راز خوشمزگی گراتن پاستا و فوت و فن گراتن پاستا خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی گل کلم و فوت و فن گل کلم خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی گل کلم و فوت و فن گل کلم خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی خوراک گل کلم راز خوشمزگی گل کلم و فوت و فن گل کلم خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. گل کلم، این …

راز خوشمزگی مربای نارنگی و فوت و فن مربای نارنگی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی مربای نارنگی و فوت و فن مربای نارنگی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی مربای نارنگی راز خوشمزگی مربای نارنگی و فوت و فن مربای نارنگی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. مربای نارنگی، همچون بسیاری …

راز خوشمزگی شیرینی مادلن و فوت و فن شیرینی مادلن خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی شیرینی مادلن و فوت و فن شیرینی مادلن خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی شیرینی مادلن راز خوشمزگی شیرینی مادلن و فوت و فن شیرینی مادلن خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. شیرینی مادلن، این کوچولوهای …

راز خوشمزگی گراتن پاستا

طرز تهیه پاستا طرز تهیه پاستا آلفردو رستورانی پاستا پستو الفردو گراتن مرغ و قارچ سس سفید پاستا پاستا آرابیاتا پاستا با سس بشامل گراتن سیب زمینی

راز خوشمزگی گراتن پاستا و فوت و فن گراتن پاستا خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

گراتن پاستا (یا ماکارونی گراتن) از خوش طعم‌ترین غذاهایی است که با پاستا، انواع سس‌ها و پنیرهای گوناگون تهیه می‌شود. گراتن، که ریشه در آشپزی فرانسه دارد، به شیوه‌های متفاوتی پخته می‌شود. در تهیه انواع مختلف گراتن ماکارونی، معمولاً از ترکیباتی نظیر گوشت، مرغ، انواع سبزیجات و پنیر پیتزا به همراه سس بشامل استفاده می‌گردد.

مواد لازم برای تهیه گراتن ماکارونی با سوسیس

ماکارونی فرمی ۱ بسته

سیب زمینی ۳ عدد متوسط

سوسیس کوکتل (یا سوسیس دلخواه) ۵ عدد

بادمجان ۳ عدد متوسط

قارچ ۱۰ عدد

فلفل دلمه‌ای نصف ۱ عدد فلفل متوسط

آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری

نمک، فلفل سیاه و پودر آویشن به مقدار لازم

روغن مایع به مقدار لازم

شیر ۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار

آرد سفید ۲ قاشق غذاخوری

کره ۱ قاشق غذاخوری

پنیر پیتزا یا پارمسان به مقدار دلخواه

طرز تهیه گراتن ماکارونی با سوسیس

برای شروع تهیه گراتن پاستا با سوسیس ایتالیایی، بادمجان و سیب زمینی، ابتدا فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کرده و گرم کنید. بادمجان‌ها را پوست کنده و به شکل حلقه‌هایی برش دهید. سپس کمی نمک روی بادمجان‌ها بپاشید و بعد از ۲۰ تا ۳۰ دقیقه، آنها را آبکشی کنید تا تلخی‌شان از بین برود. سیب زمینی‌ها را نیز پوست بکنید و به شکل ورقه‌های نازک ببرید. پوست سوسیس‌ها را جدا کرده و آنها را به شکل حلقه‌ای خرد کنید. فلفل دلمه‌ای را نیز به صورت خلالی ریز خرد کنید.

در مرحله بعدی، قارچ‌ها را شسته و به صورت ورقه‌ای برش دهید. در یک تابه، مقداری روغن یا کره بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. سپس قارچ‌ها را در تابه بریزید و کمی آبلیمو به آنها اضافه کنید تا رنگشان تیره نشود. حرارت را روی متوسط یا بالا تنظیم کنید تا قارچ‌ها آب نیندازند. پس از سرخ شدن قارچ‌ها، آنها را از تابه خارج کرده و کنار بگذارید.

کف تابه‌ای که قارچ‌ها را در آن سرخ کرده‌اید را با دستمال تمیز کنید. دوباره کمی روغن در تابه ریخته و سیب زمینی‌های ورقه‌ای را در آن سرخ کنید. لازم نیست که سیب زمینی‌ها طلایی شوند؛ کافیست کمی تفت داده شوند. بعد از آن بادمجان‌ها را سرخ کرده و در نهایت فلفل دلمه‌ای را برای چند ثانیه تفت دهید و از تابه خارج کنید.

در مرحله بعدی تهیه گراتن، در همان تابه کمی روغن بریزید و سوسیس‌ها را تفت دهید تا کمی طلایی شوند. سپس قارچ و فلفل دلمه‌ای سرخ شده را به تابه اضافه کنید. کمی نمک، پودر آویشن و فلفل سیاه به مواد اضافه کنید و بعد از یک یا دو دقیقه حرارت را خاموش کنید.

در یک قابلمه، آب بریزید و روی حرارت بالا بگذارید تا جوش بیاید. کمی روغن و نمک (و در صورت تمایل کمی زردچوبه) به آب اضافه کنید. پس از جوش آمدن آب، ماکارونی را در قابلمه بریزید و بر اساس دستورالعمل بسته‌بندی آن بپزید تا بیش از حد نرم نشود. سپس ماکارونی را آبکش کرده و آب سرد روی آن بریزید تا پخت آن متوقف شود و نچسبد.

در مرحله بعدی تهیه گراتن، در یک قابلمه کوچک، کره را روی حرارت ذوب کنید. آرد سفید الک شده را اضافه کرده و تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود. شیر را به آرامی اضافه کنید و مداوم هم بزنید تا سس گلوله نشود.

حرارت را کاهش دهید و اجازه دهید سس شما غلیظ شود. کمی فلفل سیاه و نمک به سس اضافه کنید. وقتی سس غلیظ شد، حرارت را خاموش کنید.

در این مرحله، وقتی تمام مواد گراتن آماده شدند، کف و دیواره‌های یک قالب را با کمی کره یا روغن چرب کنید. ابتدا ورقه‌های سیب زمینی سرخ شده را به عنوان لایه اول بچینید. روی آنها یک لایه پاستا بریزید. سپس لایه‌های بادمجان سرخ شده، مخلوط سوسیس، قارچ و فلفل دلمه‌ای، سس سفید و کمی پنیر پیتزا اضافه کنید و این لایه‌ها را تا اتمام مواد تکرار کنید. روی لایه آخر کمی پودر ریحان خشک و پنیر پیتزا یا پارمزان و مقداری سس بشامل بریزید.

در مرحله نهایی، قالب را در فر بگذارید و ۳۰ دقیقه صبر کنید تا گراتن بپزد. برای طلایی شدن روی گراتن، در ۵ دقیقه آخر گریل فر را روشن کنید. سپس ظرف را از فر خارج کرده و گراتن را گرم سرو نمایید.

مواد لازم برای تهیه گراتن پاستا با مرغ و قارچ

ماکارونی فرمی ۱ بسته

سینه مرغ ۱ عدد متوسط

هویج ۱ عدد

فلفل دلمه‌ای ۱ عدد

پیاز ۱ عدد بزرگ

قارچ ۲۰۰ گرم

آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری

کره ۵۰ گرم

شیر ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار

آرد ۲ قاشق غذاخوری

پنیر پیتزا و پنیر پارمسان به مقدار دلخواه

نمک و فلفل سیاه به مقدار دلخواه

زردچوبه، پاپریکا و فلفل قرمز به مقدار دلخواه

طرز تهیه گراتن پاستا با مرغ و قارچ

در مرحله اول تهیه گراتن پاستا با مرغ و قارچ، مرغ را بشویید و به شکل مکعبی یا نوارهایی خرد کنید. قارچ‌ها را نیز شسته و اسلایس کنید و روی آنها کمی آبلیمو بچکانید تا رنگشان تغییر نکند. شیر را نیز در دمای اتاق قرار دهید.

در ادامه، پیاز را پوست کنید و به صورت خلالی باریک یا ریز خرد نمایید. در یک قابلمه، مقداری روغن ریخته و پیازهای خرد شده را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا سبک و طلایی شوند. زردچوبه، فلفل سیاه و فلفل قرمز را به آن افزوده و تفت دهید تا خامی ادویه‌ها گرفته شود. مرغ‌های خرد شده را به مخلوط پیاز اضافه کنید. هویج‌ها را نیز بشویید، پوست بکنید و خلالی یا نگینی خرد کنید و به مرغ و پیاز در حال تفت اضافه نمایید. درب قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید.

همزمان با پخت مرغ، فر را روشن و روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید تا گرم شود. فلفل دلمه‌ای‌ها را شسته و نگینی یا خلالی خرد کنید. در یک تابه دیگر، مقداری روغن یا کره بریزید و روی حرارت داغ کنید، سپس قارچ‌های آغشته به آبلیمو را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند. پس از آن فلفل دلمه‌ای را اضافه کرده و کمی تفت دهید ولی زیاد سرخ نکنید تا تلخ نشوند.

پس از سرخ شدن فلفل دلمه‌ای و قارچ، پودر فلفل پاپریکا و پودر آویشن را به آنها اضافه کنید. مخلوط قارچ و فلفل دلمه‌ای را به مرغ‌های در حال پخت بیفزایید. اگر مایع مرغ کم شده، به اندازه نصف یا یک سوم لیوان آب اضافه کنید. مرغ‌ها باید در کل ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزند تا نرم شوند.

در مرحله بعدی تهیه گراتن، آب را در یک قابلمه به اندازه کافی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید. نمک و روغن به قابلمه اضافه کنید و پس از جوش آمدن آب، پاستا را در آن بریزید و به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه بجوشانید. سپس پاستا را آبکش کرده و در صورت چسبندگی، با آب سرد بشویید.

برای درست کردن سس سفید، در یک شیرجوش یا ظرف مناسب، کره را ذوب کنید. سپس آرد الک شده را اضافه کرده و تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود. شیر را به تدریج اضافه کرده و هم بزنید تا سس گلوله نشود و قوام پیدا کند. به سس کمی فلفل سیاه و نمک اضافه کنید و بعد از غلظت پیدا کردن، حرارت را خاموش کنید.

کف قالبی که می‌خواهید گراتن را در آن درست کنید، کمی سس سفید بریزید. سپس یک لایه پاستای آبکش شده، مقداری از مخلوط مرغ و قارچ اضافه کنید و با کفگیر پخش کنید. این لایه‌ها را تکرار کنید تا مواد تمام شود. در آخر، روی گراتن به میزان دلخواه پنیر پیتزا و پارمسان بریزید.

قالب را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر بگذارید تا گراتن بپزد. در آخر، گریل را برای ۵ دقیقه روشن کنید تا روی گراتن طلایی شود. گراتن پاستا با مرغ و قارچ آماده سرو است.

راز خوشمزگی گراتن پاستا با مرغ و قارچ

برای تزئین گراتن پاستا با مرغ و قارچ، می‌توانید از نیمه‌های گوجه گیلاسی استفاده نمایید.

همچنین، برای افزودن عطر و طعم بهتر، استفاده از سبزیجات معطر تازه و خرد شده بر روی گراتن ماکارونی با مرغ و قارچ مناسب است.

در تهیه سس بشامل، اضافه کردن یک قاشق خامه به منظور افزایش غلظت آن پیشنهاد می‌شود.

در صورت تمایل، می‌توانید از اضافه کردن پنیر به دستور تهیه گراتن صرف‌نظر کرده و فقط با استفاده از سس سفید آن را تهیه کنید.

استفاده از سبزیجات دیگر مانند ذرت و نخود فرنگی در مخلوط گراتن پاستا با مرغ و قارچ نیز گزینه مناسبی است.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 8 بهمن 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچُم و لینک مستقیم بلا مانع است.