راز خوشمزگی پلو یونانی و فوت و فن پلو یونانی خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی آش کدو سبز و فوت و فن آش کدو سبز خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آش کدو سبز و فوت و فن آش کدو سبز خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آش کدو سبز راز خوشمزگی آش کدو سبز و فوت و فن آش کدو سبز خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. آش …

راز خوشمزگی گل کلم و فوت و فن گل کلم خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی گل کلم و فوت و فن گل کلم خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی خوراک گل کلم راز خوشمزگی گل کلم و فوت و فن گل کلم خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. گل کلم، این …

راز خوشمزگی بیتی کباب و فوت و فن بیتی کباب خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی بیتی کباب و فوت و فن بیتی کباب خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی بیتی کباب راز خوشمزگی بیتی کباب و فوت و فن بیتی کباب خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. بیتی کباب، این غذای …

راز خوشمزگی پلو یونانی

پلو یونانی ساناز سانیا پلو یونانی برنامه دستپخت پلو یونانی بدون گوشت پلو یونانی با میگو پلو اسپانیایی پلو یونانی نی نی سایت پلو مکزیکی پلو سبزیجات مکزیکی

راز خوشمزگی پلو یونانی و فوت و فن پلو یونانی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

از نام این غذا، پلو یونانی، مشخص است که ریشه‌اش در فرهنگ یونان قرار دارد. در حالی که پلو در میان ایرانیان بسیار محبوب است، در دیگر کشورها با توجه به سلیقه غذایی مردم، میزان استفاده از پلو متفاوت است. پلو یونانی جزو آن دسته از غذاها است که نزد گیاه‌خواران طرفداران زیادی دارد و با حذف مرغ، به یک پلو کاملاً وگان تبدیل می‌شود. در این پلو از تنوع بالایی از سبزیجات استفاده می‌شود، به همین دلیل گاهی به آن پلو سبزیجات نیز گفته می‌شود. این غذا به دلیل داشتن مواد متنوع و مختلف، ظاهری رنگارنگ و عطر و بویی دلنشین دارد و کودکان نیز از خوردن آن لذت می‌برند. پلو یونانی به عنوان یک غذای شیک و مناسب برای مجالس شناخته می‌شود و گزینه‌ای عالی برای تدارک دیدن مهمانی‌ها به شمار می‌رود.

مواد لازم برای تهیه پلو یونانی

برنج ۳ پیمانه

فلفل دلمه‌ای سبز خرد شده ١/٢پیمانه

فلفل دلمه‌ای قرمز خرد شده ١/٢پیمانه

نخود فرنگی ١ لیوان

ذرت پخته شده ١ لیوان

قارچ خرد شده ۲ لیوان

فیله مرغ ۱۰ عدد

آب مرغ یا عصاره مرغ ۱ لیوان

کره ۵۰ گرم

پیاز ۲ لیوان

هویج ۲ الی ۳ عدد

زعفران ساییده شده به مقدار لازم

نمک و فلفل زردچوبه و پودر سیر و پاپریکا به مقدار لازم

طرز تهیه پلو یونانی

ابتدا فیله‌های مرغ را بشویید و تمیز کنید، سپس آن‌ها را به دو نیم تقسیم کرده و با استفاده از نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پاپریکا خوب ماساژ دهید و برای یک ساعت در یک ظرف محکم در بسته قرار دهید تا طعم‌دار شوند.

در تابه‌ای مقداری روغن بریزید و منتظر شوید تا گرم شود. پس از گرم شدن، قارچ‌های برش خورده و کمی آبلیمو را اضافه کنید و آن‌ها را تفت دهید تا آب آن‌ها کشیده شود، سپس قارچ‌ها را کنار بگذارید. در همان تابه، پیازهای خرد شده را با کمی زردچوبه و فلفل سیاه تفت دهید تا نرم شوند.

پس از نرم شدن پیازها، ذرت و نخود پخته شده، فلفل دلمه‌ای رنگی و سبز خرد شده، قارچ‌های تفت داده شده و هویج خرد شده یا رنده شده را اضافه کرده و خوب تفت دهید. در پایان، کمی نمک و پاپریکا اضافه کرده و سپس از روی حرارت بردارید.

برنج را با کمی نمک خیس کنید و سپس بپزید، با اضافه کردن کمی زردچوبه به آن رنگ خوبی به پلو یونانی بدهید. پس از پخت، آن را آبکش کنید، کف قابلمه روغن بریزید و ته دیگ قرار دهید. یک لایه برنج و یک لایه از مواد پلو را بریزید تا مواد تمام شود. عصاره مرغ را با آب جوش حل کرده و همراه با کره ذوب شده روی برنج بریزید و بگذارید ۴۵ دقیقه دم بکشد.

فیله‌های مرغ را پس از طعم‌دار شدن از یخچال خارج کنید، به شکل حلزونی رول کرده و با خلال دندان ثابت کنید. در تابه‌ای کمی روغن و زعفران بریزید تا داغ شود، سپس فیله‌های مرغ را سرخ کنید. زمانی که پلو یونانی آماده شد، فیله‌های مرغ را در کنار آن قرار دهید و هر دو را با هم سرو کنید.

راز خوشمزگی پلو یونانی

توصیه می‌شود که در پخت از سبزیجات تازه یخ‌زده به جای کنسروها استفاده کنید، چرا که سبزیجات کنسروی ممکن است در حین پخت له شوند و ظاهر غذا را تحت تأثیر قرار دهند.

همچنین، به جای استفاده از مرغ، امکان استفاده از گوشت چرخ‌کرده یا قیمه‌ای وجود دارد.

برای بهتر طعم‌دار شدن فیله‌ها، می‌توانید بنا به سلیقه خود، کمی شیر به مرینت اضافه کنید.

مدت زمان پخت فیله‌ها نباید زیاد باشد تا از سفت شدن آن‌ها جلوگیری شود.

استفاده از روغن زیتون یا کنجد توصیه می‌شود تا غذا سبک‌تر و سالم‌تر باشد.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 5 بهمن 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچُم و لینک مستقیم بلا مانع است.