راز خوشمزگی هات داگ و نکات هات داگ خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی فرنی و فوت و فن و فوت کوزه گری فرنی خوشمزه
راز خوشمزگی فرنی راز خوشمزگی فرنی و فوت و فن و فوت کوزه گری فرنی خوشمزه در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. فرنی یکی از خوراکیهاست که به عنوان …
راز خوشمزگی موهیتو توت فرنگی و فوت و فن موهیتو توت فرنگی خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی موهیتو توت فرنگی راز خوشمزگی موهیتو توت فرنگی و فوت و فن موهیتو توت فرنگی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. موهیتو، …
راز خوشمزگی آبگوشت کشک و فوت و فن آبگوشت کشک خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی آبگوشت کشک راز خوشمزگی آبگوشت کشک و فوت و فن آبگوشت کشک خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. آبگوشت کشک، این غذای …
راز خوشمزگی هات داگ
راز خوشمزگی هات داگ و نکات هات داگ خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
سالانه، مردم آمریکا حدود ۲۰ میلیارد هات داگ میخورند، که این تعداد بیشتر از هر کشور دیگری در جهان است! هرچند هات داگ در هر شکلی لذیذ است، اما نقش مشغلههای روزمره دنیای مدرن در محبوبیت این غذا بسیار پررنگ است. هات داگ به عنوان غذایی که سریع آماده میشود، در سادهترین شکل خود از سوسیس سرخ شده در نان باگت تهیه میشود.
مواد لازم برای هات داگ پنیری
۴ عدد نان باگت
۲ قاشق غذاخوری کره نرم
۴/۱ قاشق چایخوری پودر سیر
۴/۱ قاشق چایخوری پودر پیاز
۴ عدد سوسیس (روی آنها را به صورت مورب برش بزنید)
۳۰۰ گرم چدار رنده شده
۴ عدد پیاز خُرد شده
طرز تهیه هات داگ پنیری
برای تهیه هات داگ خوش طعم، ابتدا نان باگتها را با استفاده از وردنه صاف و صیقلی کنید. در یک کاسه کوچک، کره، پودر سیر و پیاز خرد شده را با هم مخلوط کنید و سپس نانها را به این ترکیب آغشته نمایید.
در یک ماهیتابه بزرگ و روی حرارت ملایم، سوسیسها را برای حدود ۲ دقیقه سرخ کنید.
یکی از نانهای آماده شده را در ماهیتابه قرار دهید، به گونهای که سمت آغشته به مخلوط به بیرون باشد و داخل آن را با پنیر چدار، سوسیس سرخ شده و پیاز پر کنید.
سپس، هات داگ را روی حرارت متوسط بپزید تا پنیر داخل آن ذوب شود. از یک کفگیر برای بستن نان باگت استفاده کنید تا ساندویچ هات داگ شکل بگیرد. این مراحل را برای مواد باقیمانده تکرار کنید تا در نهایت ۴ هات داگ پنیری آماده کرده باشید.
در صورت تمایل، به جای پخت در تابه، میتوانید هات داگها را در فر یا مایکروویو قرار دهید.
مواد لازم برای تهیه هات داگ سوخاری
۴ عدد سوسیس
نصف پیمانه آرد ذرت
۱٫۵ پیمانه آرد سفید
یک قاشق چایخوری نمک
یک عدد تخم مرغ زده شده
یک و نیم پیمانه شیر
یک قاشق چایخوری روغن مایع
یک قاشق مرباخوری بیکینگ پودر
طرز تهیه هات داگ سوخاری
در یک کاسه، آرد ذرت، آرد سفید، بیکینگ پودر و نمک را ترکیب کرده تا خمیری شکل گیرد.
سوسیسها را کاملاً در این خمیر فرو ببرید.
در یک ماهیتابه بزرگ و عمیق، روغن را تا حدود ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.
سوسیسها را برای ۲ تا ۵ دقیقه سرخ کنید تا پف کرده و طلایی شوند.
سپس آنها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی گرفته شود.
هات داگها را در نان قرار داده و با افزودنیها و چاشنیهای دلخواه سرو کنید.
مواد لازم برای تهیه هات داگ تنوری
۴ عدد سوسیس
۱۰۰ گرم پنیر پیتزا
۴ عدد نان باگت
۲۰۰ گرم
۲ عدد گوجه فرنگی (اختیاری)
۸ عدد خیار شور (اختیاری)
۲ قاشق غذاخوری سس فرانسوی
روغن و آویشن
طرز تهیه هات داگ تنوری
ابتدا، روی سوسیسها به شکل مارپیچ برشهایی ایجاد کنید تا بهتر پخته شوند.
تابهای را آماده کرده و روغن در آن بریزید.
سوسیسها را در تابه قرار داده و تا زمانی که حالت پفکی پیدا نکنند، آنها را برنگردانید.
نانهای باگت را آماده کرده و داخل آنها را با سس فرانسوی آغشته کنید. سپس سوسیسهای پخته شده را درون نانها قرار دهید.
به دلخواه میتوانید موادی مانند گوجه فرنگی، خیارشور یا کاهو به ساندویچهای هات داگ اضافه کنید.
برای تهیه تاپینگ قارچ و پنیر، ابتدا قارچها را خرد کرده و در روغن تفت دهید تا آب آنها تبخیر شود. سپس پنیر را اضافه کرده و منتظر آب شدن پنیر باشید.
قارچ و پنیر تفت داده شده را روی سوسیسها در نان باگت بریزید تا هات داگ تنوری شما آماده سرو باشد.
مواد لازم برای تهیه هات داگ مرغ
۴ عدد سوسیس مرغ
۴ عدد نان باگت
۲ قاشق چایخوری پنیر چدار
۲۸۰ گرم سیب زمینی سرخ کرده
کاهو و گوجه (اختیاری)
به اندازه کافی سس مایونز
طرز تهیه هات داگ مرغ
ابتدا سوسیسهای مرغ را برای دو دقیقه در آب جوشیده قرار دهید. در همان زمان، نان باگت را از وسط نصف کنید و کمی گرم کنید.
سپس، تابهای را گرم کرده، کمی روغن بریزید و سوسیسها را تا زمانی که طلایی شوند سرخ کنید.
سیبزمینیها را به اندازه دلخواه برش دهید و در روغن داغ سرخ کنید.
پس از آن، سوسیسهای گرم را داخل نان باگت قرار دهید، و روی آنها پنیر چدار ریخته تا در حرارت سوسیسها ذوب شود.
در نهایت، به میزان دلخواه کاهو و گوجه فرنگی به هات داگ اضافه کرده و با سس مایونز طعمدار کنید.
مواد لازم برای تهیه هات داگ خانگی
۱ فنجان آرد ذرت
۱ فنجان آرد همه منظوره
یک چهارم قاشق چایخوری نمک
یک هشتم قاشق چایخوری فلفل سیاه
یک چهارم فنجان شکر سفید
۴ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
۱ تخم مرغ
۱ فنجان شیر
روغن نباتی برای سرخ کردن به اندازه کافی
۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
طرز تهیه هات داگ خانگی
ابتدا گوشت چرخ کرده را در کاورهای نازک مخصوص سوسیس قرار دهید و برای چند ساعت در یخچال نگه دارید.
در یک کاسه متوسط، ترکیبی از آرد ذرت، آرد سفید، نمک، فلفل، شکر، و بکینگ پودر را آماده کنید. بعد از آن، تخم مرغ و شیر را به این مخلوط اضافه کنید.
سوسیسهایی که در یخچال بودند را بیرون آورده و از پوشش پلاستیکی خارج کنید.
سپس روغن را در یک تابه روی حرارت متوسط گرم کنید و سوسیسها را در آن سرخ کنید. پس از سرخ شدن، سوسیسها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
در نهایت، سوسیسهای سرخ شده را در نان باگت قرار دهید و با انواع چاشنیها و مواد جانبی که مایلید، آنها را تزئین و سرو کنید.
مواد لازم برای تهیه هات داگ با پنیر پیتزا
۴ عدد سوسیس
۴ عدد نان باگت
یک چهارم کره آب شده
نصف قاشق چایخوری پودر سیر
سس پیتزا به اندازه کافی
پنیر موزارلا به اندازه کافی
روغن به اندازه کافی
طرز تهیه هات داگ با پنیر پیتزا
ابتدا فر را تا دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. نانهای هات داگ را آماده کرده و داخل آنها را با کره ذوب شده بپوشانید. سپس، پودر سیر را درون نانها بپاشید و آنها را برای ۵ دقیقه در فر قرار دهید تا گرم شوند.
سوسیسها را در روغن گرم تا زمانی که کمی پف کنند و طلایی شوند، سرخ کنید.
سپس سوسیسهای سرخ شده را فوراً داخل نانهای باگت قرار دهید و مقدار مناسبی پنیر موزارلا روی هر کدام بریزید.
در آخر، نانها را برای ۲ دقیقه دیگر در فر بگذارید تا پنیر کاملا ذوب شود. اکنون هات داگها با پنیر پیتزا آماده سرو هستند.