;
راز خوشمزگی چوروس و فوت و فن چوروس خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی کباب فلفلی و فوت و فن کباب فلفلی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی کباب فلفلی و فوت و فن کباب فلفلی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی کباب فلفلی راز خوشمزگی کباب فلفلی و فوت و فن کباب فلفلی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. کباب فلفلی، نوعی از کباب‌های …

راز خوشمزگی پیراشکی گوشت و نکات پخت پیراشکی گوشت خوشمزه

راز خوشمزگی پیراشکی گوشت و نکات پخت پیراشکی گوشت خوشمزه

راز خوشمزگی پیراشکی گوشت راز خوشمزگی پیراشکی گوشت و نکات پخت پیراشکی گوشت خوشمزه در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. روش تهیه پیراشکی گوشت برای دوستداران انواع پیراشکی بسیار …

راز خوشمزگی خورشت هلو و نکات پخت خورشت هلو شمالی

راز خوشمزگی خورشت هلو و نکات پخت خورشت هلو شمالی

راز خوشمزگی خورشت هلو راز خوشمزگی خورشت هلو و نکات پخت خورشت هلو شمالی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. خورش هلو یکی از خورش‌های مشهور و مجلسی در …

راز خوشمزگی چوروس

طرز تهیه چوروس بدون قیف طرز تهیه چوروس نی نی سایت طرز تهیه چوروس ساده طرز تهیه شیرینی چوروس به خانه برمیگردیم طرز تهیه چوروس با روغن مایع طرز تهیه چوروس در فر چوروس در تهران طرز تهیه چوروس سیب زمینی

راز خوشمزگی چوروس و فوت و فن چوروس خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

ما معتقدیم که چوروس یکی از عالی‌ترین شیرینی‌های دنیا است، به‌خصوص وقتی که خودتان آن را از پایه تهیه کنید. ما شما را تشویق می‌کنیم که این دستور تهیه را امتحان کنید تا یکی از لذیذترین و خوش‌طعم‌ترین چوروس‌ها را برای خود و عزیزانتان درست کنید. چوروس با بافتی ترد در بیرون و نرم و مخملی در داخل، طعمی دارد که کمتر کسی می‌تواند به آن مقاومت کند!

مواد لازم

وانیل ۱/۴ قاشق سوپ خوری

۲ تخم مرغ ۳ عدد

۳ آب ۱ لیوان

۴ آرد ۱ لیوان

۵ شکر ۱ قاشق غذاخوری

۶ کره یا روغن جامد ۵۰ گرم

طرز تهیه چوروس اسپانیایی

برای آماده‌سازی پوشش روی چوروس، نصف پیمانه شکر و مقداری دارچین را در یک بشقاب مخلوط کرده و کنار می‌گذاریم.

روغن گیاهی یا کره را در قابلمه‌ای بزرگ یا تابه‌ای عمیق تا دمای ۳۶۰ درجه فارنهایت (تقریباً ۱۸۰ درجه سانتیگراد) حرارت می‌دهیم. در همین حین، خمیر را آماده می‌کنیم.

آب، کره، شکر و نمک را در یک قابلمه بزرگ گذاشته و بر روی حرارت متوسط تا زیاد به جوش می‌آوریم.

آرد را به آن اضافه کرده و روی حرارت کم می‌پزیم و به طور مداوم با کفگیر هم می‌زنیم تا مخلوط به خوبی یکدست شود.

این مخلوط را در کاسه‌ای بزرگ ریخته و اجازه می‌دهیم تا حدود ۵ دقیقه خنک شود.

پس از آن، وانیل و تخم مرغ را به مخلوط آرد اضافه کرده و فوراً با همزن برقی مخلوط می‌کنیم.

هم زدن مخلوط را ادامه می‌دهیم تا کاملا یکدست شود. (در ابتدا ممکن است مخلوط کمی جدا شود، اما به هم زدن ادامه دهید تا یکدست شود)

بعد، مخلوط آماده شده را داخل قیف قنادی با ماسوره ستاره‌ای می‌ریزیم. مخلوط را به صورت نوارهایی به اندازه دلخواه برش داده و در روغن داغ می‌اندازیم.

پس از سرخ شدن، چوروس‌ها را بر روی دستمال جاذب روغن یا کاغذ قرار می‌دهیم تا برای ۱۵ ثانیه روغن آن‌ها گرفته شود (بیشتر صبر نکنید تا شکر به خوبی به آن‌ها بچسبد).

سپس چوروس‌ها را به مخلوط شکر و دارچین منتقل کرده تا کاملاً پوشیده شوند.

این روند را برای باقیمانده خمیر تکرار می‌کنیم (دفعه‌ای بیش از ۵ عدد سرخ نکنید، و در صورت چسبیدن با انبر فلزی جدا کنید).

پس از چند دقیقه خنک شدن، چوروس آماده سرو است.

مواد لازم برای تهیه چوروس به روشی دیگر

کره ۴ قاشق غذاخوری

آرد ۲ لیوان

آب ۱ لیوان

تخم مرغ ۳ عدد

شکر ۱/۲ لیوان

نمک ۱/۴ قاشق چایخوری

پودر دارچین ۱ قاشق چایخوری

اسانس وانیل چند قطره

طرز تهیه چوروس به روشی دیگر

کره، آب، نمک و شکر را داخل یک قابلمه ریخته و بر روی شعله قرار دهید. هم بزنید تا مایع به نقطه جوش برسد.

پس از آن، آرد و عصاره وانیل را افزوده و برای حدود ۱ دقیقه روی حرارت کم هم بزنید تا خمیر به خوبی شکل گیرد.

قابلمه را از روی شعله برداشته و بگذارید خمیر مقداری خنک شود، سپس تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی اضافه کنید.

بعد از افزودن هر تخم مرغ، با قاشق به خوبی هم بزنید تا تخم‌مرغ کاملاً در خمیر جذب شود و خمیری نرم و یکدست حاصل شود.

روغن را در یک قابلمه دیگر ریخته و روی حرارت متوسط گرم کنید، سپس خمیر را داخل قیفی با سری ماسوره‌دار بریزید.

قیف را بالای قابلمه نگه داشته و با فشار دادن خمیر، آن را به بیرون هدایت کنید.

زمانی که حدود ۱۰ سانتی‌متر از خمیر بیرون آمد، با استفاده از قیچی آن را ببرید و در روغن داغ بیاندازید. با قاشق به طور مداوم شیرینی را حرکت دهید تا به طور یکنواخت سرخ شود.

پس از سرخ شدن، شیرینی را روی دستمال کاغذی بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

شکر و پودر دارچین را مخلوط کرده و روی سینی پخش کنید، سپس شیرینی‌ها را داخل آن بغلتانید و آماده سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 6 بهمن 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچُم و لینک مستقیم بلا مانع است.