راز خوشمزگی سوپ گشنیز و فوت و فن سوپ گشنیز خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی مربای نارنگی و فوت و فن مربای نارنگی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی مربای نارنگی و فوت و فن مربای نارنگی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی مربای نارنگی راز خوشمزگی مربای نارنگی و فوت و فن مربای نارنگی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. مربای نارنگی، همچون بسیاری …

راز خوشمزگی بیتی کباب و فوت و فن بیتی کباب خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی بیتی کباب و فوت و فن بیتی کباب خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی بیتی کباب راز خوشمزگی بیتی کباب و فوت و فن بیتی کباب خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. بیتی کباب، این غذای …

راز خوشمزگی کیتو مرغ و فوت و فن کیتو مرغ خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی کیتو مرغ و فوت و فن کیتو مرغ خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی کیتو مرغ راز خوشمزگی کیتو مرغ و فوت و فن کیتو مرغ خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. کیتو مرغ، یک غذای …

راز خوشمزگی سوپ گشنیز

 طرز تهیه سوپ گشنیز برای سرماخوردگی سوپ گشنیز با شیر و خامه سوپ گشنیز با برنج سوپ گشنیز نی نی سایت طرز تهیه سوپ گشنیز در طب سنتی سوپ گشنیز خانم گلاور طرز تهیه سوپ گشنیز و جعفری سوپ گشنیز بدون ماست

راز خوشمزگی سوپ گشنیز و فوت و فن سوپ گشنیز خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

سوپ گشنیز، یکی از غذاهای محبوب و سنتی ایرانی است که نه تنها طعمی لذیذ دارد بلکه از جنبه سلامتی نیز بسیار مفید است. این سوپ که در برخی شهرها مانند تبریز به عنوان سوپی مخصوص مناسبت‌های مهم به کار می‌رود، دارای طعم و مزه‌ای عالی است و به آش دوغ شباهت دارد. برای به دست آوردن طعمی فوق‌العاده، استفاده از گشنیز تازه توصیه می‌شود. سوپ گشنیز با استفاده از جوپرک به راحتی تهیه می‌شود و گزینه‌ای عالی برای وعده‌های سحری در ماه مبارک رمضان به شمار می‌رود.

مواد لازم برای تهیه سوپ گشنیز

سیر ۲ حبه

هویج ۱ عدد

آب مرغ ۲ پیمانه

گشنیز ۱۰۰ گرم

ماست ۵۰۰ گرم

آرد ۱ ق غذا خوری

عصاره مرغ ۱ عدد

جو پرک ۱۵۰ گرم

روغن مایع به مقدار لازم

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه سوپ گشنیز

برای تهیه این سوپ، شما می‌توانید از جو پوست کنده یا جو پرک استفاده کنید، اگرچه جو پرک طعم دلنشینی به سوپ می‌افزاید. ابتدا، جو پرک را در کمی آب سرد بریزید و اجازه دهید برای ۳۰ دقیقه خیس بخورد.

جو خیس شده را به همراه عصاره مرغ که در آب ولرم خیسانده‌اید، داخل قابلمه بریزید و بر روی حرارت بالا قرار دهید تا به جوش آید، سپس حرارت را کاهش دهید تا جو به خوبی پخته و لعاب‌دار شود. هویج‌ها را پوست بکنید، بشویید، رنده کرده و به جو در حال پخت اضافه کنید و نمک و فلفل سیاه بریزید.

سپس درب قابلمه را برای پخت مواد بگذارید. پس از پخت مواد، سیر رنده شده را اضافه کنید. گشنیزها را بشویید و در آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن‌ها خارج شود، سپس آن‌ها را روی تخته آشپزخانه ریز خرد کرده و کنار بگذارید. پس از پخت کامل جو و هویج، گشنیز خرد شده را اضافه کنید.

(استفاده از ماست ترش برای این سوپ توصیه می‌شود، در غیر این صورت، آب لیموی ترش را در حین پخت بریزید.) ماست را در کاسه ریخته و با همزن به خوبی مخلوط کنید تا یکدست شود.

سپس، ماست را به آرامی به قابلمه سوپ اضافه کرده و مداوم هم بزنید تا ماست به تدریج گرم شود. مواد را به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید. حرارت را ملایم نموده و به طور مداوم سوپ را هم بزنید تا آرام آرام شروع به جوشیدن کند. لازم نیست سوپ را قل بزنید؛ حرارت باید کم باشد. پس از ۵ دقیقه، سوپ گشنیز آماده است. در پایان، نمک و فلفل سیاه را به میزان لازم اضافه کنید و شعله را خاموش کرده و سوپ را در ظرف سوپ‌خوری بریزید.

راز خوشمزگی سوپ گشنیز

ماست برای این سوپ باید حتماً ترش و به خوبی هم زده شده باشد.

گشنیز را به مدت کوتاهی بپزید تا رنگ خود را حفظ کند و تغییر رنگ ندهد.

برای افزایش غلظت سوپ، می‌توانید یک قاشق غذاخوری آرد کمی تفت داده شده به آن بیفزایید.

این سوپ نباید خیلی رقیق باشد، پس مقدار آب را به دقت اضافه کنید.

در صورت داشتن آب مرغ، می‌توانید از آن به جای آب معمولی استفاده کنید.

اگر از عصاره مرغ استفاده می‌کنید، با توجه به نمک موجود در آن، در افزودن نمک به سوپ احتیاط کنید.

چنانچه ماست شما ترش نیست، می‌توانید آن را برای چند ساعت در دمای اتاق قرار دهید تا ترش شود.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 30 دی 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچُم و لینک مستقیم بلا مانع است.