راز خوشمزگی شیرینی لطیفه و نکات شیرینی لطیفه خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی پیتزا مرغ و نکات پخت پیتزا مرغ خوشمزه و خانگی و رستورانی
راز خوشمزگی پیتزا مرغ راز خوشمزگی پیتزا مرغ و نکات پخت پیتزا مرغ خوشمزه و خانگی و رستورانی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. پیتزا به عنوان یکی از …
راز خوشمزگی راتاتویی و نکات راتاتویی خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی راتاتویی راز خوشمزگی راتاتویی و نکات راتاتویی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. راتاتویی، یکی از لذیذترین و متمایزترین غذاهای رژیمی در جهان …
راز خوشمزگی کوکوی تره و فوت و فن کوکوی تره خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی کوکوی تره راز خوشمزگی کوکوی تره و فوت و فن کوکوی تره خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. کوکو در هر شکل و …
راز خوشمزگی شیرینی لطیفه
راز خوشمزگی شیرینی لطیفه و نکات شیرینی لطیفه خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
شیرینی لطیفه، که یکی از شیرینیهای خامهای پرطرفدار است، انتخاب مناسبی برای کسانی است که به پخت انواع شیرینی علاقه دارند. این شیرینی مجلسی ایدهآل برای پذیرایی از مهمانان در خانه است. در دستور تهیه شیرینی لطیفه از موادی نظیر آرد، شکر، تخم مرغ، وانیل، بیکینگ پودر، خامه فرم گرفته، پودر پسته و پودر قند استفاده میشود.
شیرینی لطیفه و شیرینی رولت جزو شیرینیهای خامهای و مرطوبی هستند که در مهمانیها و مجالس برای پذیرایی محبوبیت دارند. شما میتوانید با دانستن نکات و تکنیکهای خاص، این شیرینیها را در منزل تهیه کنید.
مواد لازم
شکر: یک لیوان
آرد: یک لیوان
تخم مرغ: چهار عدد
بیکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری
وانیل: ۱/۴ قاشق چایخوری
خامه فرم گرفته: به میزان لازم
پودر قند: به میزان لازم
پودر پسته: به میزان لازم
طرز تهیه شیرینی لطیفه
ابتدا برای پخت شیرینی لطیفه، فر را بر روی ۱۷۶ درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی فر را با کاغذ روغنی آماده کنید. سپس در دستور پخت، سفیده و زردههای تخممرغ را از هم جدا کرده، سفیدهها را تا حجمدهی و کشدار شدن با نصف شکر هم بزنید. در ظرفی دیگر، زردهها را با باقیمانده شکر و وانیل مخلوط کرده و تا حالت کرمی و کشدار شدن هم بزنید، سپس مخلوط سفیدهها را به زردهها اضافه کرده و با لیسک به آرامی هم بزنید.
آرد و بیکینگ پودر را الک کرده و به ترکیب تخممرغها اضافه کنید.
مواد را تا حد مخلوط شدن هم بزنید، سپس آنها را درون قیف ماسوره دار بریزید.
در این مرحله، مایه شیرینی را به اندازه دلخواه و به فاصله مناسب روی کاغذ روغنی بریزید، کمی پودر قند روی آنها بپاشید و سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید. شیرینیها را به مدت ۱۰ دقیقه بپزید تا کمی رنگ طلایی بگیرند. پس از پخت، شیرینیها را از فر خارج کرده و پس از ۵ دقیقه از کاغذ روغنی جدا کنید و روی پنجره سیمی بگذارید تا خنک شوند.
شیرینیها را وارونه کنید و روی یکی از آنها خامه فرم گرفته بریزید و یک شیرینی دیگر را روی خامه قرار دهید. شیرینیهای آماده شده را در ظرف مناسب برای سرو بچینید و با پودر پسته تزیین نمایید.
راز خوشمزگی شیرینی لطیفه
برای تهیه شیرینی لطیفه، تخم مرغها را نیم ساعت قبل از شروع به پخت از یخچال خارج کنید تا دمای آنها با محیط یکسان شود.
ظرفی که برای زدن سفیده تخممرغ استفاده میکنید باید کاملاً خشک باشد.
هنگام زدن سفیده تخممرغ، مطمئن شوید که پرههای همزن نه چرب و نه خیس باشند و سفیدهها را با دور تند همزن و در یک جهت معین هم بزنید.
در زمان پخت شیرینیهای لطیفه در فر، از باز کردن در فر خودداری کنید.
هنگام اضافه کردن سفیده تخممرغ به مخلوط زرده، سفیده باید کاملاً سبک و نرم باشد.
در این مقاله، شما با دستورالعمل پخت شیرینی لطیفه آشنا شدید و امیدواریم که تجربه پخت این شیرینی خوش طعم و لذتبخش را در خانه داشته باشید و لحظات شیرینی را در کنار خانوادهتان بگذرانید.