راز خوشمزگی سوپ سیب زمینی و فوت و فن سوپ سیب زمینی خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی دلمه و فوت و فن دلمه برگ مو با سرکه و شکر

راز خوشمزگی دلمه و فوت و فن دلمه برگ مو با سرکه و شکر

راز خوشمزگی دلمه راز خوشمزگی دلمه و فوت و فن دلمه برگ مو با سرکه و شکر و نکات پخت دلمه برگ مو در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. …

راز خوشمزگی سالاد ایچ و فوت و فن سالاد ایچ خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی سالاد ایچ و فوت و فن سالاد ایچ خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی سالاد ایچ راز خوشمزگی سالاد ایچ و فوت و فن سالاد ایچ خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. سالاد ایچ یا “Eech” …

راز خوشمزگی زیره جوش و فوت و فن زیره جوش خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی زیره جوش و فوت و فن زیره جوش خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی زیره جوش راز خوشمزگی زیره جوش و فوت و فن زیره جوش خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. زیره جوش، این نوشیدنی …

راز خوشمزگی سوپ سیب زمینی

سوپ سیب زمینی دکتر کرمانی سوپ سیب زمینی رستورانی طرز تهیه سوپ سیب زمینی و هویج سوپ سیب زمینی و گوجه سوپ سیب زمینی بدون شیر سوپ سیب زمینی رژیمی سوپ سیب زمینی و هویج و قارچ سوپ سیب زمینی و مرغ

راز خوشمزگی سوپ سیب زمینی و فوت و فن سوپ سیب زمینی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

سوپ، گزینه‌ای ساده و مناسب برای پیش غذای گرم است که در سراسر دنیا طرفداران زیادی دارد. تقریبا در هر کشوری، نوعی سوپ مختص به خود را می‌توان یافت. به عنوان مثال، سوپ سیب زمینی در ایرلند از محبوبیت بالایی برخوردار است و معمولاً با استفاده از میگوی خرد شده سرو می‌شود.

مواد لازم برای تهیه سوپ سیب زمینی

سیب زمینی ۲ عدد

هویج ۱ عدد

شیر ۲ لیوان

جعفری نصف پیمانه

جو پرک ۱ پیمانه

آب مرغ ۴ لیوان

پیاز ۱ عدد

آرد ۲ قاشق غذاخوری

کره ۵۰ گرم

نمک به میزان لازم

فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه سوپ زمینی

برای شروع پخت سوپ، ابتدا یک قابلمه متناسب با درب را روی اجاق گرم کنید و ۵۰ گرم کره و ۲ قاشق غذاخوری آرد را در آن ترکیب و هم بزنید. در ظرف دیگری، ۱ پیاز را خرد کرده و به قابلمه افزوده و تفت دهید.

در ظرف دیگری، ۲ سیب زمینی و ۱ هویج را خرد کرده و پس از تفت دادن پیاز، سیب زمینی و هویج خرد شده، ۱ پیمانه جو پرک، مقدار لازم نمک و فلفل سیاه و در نهایت ۴ لیوان آب مرغ را به قابلمه اضافه کرده و درب آن را ببندید و بگذارید تا ۱ ساعت روی حرارت بپزد.

پس از گذشت ۱ ساعت، درب قابلمه را بردارید و با یک همزن دستی تمام مواد (سیب زمینی، هویج، جو پرک) را خوب مخلوط کرده تا یکدست شوند. سپس ۲ لیوان شیر و نصف پیمانه جعفری اضافه کنید، درب قابلمه را ببندید و به مدت ۳۰ دقیقه بگذارید سوپ بپزد.

پس از ۳۰ دقیقه، درب قابلمه را بردارید و سوپ سیب زمینی آماده شده را در ظرف سرو بریزید. امیدوارم از این دستور پخت لذت برده باشید.

راز خوشمزگی سوپ سیب زمینی

شما می‌توانید به جای استفاده از کره، روغن را به عنوان جایگزین در نظر بگیرید.

این سوپ انعطاف‌پذیری زیادی دارد و شما می‌توانید بر اساس سلیقه خود، هر نوع سبزیجاتی که دوست دارید به آن اضافه کنید.

برای اینکه مواد سوپ کاملاً یکدست و نرم شوند، می‌توانید از میکسر استفاده کنید.

برای تجربه طعمی عالی و دلپذیر، توصیه می‌شود که از جعفری تازه و آب مرغ تازه استفاده نمایید.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 7 بهمن 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الی مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.