;
راز خوشمزگی سوپ کرفس و فوت و فن سوپ کرفس خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی مرغ کره ای و نکات پخت مرغ کره ای خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی مرغ کره ای و نکات پخت مرغ کره ای خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی مرغ کره ای راز خوشمزگی مرغ کره ای و نکات پخت مرغ کره ای خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. مرغ کره‌ای به عنوان …

راز خوشمزگی کلوچه قندی و نکات پخت کلوچه قندی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی کلوچه قندی و نکات پخت کلوچه قندی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی کلوچه قندی راز خوشمزگی کلوچه قندی و نکات پخت کلوچه قندی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. تهیه کلوچه قندی بسیار آسان است و …

راز خوشمزگی باقالی پلو با ماهیچه و نکات باقالی پلو با ماهیچه خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی باقالی پلو با ماهیچه و نکات باقالی پلو با ماهیچه خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی باقالی پلو با ماهیچه راز خوشمزگی باقالی پلو با ماهیچه و نکات باقالی پلو با ماهیچه خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. باقالی …

راز خوشمزگی سوپ کرفس

سوپ کرفس و مرغ طرز تهیه سوپ کرفس و قارچ سوپ کرفس هندی سوپ کرفس و گوجه سوپ کرفس با ماست طرز تهیه سوپ کرفس و جو سوپ کرفس رژیمی سوپ کرفس مجلسی

راز خوشمزگی سوپ کرفس و فوت و فن سوپ کرفس خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

سوپ کرفس، غذایی است که نه تنها به صورت سنتی و مجلسی تهیه می‌شود بلکه با تغییر مواد، به یک انتخاب رژیمی تبدیل می‌شود.

این باور که غذاهای سالم به اندازه غذاهای فست فودی لذیذ نیستند، یک تصور نادرست است، به ویژه هنگام صحبت از کاهش وزن. این تصور اشتباه می‌گوید که برای کاهش وزن باید از غذاهای خوشمزه دوری کرد. با آموزش دستور پخت سوپ کرفس، می‌خواهیم این شایعات را رد کنیم.

در یک روز سرد زمستانی، اگر به دنبال غذایی ساده، مغذی و لذت‌بخش هستید، دستورالعمل سوپ کرفس خوشمزه و مجلسی ما را امتحان کنید.

مواد لازم برای تهیه سوپ کرفس ساده

کرفس: ۱ فنجان

سیر : ۲ یا ۳ حبه

پیاز: ۱/۲ فنجان

فلفل سبز : ۱ عدد

آب: ۱ و ۱/۲ فنجان

فلفل سیاه: ۱ قاشق چای‌خوری

روغن: ۱ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه سوپ کرفس ساده

اولین قدم، خرد کردن کرفس و برگ‌های آن به تکه‌های کوچک است.

سپس تابه‌ای را روی حرارت متوسط قرار دهید و مقادیری روغن، سیر خرد شده، پیاز، فلفل سبز و کرفس اضافه کرده و اجازه دهید ۲ تا ۳ دقیقه بپزد.

پس از نرم شدن کرفس، کل محتویات تابه را به ظرف دیگری منتقل کنید تا پوره‌ای از آن تهیه شود.

این پوره را مجدداً به قابلمه برگردانید و روی حرارت متوسط ادامه پخت دهید.

آب به همراه نمک و فلفل سیاه را به قابلمه اضافه کنید و خوب هم بزنید.

زمانی که سوپ به غلظت دلخواه رسید، حرارت را خاموش کنید. سوپ کرفس رستورانی شما آماده است. آن را با جعفری تزئین کرده و میل کنید.

مواد لازم برای تهیه سوپ کرفس و هویج

گوجه‌فرنگی نصف شده: ۴ عدد

کرفس: ۴۵ گرم، آن را به قطعات ۷ تا ۹ سانتی‌متری تقسیم کنید

پیاز درشت: ۱ عدد، آن را به ۴ قسمت تقسیم کنید

هویج متوسط خردشده: ۴ عدد

بلغور جو دوسر: ۲ فنجان کوچک

مخلوط سوپ (عدس، نخود، جو و غیره): ۱/۲ فنجان

ریحان تازه یا خشک (اختیاری): ۴ قاشق چای‌خوری

پونه کوهی (اختیاری): ۶ شاخه

آب اضافه: ۲ فنجان

پودر چیلی داغ: ۲ تا ۳ قاشق چای‌خوری

پودر سیر یا سیر تازه: ۲ قاشق چای‌خوری

زردچوبه: ۲ قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه: ۱/۴ قاشق چای‌خوری

دانه فلفل سیاه کامل: ۱/۴ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه سوپ کرفس و هویج

ابتدا همه سبزیجات را با آب خنک بشویید.

گوجه‌فرنگی‌ها را نیمه کنید بدون اینکه دانه‌های آن‌ها را خارج کنید، پیاز را به چهار بخش تقسیم نمایید و کرفس را به شکل نوارهای باریک خرد کنید. تکه‌های گوجه‌فرنگی را به تدریج داخل مخلوط‌کن بریزید و همین روند را برای کرفس، پیاز و مواد دیگر سوپ نیز انجام دهید. توصیه می‌شود که هر یک از مواد را به صورت جداگانه در مخلوط‌کن ریخته و پوره کنید.

سیر، پودر فلفل قرمز و سبزی‌های دلخواه را به مخلوط افزوده و هم بزنید.

پوره حاصل را به یک قابلمه منتقل کنید. برای رسیدن به غلظت مورد نظر، در صورت لزوم آب اضافه کنید. مواد را برای ۵ دقیقه هم بزنید تا جوش بیاید و از ته گرفتن جلوگیری شود. پس از شروع به جوش آمدن سوپ، حرارت را کاهش دهید.

دستور تهیه سوپ کرفس و هویج به اتمام رسیده است. امیدوارم لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه سوپ کرفس و سیب زمینی

کرفس: ۴۵ گرم

سیب زمینی: ۱ عدد (به عنوان غلیظ کننده اصلی سوپ، نقش مهمی بازی می‌کند)

کره گیاهی: به میزان لازم

خامه: نصف فنجان

سیر: ۲ حبه

جوز هندی (برای داشتن طعم بهتر، جوز هندی تازه را رنده کنید)

آب سبزیجات: اگر آب سبزیجات در دسترس ندارید، می‌توانید از آب ساده یا استاک سبزیجات آماده استفاده کنید.

نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

برگ‌های جعفری: برای تزئین سوپ

طرز تهیه سوپ کرفس و سیب زمینی

ابتدا کرفس و سیب زمینی را بپزید.

در یک تابه، کره را ذوب کنید. کرفس و سیر خرد شده را به آن اضافه کرده و در حرارت پایین به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید.

پس از آن، سیب زمینی پخته را به تابه اضافه کرده و مخلوط کنید.

آب معمولی یا آب سبزیجات به همراه نمک و فلفل به مخلوط اضافه کنید. درب قابلمه را ببندید تا مواد به خوبی پخته و طعم‌دار شوند.

پس از خاموش کردن اجاق، وقتی سوپ کمی سرد شد، آن را در مخلوط‌کن ریخته و تا زمانی که کاملاً نرم و مخلوط شود، میکس کنید.

محتویات مخلوط‌کن را مجدداً در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم گرم کنید. اگر لازم بود، می‌توانید کمی آب اضافه کنید تا غلظت سوپ به دلخواه شما برسد.

زمانی که سوپ داغ شد، خامه و پودر جوز هندی اضافه کرده، اجاق را خاموش کنید و خوب هم بزنید.

دستور پخت سوپ

کرفس و سیب زمینی اکنون کامل است. سوپ را با جعفری تزئین کرده و همراه با نان کروتون سرو کنید. نان کروتون، نان برشته‌ای است که به شکل مکعب‌های کوچک خرد شده و در سوپ‌ها و سالادها استفاده می‌شود.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 1 بهمن 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچُم و لینک مستقیم بلا مانع است.