‌ها جلوگیری می‌کند.

سبزیجات معطر تازه، عطر و طعم بی‌نظیری به کوفته‌ها می‌بخشند.

ادویه‌ها را به میزان دلخواه و با توجه به ذائقه خود تنظیم کنید.

سرخ کردن کوفته‌ها در روغن داغ و به مدت کافی، باعث می‌شود آن‌ها ترد و برشته شوند.

نکات تکمیلی

می‌توانید به جای سرخ کردن، کوفته‌ها را در سس گوجه‌فرنگی بپزید.

برای تنوع، می‌توانید از مغز گردو یا کشمش در داخل کوفته‌ها استفاده کنید.

کوفته دال عدس را می‌توانید به عنوان یک غذای گیاهی کامل یا به همراه برنج سرو کنید.

۱۰ مورد از خواص کوفته دال عدس

منبع غنی پروتئین گیاهی

حاوی فیبر بالا و کمک به هضم غذا

کاهش کلسترول خون

تنظیم قند خون

تقویت سیستم ایمنی بدن

بهبود سلامت قلب

کمک به کاهش وزن

منبع آهن و پیشگیری از کم‌خونی

حاوی ویتامین‌ها و مواد معدنی ضروری

مناسب برای افراد گیاهخوار و وگان

آخرین بروز رسانی در : شنبه 28 مهر 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الی مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.