راز خوشمزگی کوکو عدس و فوت و فن کوکو عدس خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی کیتو مرغ و فوت و فن کیتو مرغ خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی کیتو مرغ و فوت و فن کیتو مرغ خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی کیتو مرغ راز خوشمزگی کیتو مرغ و فوت و فن کیتو مرغ خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. کیتو مرغ، یک غذای …

راز خوشمزگی بیتی کباب و فوت و فن بیتی کباب خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی بیتی کباب و فوت و فن بیتی کباب خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی بیتی کباب راز خوشمزگی بیتی کباب و فوت و فن بیتی کباب خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. بیتی کباب، این غذای …

راز خوشمزگی شیرینی مادلن و فوت و فن شیرینی مادلن خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی شیرینی مادلن و فوت و فن شیرینی مادلن خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی شیرینی مادلن راز خوشمزگی شیرینی مادلن و فوت و فن شیرینی مادلن خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. شیرینی مادلن، این کوچولوهای …

راز خوشمزگی کوکو عدس

کوکوی عدس خام کتلت عدس جواد جوادی کوکو عدس رژیمی کوکوی عدس با ماست کتلت عدس بدون سیب زمینی کوکوی عدس و گردو کوکو عدس نی نی سایت کوکوی دال عدس با سیب زمینی

راز خوشمزگی کوکو عدس و فوت و فن کوکو عدس خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

کوکوی عدس، یک غذای لذیذ و مغذی است که دارای دستور پختی ساده می‌باشد. تهیه این کوکو بدون هیچ پیچیدگی خاصی انجام می‌شود و با داشتن مواد لازم، به آسانی در خانه قابل پخت است. در این مقاله، می‌خواهیم به شرح دو روش آسان برای پخت کوکوی عدس، هم با سیب زمینی و هم بدون سیب زمینی بپردازیم. برای کسانی که قصد دارند برای نخستین بار این غذا را درست کنند، پیشنهاد می‌کنیم تا پایان این مطلب همراه ما باشند.

مواد لازم برای تهیه کوکو عدس بدون سیب زمینی

عدس یک پیمانه

پیاز یک عدد

تخم مرغ ۳ عدد

رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری

جعفری خورد شده یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

پودر سیر به مقدار لازم (اختیاری)

روغن سرخ کردنی به مقدار لازم

طرز تهیه کوکو عدس بدون سیب زمینی

برای تهیه کوکو عدس، ابتدا باید عدس‌ها را از چند ساعت قبل در ظرفی مناسب خیس کنید. حداقل ۲ لیوان آب به عدس‌ها اضافه نمایید و اجازه دهید تا عدس‌ها کاملا خیس بخورند و نفخشان گرفته شود. بهترین حالت این است که عدس‌ها از شب قبل در آب خیسانده شوند. پس از خیس خوردن کافی، عدس‌ها را آبکش کنید.

در مرحله بعدی، عدس‌ها را بپزید. قابلمه‌ای که عدس و آب در آن است را روی شعله قرار دهید و کمی نمک به آن اضافه کنید. برای پخت کامل عدس‌ها حدوداً ۳۰ تا ۴۵ دقیقه زمان نیاز است، ولی مدت زمان دقیق بستگی به نوع و تازگی عدس دارد. پس از پخت، عدس‌ها را دوباره آبکشی کنید تا برای تهیه کوکو عدس بدون سیب زمینی آماده باشند.

در مرحله سوم، پیاز را رنده کنید و آب اضافی آن را گرفته و در ظرف مناسبی قرار دهید. اکنون تخم مرغ، رب گوجه فرنگی و ادویه‌هایی مانند نمک، فلفل، زردچوبه و پودر سیر را اضافه کنید و مواد را به خوبی با یکدیگر ترکیب نمایید تا مخلوط یکدستی حاصل شود.

در این مرحله، عدس‌ها را کوبیده و به مخلوط پیاز و سایر مواد اضافه کنید. مایه کوکو را خوب هم بزنید تا سفت شود. اگر مایه کوکو زیادی شل بود، کمی آرد سوخاری اضافه کنید، ولی این کار را تدریجاً و با هم زدن انجام دهید.

مایه کوکو حالا آماده است. برای سرخ کردن آن، یک تابه نچسب با مقدار مناسبی روغن روی حرارت قرار دهید. مقداری از مایه کوکو را در کف دستتان گرد کنید و به آرامی در روغن قرار دهید. مراقب باشید که حرارت کم باشد تا کوکو در داخل خام نماند. پس از سرخ شدن، کوکو را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. کوکو را می‌توانید همراه با نان یا بدون نان سرو کنید.

مواد لازم برای تهیه کوکو عدس با سیب زمینی

سیب زمینی ۳ عدد (بزرگ)

عدس ۱ پیمانه

پیاز ۱ عدد

تخم مرغ ۱ عدد

سیر ۱ حبه (اختیاری)

آرد سوخاری ۱ قاشق غذاخوری

پودر تخم گشنیز به مقدار لازم (اختیاری)

نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

روغن سرخ کردنی به مقدار لازم

طرز تهیه کوکو عدس با سیب زمینی

برای تهیه کوکو عدس با سیب زمینی، همانند دستور پخت قبل، ابتدا باید عدس‌ها را به مدت چند ساعت در آب خیسانده تا نفخ آنها گرفته شود.

سپس عدس‌ها را همراه با آب روی اجاق گاز قرار دهید تا بپزند. مراقب باشید تا پوست عدس‌ها در هنگام پخت جدا نشود و آنها را در زمان مناسب از روی حرارت بردارید.

در مرحله سوم، پیاز و سیب زمینی را رنده کنید. در این دستور پخت، نیازی به پختن سیب زمینی‌ها نیست و آنها را به صورت خام رنده می‌کنیم. پیاز را نیز با طرف ریز رنده برش دهید. اگر مخلوط سیب زمینی و پیاز آبکی شد، آب آن را جدا کنید تا مایه کوکو غلظت مناسبی داشته باشد.

سپس تمام مواد را با هم مخلوط کنید. اگر دستگاه غذاساز در دسترس ندارید، می‌توانید این کار را با دست یا گوشت کوب انجام دهید. سیب زمینی و پیاز رنده شده، تخم مرغ، عدس‌ها و ادویه‌های لازم مانند نمک، فلفل و زردچوبه را با هم ترکیب کنید. در صورت تمایل می‌توانید تم گشنیز نیز اضافه کنید. اگر مایه کوکو شل بود، به تدریج آرد سوخاری اضافه کنید.

در مرحله پایانی، کوکو عدس را سرخ کنید. در یک تابه با مقدار مناسب روغن، مایه کوکو را به شکل دلخواه (مثلث، دایره یا بیضی) درست کنید و در روغن قرار دهید. حرارت را ملایم نگه دارید تا کوکوها کاملا بپزند و داخل آنها خام نماند.

راز خوشمزگی کوکو عدس

کوکو عدس، یک غذای سالم و مناسب برای رژیم‌های غذایی است. پیشنهاد می‌شود این کوکو با کمترین میزان روغن تهیه شود و برای خارج کردن روغن اضافی، پس از پخت، کوکو را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

سرو کوکو عدس در حالت داغ، برای بهترین طعم توصیه می‌شود.

در دستور تهیه کوکو عدس می‌توانید از پودر تخم گشنیز استفاده کنید که به کوکو طعم دلپذیری می‌بخشد.

هنگام پختن عدس، دقت کنید که عدس‌ها آنقدر پخته شوند که پوستشان جدا نشود. پس در زمان مناسب، عدس‌ها را از روی شعله بردارید.

در صورت تمایل، از سبزیجات معطر نیز در مایه کوکو استفاده کنید تا طعم و عطر آن افزایش یابد.

کوکو عدس را می‌توانید با سبزیجاتی مانند کاهو و چاشنی‌هایی نظیر خیارشور و همراه با نان سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 8 بهمن 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچُم و لینک مستقیم بلا مانع است.