راز خوشمزگی پیتزا سیب زمینی و نکات پیتزا سیب زمینی خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی کیک لیمویی و نکات پخت کیک لیمویی خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی کیک لیمویی راز خوشمزگی کیک لیمویی و نکات پخت کیک لیمویی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. کیک لیمویی یک دسته از کیکهاست که …
راز خوشمزگی سمبوسه گوشت و فوت و فن سمبوسه گوشت خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی سمبوسه گوشت راز خوشمزگی سمبوسه گوشت و فوت و فن سمبوسه گوشت خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. سمبوسه، خوراکی دوستداشتنی و خاطرهانگیز …
راز خوشمزگی پیتزا و فوت و فن و راز کش آمدن پنیر پیتزا
راز خوشمزگی پیتزا راز خوشمزگی پیتزا و فوت و فن و راز کش آمدن پنیر پیتزا در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. نکات اولیه پیتزا برای پخت پیتزا، خمیر …
راز خوشمزگی پیتزا سیب زمینی
راز خوشمزگی پیتزا سیب زمینی و نکات پیتزا سیب زمینی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
در صورتی که به دنبال یک پیتزای سریع و آسان هستید، پیتزای سیب زمینی بدون استفاده از گوشت یا مرغ ایدهآل است. این پیتزا بینیاز از فر و خمیر تهیه میشود، و برای پخت آن زمان زیادی لازم نیست. شما میتوانید در مدت زمان بسیار کوتاهی این پیتزای لذیذ را آماده کنید. همچنین، امکان استفاده از کالباس یا سیب زمینی برای تهیه این پیتزا وجود دارد و میتوانید به راحتی آن را بدون نیاز به فر در منزل پخته و نوش جان کنید.
مواد لازم
سیب زمینی ۳ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
آرد ۱ لیوان
کالباس رنده شده به مقدار دلخواه
فلفل دلمه خرد شده ۱ ق غذا خوری
جعفری خرد شده ۱ ق غذا خوری
بیکینگ پودر ۱ ق چای خوری
پنیر پیتزا ۲ ق غذا خوری
نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، آویشن به مقدار لازم
طرز تهیه پیتزا سیب زمینی
ابتدا سیب زمینیها را بشویید و آنها را با مقداری آب و نمک روی شعله بگذارید تا کاملا پخته شوند. پس از پخت، پوست سیب زمینیها را جدا کرده و اجازه دهید تا خنک شوند. سپس با استفاده از پوره کن یا گوشتکوب دستی، سیب زمینیها را له کنید تا به صورت پورهای یکدست درآیند.
سپس تخم مرغ را شکسته و به مخلوط سیب زمینی اضافه کنید. نمک و ادویهها را نیز بیفزایید و خوب هم بزنید. کالباس را رنده کرده و به همراه فلفل دلمهای خرد شده و جعفری به مخلوط اضافه کنید و دوباره هم بزنید. آرد و بیکینگ پودر را با یکدیگر مخلوط کنید، سه بار الک کنید و به مواد بیفزایید. هم بزنید تا خمیر شکل گیرد. در صورت تمایل، در این مرحله پنیر پیتزا را اضافه کنید. میزان آرد مورد نیاز ممکن است متغیر باشد؛ زمانی که خمیر در وسط کاسه جمع شد، دیگر آرد اضافه نکنید.
روی سطحی آردپاشی شده، خمیر آماده شده را قرار دهید و به ضخامت تقریبی ۱ سانتیمتر پهن کنید. با چاقو یا چافو، خمیر را به شکل مثلثی برش دهید و در روغن داغ سرخ کنید. پس از سرخ شدن یک طرف، آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود. سپس، روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی گرفته شود. این پیتزای سیب زمینی خوشمزه را به همراه سس دلخواه میل نمایید.
رمز خوشمزگی این پیتزا سیب زمینی در مواد تشکیل دهنده و روش پخت آن نهفته است.