راز خوشمزگی شوید پلو با تن ماهی و نکات شوید پلو با تن ماهی خوشمزه
راز خوشمزگی سوپ کلم بروکلی و فوت و فن سوپ کلم بروکلی خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی سوپ کلم بروکلی راز خوشمزگی سوپ کلم بروکلی و فوت و فن سوپ کلم بروکلی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. بروکلی به …
راز خوشمزگی سیب زمینی نمکی و فوت و فن سیب زمینی نمکی خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی سیب زمینی نمکی راز خوشمزگی سیب زمینی نمکی و فوت و فن سیب زمینی نمکی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. برای …
راز خوشمزگی رولت بادمجان و نکات پخت رولت بادمجان خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی رولت بادمجان راز خوشمزگی رولت بادمجان و نکات پخت رولت بادمجان خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. “یکی از غذاهای خوشمزه و لذیذی …
راز خوشمزگی شوید پلو با تن ماهی
راز خوشمزگی شوید پلو با تن ماهی و نکات شوید پلو با تن ماهی خوشمزه در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
شوید پلو با تن ماهی یکی از انواع پلوهای سریع و آسان است که در روزهای پرمشغله و زمانهایی که فرصت کمی برای پخت و پز وجود دارد، به عنوان یک وعده غذایی ایدهآل انتخاب میشود. برای دستورالعمل کامل و گام به گام طرز تهیه این غذای خوشمزه و ساده، ادامه مطلب را مطالعه کنید.
مواد لازم
برنج: ۲ پیمانه
شوید: ۲ قاشق غذاخوری سرپُر
تن ماهی: یک عدد
نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی
طرز تهیه شوید پلو با تن ماهی
ابتدا بر اساس نوع برنج، آن را خیس میکنیم. سپس، در یک قابلمه به اندازه کافی آب میریزیم و روی حرارت زیاد قرار میدهیم تا به جوش بیاید. در این زمان، یک قاشق چایخوری نمک به آب جوش اضافه میکنیم و بعد برنج خیسانده را در آن میریزیم.
با استفاده از کفگیر یا قاشق، برنج را هم میزنیم تا دانههای برنج به هم نچسبند. پس از چند دقیقه، برنج را تست میکنیم تا مطمئن شویم که دانههای برنج نرم شدهاند ولی مغز آنها هنوز سفت باشد. در این مرحله برنج را آبکش میکنیم.
سپس برنج آبکش شده را با آب سرد شستشو میدهیم و کنار میگذاریم. بعد، در یک قابلمه دیگر مقداری روغن میریزیم و بر اساس سلیقه خود از سیب زمینی ورقه شده یا نان لواش برای ته دیگ استفاده میکنیم.
مقداری برنج را روی ته دیگ میریزیم تا کف قابلمه را بپوشاند. سپس، مقداری شوید خشک روی برنج میپاشیم و این فرآیند را لایه به لایه ادامه میدهیم. میتوان از شوید تازه نیز استفاده کرد.
در صورت استفاده از شوید تازه، کمی شوید خشک نیز اضافه کنید تا عطر بهتری به پلو بدهد. برنج را در لایه آخر قرار داده و با دسته کفگیر یا قاشق، یک سوراخ وسط برنج ایجاد میکنیم تا دم کشیدن بهتر صورت گیرد.
دم کنی را روی در قابلمه گذاشته و اجازه میدهیم شوید پلو به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت دم بکشد. تن ماهی را به مدت ۲۰ دقیقه در آب جوش قرار میدهیم تا از سالمت کنسرو اطمینان حاصل شود.
تن ماهی را از کنسرو خارج کرده و روغن اضافی آن را دور میریزیم و کمی از روغن را نگه میداریم. تن ماهی را در یک تابه کوچک کمی تفت میدهیم تا کاملا از هم جدا شود و سپس همراه با شوید پلو سرو میکنیم.
راز خوشمزگی شوید پلو
برای تهیه شوید پلو با استفاده از شوید خشک، ابتدا شوید را در مقدار کمی آب جوش خیس کنید و سپس به برنج اضافه نمایید.
شما میتوانید شوید را هم قبل از مرحله آبکشی به برنج بیفزایید یا اینکه پس از آبکشی، آن را بین لایههای برنج بریزید.
به جای استفاده از کره، امکان دارد که مقداری روغن جامد را به همراه کمی آب روی حرارت گرم کرده و سپس آن را به برنج بیفزایید.
همچنین، اضافه کردن زعفران به برنج، رنگ و طعم خاص و بینظیری به شوید پلو خواهد بخشید.