راز خوشمزگی دسر هلو و نکات تهیه دسر هلو خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی شیرینی شربتی و فوت و فن شیرینی شربتی خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی شیرینی شربتی راز خوشمزگی شیرینی شربتی و فوت و فن شیرینی شربتی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. شیرینی شربتی، این میراث …
راز خوشمزگی سوپ لیمو و فوت و فن سوپ لیمو خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی سوپ لیمو راز خوشمزگی سوپ لیمو و فوت و فن سوپ لیمو خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. سوپ لیمو، یک غذای …
راز خوشمزگی کیک سمولینا و فوت و فن کیک سمولینا خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی کیک سمولینا راز خوشمزگی کیک سمولینا و فوت و فن کیک سمولینا خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. کیک سمولینا یکی از …
راز خوشمزگی دسر هلو
راز خوشمزگی دسر هلو و نکات تهیه دسر هلو خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
تنوع دسر ها بسیار زیاد است و شما می توانید از میوه ها و پوره آنها برای تهیه دسرهای خوشمزه استفاده کنید. اکثراً از ژلاتین برای تهیه دسرها استفاده میشود، اما در صورت عدم دسترسی به آن، می توانید از نشاسته ذرت استفاده کنید. دسرهای لیوانی مناسب مهمانیها و پذیرایی هستند و بسته به فصل، می توانید از میوه هلو استفاده کنید تا دسری خوشمزه و فصلی تهیه کنید و از طعم بینظیر آن لذت ببرید.
دسر هلو یکی از دسرهای خوشمزه و مناسب برای مجالس است که میتوان با استفاده از دستورهای متنوع تهیه کرد. این دسر با استفاده از شیر و خامه ترتیب داده میشود که طعم آن را بسیار لذتبخش میکند. میوه هلو نه در تمام فصلها موجود است، اما با استفاده از کمپوت هلو می توانید در تمام فصلها این دسر را تهیه کنید.
مواد لازم برای قسمت ساده
شیر ۳ لیوان
شکر ۲/۳ لیوان
آرد ۳ ق غذا خوری
نشاسته ذرت ۳ ق غذا خوری
وانیل ۱/۲ ق چای خوری
کره ۱ ق غذا خوری
مواد لازم برای قسمت هلویی
هلو پوست کنده و پوره شده ۱ پیمانه
شکر ۳ ق غذا وری
نشاسته ذرت ۱ ق غذا خوری
آب ۱ استکان
طرز تهیه دسر هلو
برای تهیه قسمت ساده، ابتدا شیر را در قابلمه ریخته و شکر را اضافه کرده، سپس آن را هم بزنید. سپس نشاسته ذرت را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا گلولههای نشاست باز شوند. می توانید کمی از شیر را در یک کاسه جداگانه با نشاسته ذرت مخلوط کنید تا نشاسته باز شود و سپس به مخلوط اصلی اضافه کنید. سپس قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا مواد کم کم غلیظ شوند. در ادامه وانیل و کره را به مخلوط اضافه کرده و دوباره هم بزنید تا کره ذوب شود و مواد کمی سفت شود. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید تا قسمت هلویی را تهیه کنید.
برای تهیه قسمت هلویی، ابتدا هلو را بشویید و پوست را بردارید، سپس آن را به دو نیم کنید و هسته را جدا کنید. حالا هلو را با استفاده از گوشتکوب برقی یا غذاساز به پوره تبدیل کنید. می توانید اگر نیاز باشد، هلو را با اضافه کردن کمی آب به آن در مخلوطکن بریزید تا بهتر پوره شود. سپس هلو را با شکر، نشاسته ذرت و آب مخلوط کرده و دوباره هم بزنید.
سپس مخلوط هلویی را در قابلمه ریخته و همانند مرحله قبل، مواد را روی حرارت قرار دهید تا کمکم غلیظ شوند. سپس از روی حرارت بردارید.
در ادامه، لیوانهای مورد نظر را روی میز قرار دهید و با استفاده از یک ملاقه، لایه ای از مواد سفید در هر لیوان بریزید، سپس لایه هلویی و ادامه دهید تا لیوان پر شود. سپس دسر را برای ۱ تا ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود و قبل از سرو، می توانید کمی هلو خرد شده را روی لیوانها قرار دهید.
راز خوشمزگی دسر هلو
میبایست مواد را روی حرارت کم به هم بزنید تا بوی خامی نشاسته برآید.
اگر هلو شما شیرین است، میتوانید به دلخواه کمتری شکر بریزید.
اگر هر دو ماده خنک باشند، رنگها و لایهها اصلاً با هم قاطی نمیشوند.