راز خوشمزگی چوروس و فوت و فن چوروس خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی شیرینی پنجره ای و راهکار برای ترد شدن نان پنجره ای
راز خوشمزگی شیرینی پنجره ای راز خوشمزگی شیرینی پنجره ای و راهکار برای ترد شدن نان پنجره ای در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. شیرینی پنجرهای یکی از شیرینیهای …
راز خوشمزگی خورش گوشت چرخ کرده و فوت و فن خورش گوشت چرخ کرده
راز خوشمزگی خورش گوشت چرخ کرده راز خوشمزگی خورش گوشت چرخ کرده و فوت و فن خورش گوشت چرخ کرده در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. خورش …
راز خوشمزگی پنیر لیقوان و نکات تهیه پنیر خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی پنیر لیقوان راز خوشمزگی پنیر لیقوان و نکات تهیه پنیر خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. عموماً وقتی صحبت از اسرار میشود، ذهنها ناخودآگاه …
راز خوشمزگی چوروس
راز خوشمزگی چوروس و فوت و فن چوروس خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
ما معتقدیم که چوروس یکی از عالیترین شیرینیهای دنیا است، بهخصوص وقتی که خودتان آن را از پایه تهیه کنید. ما شما را تشویق میکنیم که این دستور تهیه را امتحان کنید تا یکی از لذیذترین و خوشطعمترین چوروسها را برای خود و عزیزانتان درست کنید. چوروس با بافتی ترد در بیرون و نرم و مخملی در داخل، طعمی دارد که کمتر کسی میتواند به آن مقاومت کند!
مواد لازم
وانیل ۱/۴ قاشق سوپ خوری
۲ تخم مرغ ۳ عدد
۳ آب ۱ لیوان
۴ آرد ۱ لیوان
۵ شکر ۱ قاشق غذاخوری
۶ کره یا روغن جامد ۵۰ گرم
طرز تهیه چوروس اسپانیایی
مواد لازم برای تهیه چوروس به روشی دیگر
کره ۴ قاشق غذاخوری
آرد ۲ لیوان
آب ۱ لیوان
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱/۲ لیوان
نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
پودر دارچین ۱ قاشق چایخوری
اسانس وانیل چند قطره
طرز تهیه چوروس به روشی دیگر
کره، آب، نمک و شکر را داخل یک قابلمه ریخته و بر روی شعله قرار دهید. هم بزنید تا مایع به نقطه جوش برسد.
پس از آن، آرد و عصاره وانیل را افزوده و برای حدود ۱ دقیقه روی حرارت کم هم بزنید تا خمیر به خوبی شکل گیرد.
قابلمه را از روی شعله برداشته و بگذارید خمیر مقداری خنک شود، سپس تخممرغها را یکی یکی اضافه کنید.
بعد از افزودن هر تخم مرغ، با قاشق به خوبی هم بزنید تا تخممرغ کاملاً در خمیر جذب شود و خمیری نرم و یکدست حاصل شود.
روغن را در یک قابلمه دیگر ریخته و روی حرارت متوسط گرم کنید، سپس خمیر را داخل قیفی با سری ماسورهدار بریزید.
قیف را بالای قابلمه نگه داشته و با فشار دادن خمیر، آن را به بیرون هدایت کنید.
زمانی که حدود ۱۰ سانتیمتر از خمیر بیرون آمد، با استفاده از قیچی آن را ببرید و در روغن داغ بیاندازید. با قاشق به طور مداوم شیرینی را حرکت دهید تا به طور یکنواخت سرخ شود.
پس از سرخ شدن، شیرینی را روی دستمال کاغذی بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
شکر و پودر دارچین را مخلوط کرده و روی سینی پخش کنید، سپس شیرینیها را داخل آن بغلتانید و آماده سرو کنید.