راز خوشمزگی ژله خرده شیشه و نکات ژله خرده شیشه خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی واویشکا گوشت و فوت و فن واویشکا گوشت خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی واویشکا گوشت راز خوشمزگی واویشکا گوشت و فوت و فن واویشکا گوشت خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. واویشکا، این غذای خوشعطر …
راز خوشمزگی املت سبزیجات و فوت و فن املت سبزیجات خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی املت سبزیجات راز خوشمزگی املت سبزیجات و فوت و فن املت سبزیجات خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. املت سبزیجات، غذایی ساده …
راز خوشمزگی فسنجان بادام زمینی و فوت و فن فسنجان بادام زمینی خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی فسنجان بادام زمینی راز خوشمزگی فسنجان بادام زمینی و فوت و فن فسنجان بادام زمینی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. فسنجان …
راز خوشمزگی ژله خرده شیشه
راز خوشمزگی ژله خرده شیشه و نکات ژله خرده شیشه خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
ژله خرده شیشه یا ژله موزاییکی، نوعی دسر ژلهای با ظاهری شیک و مجلسی است. این ژله نه تنها از نظر ظاهری جذاب است بلکه طعمی لذیذ و دلپذیر نیز دارد که توجه هر کسی را به خود جلب میکند.
برای تهیه ژله ویترینی که در دستور پخت قبلی بررسی کردیم، استفاده از ژله شفاف مشابه ژله آلوئهورا توصیه شده تا برشهای میوهها به خوبی نمایان باشند. در این دستور تهیه، ما از همان نوع ژله استفاده میکنیم، اما با این تفاوت که این بار، مجموعهای از ژلههای رنگارنگ خواهیم داشت که ظاهری شبیه خرده شیشه ایجاد میکنند و ظاهری بسیار دیدنی و جذاب را به وجود میآورند. در ادامه، شما با مواد لازم و روش تهیه این دسر زیبا و خاص آشنا خواهید شد.
مواد لازم
ژله آلوئه ورا ۲ بسته
پودر ژله (با رنگ ها و طعم ها دلخواه) ۳ بسته
بستنی وانیلی آب شده ۲ لیوان
آب جوش ۳ لیوان
آب سرد ۳ لیوان
طرز تهیه ژله خرده شیشه
برای تهیه ژله خرده شیشه، سه بسته ژله با رنگهای مختلف را هر یک به طور جداگانه در سه لیوان آب جوش حل کنید و آنها را روی شعله کم گرم کنید تا پودر ژله به طور کامل در آب حل شود.
پس از حل شدن ژلهها، در هر کدام یک لیوان آب سرد اضافه کرده و آنها را در یخچال قرار دهید تا سفت شوند. برای سفت شدن سریعتر ژلهها، به جای یک لیوان آب سرد، از نصف لیوان آب سرد استفاده کنید.
زمانی که ژلهها کاملا سفت شدند، آنها را از یخچال خارج کرده و به صورت مکعبهای نامنظم برش بزنید.
برای تهیه بخش دیگری از دسر، ژله آلوئهورا را در آب جوش حل کنید و به جای آب سرد، دو لیوان بستنی وانیلی را اضافه کرده و مخلوط کنید.
برای تهیه ژله خرده شیشه، قالب مناسبی انتخاب کرده و پس از مرطوب کردن آن، برای چند ثانیه در فریزر قرار دهید تا ژله بعداً راحتتر از قالب جدا شود.
خردههای مکعبی ژله را در قالب بریزید و مقداری از ژله بستنی آلوئهورا به آنها اضافه کنید، سپس قالب را در یخچال قرار دهید تا ژله کاملا ببندد.
پس از بستن ژلهها، باقیمانده ژله بستنی را روی آنها بریزید و دوباره به یخچال ببرید تا کاملا منسجم شود.
ژله خرده شیشه با بستنی وانیلی آماده است و میتوانید آن را از قالب خارج کرده و سرو کنید. یکی دیگر از روشهای سرو، بریزید آن را در یک قالب مستطیلی بزرگ و بعد به صورت مکعبهای کوچک برای سرو تک نفره برش دهید.
ژله خرده شیشه با شیر
برای تهیه مایه پایه ژله، ابتدا ۱۵۰ گرم خامه را با دو پیمانه شیر در یک قابلمه مناسب ترکیب کنید و روی حرارت متوسط گرم کنید. هنگامی که مخلوط گرم شد، ۴/۳ پیمانه شکر را به آن اضافه کرده و انتظار بکشید تا شکر به طور کامل در مخلوط حل شود. پس از حل شدن شکر، مقداری وانیل اضافه کرده و مخلوط را از روی شعله بردارید.
پودر ژلاتین را در ظرفی جداگانه با آب سرد ترکیب کنید و بگذارید تا حالت اسفنجی پیدا کند. سپس آن را به روش بن ماری حرارت دهید تا مایهای شفاف به دست آید. پس از خنک شدن این مایه، آن را با مخلوط شیر ترکیب کنید و در محیط آشپزخانه قرار دهید تا کاملا سرد شود.
بقیه مراحل تهیه ژله را مطابق دستور ژله خرده شیشه دنبال کنید و در نهایت، ژله قالبی را در ظرف مناسب برای سرو آماده کنید.