راز خوشمزگی مارمالاد سیب و فوت و فن مارمالاد سیب خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی شیرینی مادلن و فوت و فن شیرینی مادلن خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی شیرینی مادلن و فوت و فن شیرینی مادلن خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی شیرینی مادلن راز خوشمزگی شیرینی مادلن و فوت و فن شیرینی مادلن خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. شیرینی مادلن، این کوچولوهای …

راز خوشمزگی مربای نارنگی و فوت و فن مربای نارنگی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی مربای نارنگی و فوت و فن مربای نارنگی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی مربای نارنگی راز خوشمزگی مربای نارنگی و فوت و فن مربای نارنگی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. مربای نارنگی، همچون بسیاری …

راز خوشمزگی آش کدو سبز و فوت و فن آش کدو سبز خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آش کدو سبز و فوت و فن آش کدو سبز خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آش کدو سبز راز خوشمزگی آش کدو سبز و فوت و فن آش کدو سبز خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. آش …

راز خوشمزگی مارمالاد سیب

طرز تهیه مارمالاد سیب برای شیرینی مشهدی مارمالاد سیب رزا منتظمی مارمالاد سیب خانم گلاور مارمالاد سیب رنده شده طرز تهیه مارمالاد سیب بدون شکر فیلم طرز تهیه مارمالاد سیب مارمالاد سیب و هویج مارمالاد سیب و دارچین

راز خوشمزگی مارمالاد سیب و فوت و فن مارمالاد سیب خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

مارمالاد، که نوعی مربای صاف و بدون تکه‌های میوه است، با پختن میوه‌ها تهیه می‌شود. اغلب، در تهیه مارمالاد، میوه‌ها با آب، شکر و پودر ژلاتین مخلوط می‌شوند. به دلیل پخت کمتر میوه‌ها در مارمالاد، عطر و طعم آن‌ها بیشتر حفظ می‌شود. مارمالاد سیب یکی از رایج‌ترین انواع مارمالاد‌ها در سرتاسر جهان است. این مارمالاد می‌تواند همراه با نان و کره به عنوان صبحانه مورد استفاده قرار گیرد و در تهیه انواع شیرینی‌های مربایی، پر کردن کیک و تزیین دسرها کاربرد داشته باشد. در این مقاله، روش تهیه مارمالاد سیب به همراه نکات کلیدی و ترفندهای مخصوص آن ارائه خواهد شد.

مواد لازم برای تهیه مارمالاد سیب

سیب: ۵۰۰ گرم

شکر: ۴۰۰ گرم

پودر ژلاتین: ۱ قاشق غذاخوری سرخالی

آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری سرخالی

زعفران دم کرده: به میزان لازم

طرز تهیه مارمالاد سیب

ابتدا، سیب‌ها را پوست گرفته، خرد کرده و درون قابلمه‌ای مناسب قرار دهید. به قابلمه یک لیوان آب اضافه کنید و آن را روی اجاق گاز قرار دهید تا سیب‌ها با بخار پخته شوند.

پس از پخت سیب‌ها، آن‌ها را به وسیله یک گوشتکوب برقی یا غذاساز پوره کنید. سپس، شکر و آبلیمو را به مخلوط اضافه کرده و قابلمه را روی حرارت متوسط اجاق گاز قرار دهید. مواد را هم بزنید تا شکر کاملاً حل شود قبل از اینکه پوره سیب شروع به جوشیدن کند. وقتی مواد شروع به جوشیدن کردند، حرارت را کاهش دهید و درب قابلمه را ببندید و بگذارید سیب به مدت بیست دقیقه بجوشد.

پودر ژلاتین را در دو قاشق آب سرد حل کنید و برای حل شدن کامل و شفاف شدن روی بخار کتری یا سماور در حال جوش قرار دهید؛ سپس آن را به همراه زعفران دم‌کرده غلیظ به قابلمه اضافه کنید. درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید مواد به مدت ده دقیقه دیگر با حرارت کم بجوشند.

در مرحله پایانی، اجاق گاز را خاموش کنید و مارمالاد را وقتی از حرارت افتاده، درون شیشه‌های خشک و تمیز بریزید و درب آن‌ها را محکم ببندید. توصیه می‌شود مارمالاد را در یخچال نگهداری کنید، جایی که می‌تواند تا یک سال ماندگاری داشته باشد.

راز خوشمزگی مارمالاد سیب

هنگام جوشاندن مارمالاد، از کشیدن قاشق روی دیواره‌های قابلمه خودداری کنید و هنگام ریختن آن در شیشه، لبه‌ها را تمیز نکنید؛ زیرا این کار می‌تواند باعث شکرک زدن مارمالاد شود.

مارمالاد سیب به تنهایی رنگ چندانی ندارد، بنابراین استفاده از رنگ خوراکی یا زعفران برای بهبود رنگ آن توصیه می‌شود.

مارمالاد را می‌توان در فریزر تا یک سال نگهداری کرد.

برای افزودن طعم به مارمالاد، می‌توانید در طی فرآیند پخت سیب با آب، دو یا سه چوب دارچین اضافه کنید و پس از پخت، آن‌ها را خارج سازید. استفاده از دارچین ممکن است موجب کدر شدن رنگ مارمالاد شود.

چون سیب طبیعتاً حاوی پکتین است، استفاده از ورق ژلاتین در تهیه مارمالاد اختیاری است.

به جای پودر ژلاتین، از ورق ژلاتین استفاده نکنید، زیرا این کار می‌تواند موجب کدر شدن مارمالاد شود.

مرحله پخت سیب با آب بسیار مهم است زیرا اضافه کردن شکر می‌تواند باعث سفت شدن سیب شود و پس از آن پخت کامل سیب دشوار می‌شود.

مارمالاد را هرگز داغ در ظرف نریزید؛ بهتر است اجازه دهید کاملاً خنک شود و سپس در ظرف مورد نظر بریزید.

مارمالاد سیب برای استفاده در شیرینی مربایی مناسب است. پس از استفاده از مارمالاد روی شیرینی، آن را در یک ظرف دربسته قرار دهید و بگذارید شبانه روز بماند تا رطوبت مارمالاد جذب شیرینی شود.

استفاده از قابلمه مسی می‌تواند به بهبود رنگ مارمالاد کمک کند. در صورت نداشتن قابلمه مسی، می‌توانید از قابلمه لعابی استفاده کنید.

برای بهبود رنگ و طعم مارمالاد سیب، می‌توانید آن را با میوه‌ها یا صیفی‌جات دیگری مانند هویج، پرتقال یا توت‌فرنگی تهیه کنید که طعم و رنگ متفاوتی به مارمالاد می‌بخشند.

اگر برای اولین بار می‌خواهید مارمالاد سیب تهیه کنید، می‌توانید با نصف مقدار مواد شروع کنید تا با اطمینان بیشتری آن را بپزید.

هرگز مارمالاد را در شیشه خیس یا مرطوب نریزید و از قاشق خیس استفاده نکنید، زیرا این کار می‌تواند باعث کپک زدن مارمالاد شود.

توجه داشته باشید که مارمالاد پس از خنک شدن غلیظ‌تر می‌شود، بنابراین از نگهداری بیش از حد آن روی حرارت خودداری کنید تا مانع شکرک زدن یا ایجاد حالت کشسانی در مارمالاد شوید.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 30 دی 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچُم و لینک مستقیم بلا مانع است.