;
راز خوشمزگی کوفته قلقلی و فوت و فن کوفته قلقلی خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی کرم کاسترد و نکات کرم کاسترد خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی کرم کاسترد و نکات کرم کاسترد خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی کرم کاسترد راز خوشمزگی کرم کاسترد و نکات کرم کاسترد خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. کرم کاستارد، دسری با بافت نرم و …

راز خوشمزگی شیرین عسل و نکات پخت شیرین عسل خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی شیرین عسل و نکات پخت شیرین عسل خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی شیرین عسل راز خوشمزگی شیرین عسل و نکات پخت شیرین عسل خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. شیرین عسل، یکی از دلپذیرترین و به …

راز خوشمزگی گوش فیل و نکات پخت گوش فیل خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی گوش فیل و نکات پخت گوش فیل خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی گوش فیل راز خوشمزگی گوش فیل و نکات پخت گوش فیل خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. “گوش فیل” یکی از دسرهای سنتی ایرانی …

راز خوشمزگی کوفته قلقلی

 طرز تهیه کوفته قلقلی با برنج و لپه طرز تهیه کوفته قلقلی سرخ شده طرز تهیه کوفته ریزه مجلسی طرز تهیه گوشت چرخ کرده قلقلی با برنج طرز تهیه کوفته قلقلی با گوشت چرخ کرده و سیب زمینی طرز تهیه قلقلی گوشت چرخ کرده طرز تهیه کوفته قلقلی تبریزی عکس کوفته قلقلی با برنج

راز خوشمزگی کوفته قلقلی و فوت و فن کوفته قلقلی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

کوفته قلقلی، شناخته شده به عنوان کوفته ریزه، یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی است که با گوشت چرخ‌کرده تهیه می‌شود و مزه‌ای لذت‌بخش و خوشایند دارد. این غذا که به دلیل داشتن گوشت و ادویه‌جات مقوی و کالری‌بالا است، معمولاً با نان یا برنج کته‌ای همراه می‌شود.

مواد لازم برای تهیه کوفته قلقلی

گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم

تخم مرغ ۱ عدد

پیاز ۲ عدد متوسط

آرد نخودچی به مقدار لازم

روغن مایع به مقدار لازم

گوجه فرنگی ۱ عدد

رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری

نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه کوفته قلقلی

ابتدا پیازها را پوست کنید، بشویید و یکی را رنده کنید. پس از خارج کردن آب پیاز، آن را در کاسه بریزید.

گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه و مخلوط کنید.

در کاسه دیگری، تخم مرغ‌ها را بزنید و به مخلوط گوشت اضافه کنید.

نمک، زردچوبه، فلفل و به تدریج آرد نخودچی اضافه کنید. در صورت نیاز، آرد بیشتری اضافه کنید.

برای شکل دادن به کوفته ریزه، مقداری از مایه را برداشته و با کف دست به شکل گرد درآورید. اندازه آن را متوسط نگه دارید.

کوفته‌ها را در روغن داغ سرخ کنید. برای سرخ کردن، از قابلمه عمیق با روغن زیاد استفاده کنید و روغن را داغ کنید.

برای سس، گوجه‌ها و پیاز را خرد کنید. در تابه با روغن داغ، پیاز را تفت دهید، سپس رب گوجه فرنگی و گوجه‌های خرد شده اضافه کنید. به آن نمک و فلفل بزنید و آب اضافه کنید تا سس آماده شود.

کوفته‌های سرخ شده

را در سس قرار دهید و با حرارت کم بپزید تا طعم دار و سس جا بیفتد. کوفته ریزه را می‌توانید همراه با پلو یا نان و سبزی خوردن سرو کنید.

راز خوشمزگی کوفته قلقلی

برای افزودن طعم خاص به سس کوفته، استفاده از سیر، انواع سبزیجات خرد شده مانند فلفل دلمه‌ای و قارچ اختیاری است.

استفاده از ترکیب گوشت گوسفند و گوساله با چربی کم برای کوفته‌ها ایده‌آل است.

هنگام پخت کوفته‌ها، دمای متوسط را رعایت کنید تا از سوختن آنها جلوگیری شود.

این دستور پخت برای چهار نفر مناسب است. با تغییر تعداد مهمان‌ها، میزان مواد اولیه را تنظیم کنید.

برای کوفته قلقلی، بهتر است از مخلوط گوشت گوسفند و گوساله با کمی چربی استفاده شود.

علت وا رفتن کوفته ها در سس چیست

دلایل ترک خوردن یا وا رفتن کوفته‌ها شامل کمبود گوشت چرخ کرده نسبت به سایر مواد، بیش از حد چرب بودن گوشت، و تفاوت دمایی بین سس و کوفته‌ها هنگام اضافه کردن آنها به سس است. اگر سس در ابتدا سرد باشد و پس از اضافه شدن کوفته‌ها گرم شود، کوفته‌ها ممکن است متلاشی شوند. همچنین، نخاله کردن آب پیاز نیز می‌تواند باعث شل شدن و ترک خوردن کوفته‌ها گردد.

راهکار وا نرفتن کوفته قلقلی

برای جلوگیری از وا رفتن و ترک خوردن کوفته‌ها، توجه به چند نکته کلیدی ضروری است. اولاً، مواد کوفته باید به خوبی ورز داده شوند تا بافت چسبنده‌ای پیدا کنند. همچنین، نسبت مواد باید دقیقاً رعایت شود. پس از فرم دادن به کوفته‌ها، آن‌ها را برای یک ساعت در یخچال قرار دهید تا در هنگام سرخ شدن ترک نخورند. دیگر نکته مهم این است که کوفته‌ها را باید زمانی به سس اضافه کرد که سس به جوش آمده باشد تا از وا رفتن آن‌ها جلوگیری شود.

علت سفت شدن کوفته قلقلی چیست

استفاده از گوشت چرخ کرده کاملاً بدون چربی باعث سفت شدن کوفته‌ها می‌شود. برای اطمینان از کیفیت خوب کوفته‌ها، بهتر است گوشت چرخ کرده حاوی مقدار کمی چربی باشد.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 1 بهمن 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچُم و لینک مستقیم بلا مانع است.